5 detalii pe care probabil nu le știai despre sloturile cu jackpot progresiv

5 detalii pe care probabil nu le știai despre sloturile cu jackpot progresiv. Un slot conectat la jackpot progresiv poate oferi în orice moment sume care cresc în continuu, de fiecare dată când cineva pariază la el. Iar jackpotul continuă să crească până când cineva îl câștigă. În acel moment, își resetează valoarea și totul o ia de la capăt.

Suma cu care crește un jackpot progresiv depinde într-o mică măsură și de acțiunile tale la sloturile care oferă premiile respective. Majoritatea jackpoturilor progresive sunt cumulate de la mai multe sloturi. În acest mod, valoarea jackpotului crește într-un ritm mult mai alert. Unul dintre cele mai bune exemple îl reprezintă sloturile din gama EGT. Toate jocurile dispun de Jackpot Cards, un jackpot progresiv, aleatoriu, denumit Mystery Cards.

Poți să te gândești la sloturile progresive ca la o extragere de la Loto. Șansele de câștig sunt minime, însă valoarea profitului este imensă. În plus, premiile cresc cu fiecare Spin, până când cineva pune mâna pe el.

Nu este foarte greu să-ți dai seama atunci când te joci la un slot cu jackpot progresiv. Cele mai multe au valoarea jackpotului din momentul respectiv afișată sub joc. Chiar și atunci când intri în slot, probabil îți va apărea, încă o data, undeva sus, valoarea jackpotului. Sau a jackpoturilor, dacă sunt mai multe.

Tocmai pentru că pot aduce un câștig fabulos dintr-o singură rotire, sloturile cu jackpot progresiv sunt la mare căutare printre cazinourile online licențiate din România. Așa că ne-am gândim să împărtășim câteva idei și detalii pe care este posibil să nu le știi despre acest tip de jocuri.

sloturile cu jackpot progresiv EGT
Jackpot Cards EGT

Sloturile cu jackpot progresiv pot întoarce roata în favoarea ta

Dacă te joci la păcănele pe net de ceva vreme probabil ți-ai dat deja seama că nu poți să câștigi tot timpul. Fiecare joc are un RTP (Return to Player) care este mereu mai mic de 100%. Asta înseamnă că jocul va returna mereu sub suma care este băgată, în total, în el. Dar la sloturile progresive ai avantajul jackpotului. Indiferent de cât este suma maximă care poate fi câștigată în timpul jocului normal, ai mereu posibilitatea să încasezi jackpotul.

Cel mai bine ar fi să te apuci să te joci atunci când jackpotul este aproape să se dea. Evident, nu știi niciodată când o să se întâmple, însă el nu poate să depășească o anumită sumă, prestabilită. Devine astfel mai ușor să-ți dai seama când e cazul să începi să te joci.

Poți juca în echipă la sloturile cu jackpot progresiv

oameni jucand la sloturile cu jackpot progresiv live

La fel cum la Loto sunt oameni care se adună pentru a juca mai multe numere pentru șanse mai mari de câștig, la fel se poate întâmpla și când „vânezi” sloturile cu jackpot progresiv. O echipă formată din mai mulți jucători poate ajunge mai rapid și mai eficient la marele premiu. Totuși, singura problemă cu acest plan este că el constă și în împărțirea câștigului, indiferent de care dintre voi îl obține.

Practic, cu cât echipa e mai mare, cu atât sunt mai mari șansele de câștig. Însă și împărțirea se face la mai mulți oameni. Fiecare va lua o “felie” mai mică din jackpot. Există, evident, și un scenariu, mai probabil decât câștigul visat, în care niciunul dintre voi nu ia jackpotul.

Sloturile progresive au premii ceva mai mici (dacă nu iei jackpotul)

Vorbeam mai sus despre cum RTP-ul unui joc îți spune cât anume returnează jocul din suma totală care intră. În cazul unui slot progresiv, cel mai probabil jocul principal nu va fi foarte darnic cu tine. Asta pentru că sunt două posibilități:

  1. un procent din pariul pe care îl utilizezi se duce direct în jackpot. Să presupunem că utilizezi un pariu de 1 RON. Jocul poate fi construit ca doar 80% (0.80 RON în acest caz) din miză să se ducă spre pariul din jocul principal, iar 20% (0.20 RON) să se adauge la jackpot;
  2. un procent din RTP să fie destinat exclusiv pentru jackpot. Poate că jocul afișează un RTP de 96.50%, însă RTP-ul din jocul principal va fi mai mic. Depinde de slot cu câte procente.

Așadar, din punct de vedere financiar e mult mai indicat să te joci la un slot normal, nu la unul cu jackpot progresiv. Dar asta doar dacă vorbim de profitul din timpul jocului principal. Dacă e să privim situația la modul general, un potențial câștig care uneori poate să depaseaca și 2.000.000 RON e mult prea tentant și echilibrează situația și din punct de vedere al calculelor financiare.

Unibet Cazino are multe sloturi cu jackpot progresiv

100% Bonus 1000 RON + 300 Rotiri Gratuite

Notă: 0 Voturi: 0

Unele jackpoturi nu pot fi câștigate pe orice miză

Jocurile ca la aparate au o miză minimă și una maximă, dar tu poți oricând să te joci pe orice pariu cuprins între aceste două valori. În cazul sloturilor progresive însă, lucrurile stau diferit. La multe dintre ele, dacă nu setezi jocul pe o anumită miză, nu poți să beneficiezi de jackpot. În continuare te joci ca la un slot normal, însă jackpotul nu intră în discuție.

Nu este cazul și la jackpotul EGT Mystery Cards – în termeni și condiții se specifică faptul că oricare din cele 4 sume ce cresc cu fiecare rotire poate fi acordată pe orice miză, în orice moment. Totuși, de cele mai multe ori, premiile de top vor fi acordate pe miză mare.

Shining Crown - slot cu jackpot EGT la betano
Shining Crown – jackpot EGT urias la Betano

Bonus 100% pana 1.000 RON

Notă: 5 Voturi: 1

Un joc cu jackpot progresiv propriu e cea mai bună variantă

Vei găsi trei variante pentru sloturile cu jackpot progresiv, în funcție de tipul de jackpot pe care îl au atașat: propriu, local și global. Cel propriu este cel în care jackpotul poate fi câștigat la un singur aparat / joc. Cel local se referă la o singură sală de jocuri / cazino online, în timp ce cel global e pentru un lanț de săli de jocuri / provider de jocuri.

Pentru că poate fi câștigat doar jucându-te la un singur aparat, jackpotul progresiv propriu e cea mai bună variantă. Și aici vorbim despre un aparat fizic, la care o singură persoană poate juca la un moment dat. Există și jackpotul progresiv propriu pentru online, cu un singur joc care oferă acel jackpot. Doar că acolo poate fi accesat de mai multe persoane. Cu toate astea, tot ai mai multe șanse de câștig decât la unul local sau global.