Cei mai populari producători de sloturi online

 

Cei mai populari producători de sloturi online. Votează și tu preferatul la finalul articolului!

Industria jocurilor de noroc a evoluat enorm în ultimele 2 decenii. Cazinourile offline au început să piardă teren în detrimentul celor online, iar unul dintre plusurile de care te poți bucura la cazinourile de pe internet este diversitatea fantastică a sloturilor din ofertă. Astfel, la ora actuală există numeroși producători de jocuri de cazino, unii cu ștate vechi – precum Playtech sau NetEnt, alții mai noi – așa cum sunt Pragmatic Play sau YggDrasil. În cele ce urmează, vă prezentăm câteva detalii despre cei mai populari producători de sloturi online.

Cine este EGT?

Celebru pentru păcănele clasice cu șeptari și fructe, precum Super Hot, Burning Hot, Flaming Hot sau Shining Crown, EGT (Euro Games Technology) își are originile lângă România. Compania a luat naștere pe teritoriul Bulgariei, în anul 2002. Trei ani mai târziu a apărut și filiera din România, cu un nume cât se poate de sugestiv – EGT România. Compania are o gamă largă de produse, fapt pentru care succesul a apărut încă din primii ani. EGT România este un distribuitor legal și exclusiv pentru portofoliul Euro Games Technology. Acest furnizor de sloturi online s-a făcut remarcat prin versatilitate și profesionalism. Partenerii companiei nu au avut reproșuri față de EGT până în acest moment, iar sloturile oferite sunt cât se poate de corecte.

Pe teritoriul României, o serie de cazinouri importante oferă sloturi produse de către EGT

Amintim aici Netbet, Unibet sau Fortuna, operatori de gambling online licențiați ONJN ce oferă Bonusuri de Bun Venit foarte atractive. De asemenea, sloturile EGT sunt user friendly și atunci când vine vorba de platformele mobile. Nu există erori majore și nici alte probleme cu sloturile, care pot fi rulate foarte ușor de acasă, pe tabletă sau telefon mobil. Pe scurt, EGT este un lider pe piața sloturilor online și reprezintă un nume important pe care trebuie să îl luăm în considerare, atunci când vorbim de cei mai populari producători de sloturi online.

Click pentru toate jocurile EGT

Novomatic, unul din pionierii industriei de gambling

Novomatic are o experiență uriașă în domeniul jocurilor de noroc. Compania a fost fondată în anul 1980, în Austria. Tot aici au fost produse și primele păcănele ADMIRAL, care au un numitor comun cu Novomatic – profesorul Johann Graf. An după an, acest producător de sloturi online a continuat să se extindă în Germania, Franța sau Elveția. De asemenea, cu ajutorul unor sloturi celebre precum Dolphin`s Pearl, Book of Ra sau Lucky Lady s Charm, Novomatic a putut să pătrundă pe piețe exotice, cum ar fi Peru.

Cei mai populari producători de sloturi online

Novomatic- unul din cei mai populari producători de sloturi online din lume

Este cunoscută afilierea celor de la Novomatic cu Greentube

Acum 10 ani, compania a achiziționat pachetul majoritar al acestui grup, care operează drept o divizune interactivă. În momentul de față, Novomatic oferă sloturi online de cea mai înaltă calitate pentru 43 de țări de pe mapamond. De la acest furnizor provin și celebrele nume Book of Ra sau Sizzling Hot, care se numără în topul oricărui pasionat de păcănele. Acum 3 ani, Novomatic a decis să lanseze și o versiune delux pentru faimosul Sizzling Hot, jocul cu fructe și șeptari. În 2020, compania a aniversat 40 de ani de la înființare, fapt pentru care vine cu multe surprize pentru clienții săi. Au fost lansate deja o serie de sloturi online, care vor îmbogăți portofoliul.

Click pentru toate jocurile Novomatic

NetEnt, un gigant pe piața de cazino

NetEnt este fără îndoială un gigant, atunci când vorbim de industria jocurilor de noroc. Compania fondată în Suedia acum 24 de ani este considerată un pionier în acest domeniu. În anul 2019, sistemul acestui furnizor a înregistrat nu mai putin de 58 de miliarde de tranzacții. NetEnt are acțiuni listate la cea mai importantă bursă din Suedia, iar sediile companiei se întind în Malta, Gibraltar, Polonia, Marea Britanie sau statele Unite ale Americii. În 1996 nordicii apăreau prima oară pe piața jocurilor de noroc, sub denumirea de Net Entertainment. În timp însă, compania și-a schimbat numele și a devenit un brand cu renume.

Cei mai populari producători de sloturi online

NetEnt, un nume nelipsit din orice Top cei mai populari producători de sloturi online

Portofoliul NetEnt este unul foarte complex și diversificat, fapt pentru care utilizatorii apreciază acest furnizor

De la ruletă la blackjack, sloturi online, camere de bingo sau curse de cai, compania nordică oferă tot ce are nevoie un amator al jocurilor de noroc. În luna Mai a anului 2019, NetEnt a dezvoltat unul din cele mai de succes sloturi online din ultimii ani – Narcos. Jocul este inspirat din celebrul serial care îl are în rol principal pe Pablo Escobar. Acesta este dispus pe 3 rânduri și 5 coloane, iar RTP-ul său este de 96.23%.

Click pentru toate jocurile NetEnt

Play’n GO a lansat unele din cele mai populare sloturi

Play`n GO a apărut la mijlocul anilor 90, din dorința unor suedezi de a porni o afacere. Compania a crescut încet dar sigur, iar în acest moment este un nume uriaș pe piața jocurilor de noroc. Jocurile acestui furnizor sunt disponibile pe toate platformele, fie ele web sau mobile. În primul rând, popularitatea sloturilor dezvoltate de Play`n GO a crescut cu ajutorul simplității. Acestea sunt ușor de înțeles, fiind user-friendly. De asemenea, există multă varietate. Pe lângă jocurile clasice, nordicii au dezvoltat și versiuni online de Baccarat, Pai Gow Poker sau Blackjack.

Rotirile Gratuite și bonusurile sunt un alt atu al celor de la Play`n GO

Sloturile au runde bonus excelente, care țin jucătorii mai aproape. Nu în ultimul rând, vorbim de siguranță și corectitudine. Clienții s-au simțit mai mereu respectați atunci când au accesat platformele acestui furnizor. Jocurile companiei sunt verificare constant de RNG, un soft care ajută la menținerea corectitudinii în acest domeniu. Play`n GO oferă păcănele pe internet în 30 de limbi diferite, inclusiv în română. Vedem așadar o diversitate destul de mare, cu care compania are doar de câștigat. Book of Dead este unul din cele mai importante sloturi dezvoltate de nordici. Acesta este prezent în marea majoritate a cazinourilor online, fiind lansat în 2014.

Click pentru toate jocurile Play’n GO

Cei mai populari producători de sloturi online: Playtech

Playtech reprezintă un furnizor de jocuri ca la aparate online cu origini în Marea Britanie. Compania își are sediul în Insulele Man, fostei colonii engleze, aflate în patrimoniul acestei țări. Playtech a apărut devreme pe piața jocurilor de noroc, încă din 1999. De atunci, a continuat să se dezvolte și să ofere sloturi online, camere de bingo sau poker. Teddy Sagi a stat la baza acestei companii, acesta fiind originar din Israel. În prezent, compania este evaluata la 1 miliard de dolari, o cifră uriașă. În ultimele două decenii, Playtech a achiziționat Poker Strategy, Yoyo Games sau Best Gaming Technology, mărindu-și astfel portofoliul și fiind considerat de foarte mulți numărul 1 în top Cei mai populari producători de sloturi online.

Cei mai populari producători de sloturi online

Playtech, un alt nume de seama in Top Cei mai populari producători de sloturi online

Compania s-a făcut remarcată după 2010 prin lansarea unor sloturi online inspirate din filme celebre

Este cazul francizei Batman, care aparține de DC Comics, cu care Playtech a stabilit un parteneriat acum 3 ani. Astfel au apărut pe piață jocurile The Dark Knight și Batman & The Joker Jewels. Primul este bazat pe filmul care l-a avut in distribuție pe Heath Ledger, cel care din păcate nu mai este printre noi. Jocurile dezvoltate de Playtech sunt valabile pe toate dispozitivele mobile. De altfel, acestea sunt cât se poate de corecte, acest furnizor câștigându-și renumele prin seriozitate și constanță.

Alte titluri celebre de păcănele Playtech inspirate din filme sunt Matrix, Justice League, Dirty Dancing, Top Gun, Jurassic Park, Gladiator, King Kong, Man of Steel sau Terminator.

Click pentru toate jocurile Playtech

Cei mai populari producători de sloturi online: YggDrasil

YggDrasil este un alt nume care ne arată cât de activi sunt scandinavii pe piața jocurilor de noroc. Compania a apărut în 2013 și, deși nu are vechime în acest domeniu, acum este un furnizor important de păcănele online. Povestea logo-ului și numelui YggDrasil provine din mitologia nordică. Acolo, YggDrasil reprezenta copacul etern, cel care definește viața. Conform legendelor, acesta tronează în mijlocul ținutului Asgard, caza zeilor. Revenind la păcănele, ei bine compania suedeză a câștigat premii importante de la înființare. Anul trecut, aceștia au obținut o recunoaștere la B2B Awards, gala numărul 1 în ceea ce privește domeniul jocurilor de noroc.

Cei mai populari producători de sloturi online

Cei mai populari producători de sloturi online: Yggdrasil

Vikings Go Wild este unul din cele mai importante sloturi dezvoltate de Yggdrasil

Vikings Go Wild dispus pe 4 rânduri & 5 coloane transpune jucătorul într-o lume a faimoșilor vikingi. Alături de ei, ești invitat să cauți comorile ascune în cufere străvechi, iar Rotirile Gratuite te pot ajuta. Orice slot dezvoltat de Yggdrasil, la fel ca la orice alt furnizor, este verificat cu mare atenție înainte. Tocmai de aceea, nu au existat până acum probleme în ceea ce privește corectitudinea sloturilor acestei companii. În România, poți juca sloturile Yggdrasil la cele mai bune cazinouri online – NetBet, Unibet și Vlad Cazino.

Click pentru toate jocurile YggDrasil

Cei mai populari producători de sloturi online: QuickSpin

Unde credeți că a fost fondată QuickSpin? În ce parte a Europei? Exact… Scandinavia! După cum aminteam și la precedentul furnizor, nordicii domină piața gamblingului mondial. Compania s-a născut în 2011, la Stockholm. Aceștia au fost achiziționați la 5 ani distanță de Playtech, un furnizor cu un buget mult mai mare. Acum, sediile companiei se află în 3 țări: Suedia, Malta și Ucraina. Joachim Timmermans, unul dintre fondatorii QuickSpin, a renunțat la acest proiect în 2019. Acesta nu s-a mai regăsit în proiectul pe care el l-a pornit cu 8 ani în urmă și a decis să caute o altă provocare. Jocurile dezvoltate de compania nordică se remarcă printr-o grafică excelentă.

Cei mai populari producători de sloturi online

Cei mai populari producători de sloturi online: Quickspin

Eastern Emeralds este unul dintre ele

Jocul ne transpune în cultura asiatică, iar simbolurile contribuie din plin la această imagine de ansamblu. Slotul este dezvoltat pe 3 rânduri și 5 coloane, iar RTP-ul este unul destul de mare, de 96.58%. QuickSpin are în spate o echipă de veterani în industria jocurilor de noroc, așadar succesul a părut garantat. Deși este o companie relativ nouă, platformele mobile sunt dezvoltate excelent. Sloturile sunt dezvoltate în HTML5 și sunt compatibile cu orice sistem, inclusiv iOS, Android și Windows.

Click pentru toate jocurile QuickSpin

Cei mai populari producători de sloturi online: Pragmatic Play

Pragmatic Play provine din Panama, acolo unde a luat naștere în 2007. Compania a fost fondată de mai mult oameni de afaceri, pasionați de lumea jocurilor de noroc. Primii ani au fost dificili pentru acest furnizor de păcănele online, care nu a reușit să își diversifice prea mult oferta. Totuși, la 5 ani distanță, Pragmatic Play făcea un pas important către platformele Apple, utilizate din ce în ce mai mult de utilizatori. Următoarele sedii deschise au fost în Manila și Curacao, în anul 2014. Au mai urmat și alte filiere, în Malta, Marea Britanie, Filipine sau chiar România. Acest operator online are un schimb valutar valabil în nu mai puțin de 26 de țări. De asemenea, sloturile au o grafică excelentă, iar compania a dezvoltat câteva sloturi de mare succes.

Seria de sloturi online John Hunter a făcut furori printre iubitorii de jocuri ca la păcănele
Seria de sloturi John Hunter

Sloturile online cu John Hunter de la Pragmatic Play

De asemenea, titluri precum Bronco Spirit sau Monkey Madness aparțin acestui distribuitor. Pragmatic Play și-a construit încet dar sigur un nume pe piața gamblingului. Jocurile ca la aparate ale acestora sunt cât se poate de corecte, fiind verificate înainte de a fi lansate pe piață de cele mai importante companii acreditate. De asemenea, toate sloturile companiei sunt disponibile pe platformele mobile, pentru a se adapta mai ușor cerințelor clienților.

Ca o concluzie, vedem cât de diversificată este în acest moment piața jocurilor de noroc. Nu putem declara un furnizor de sloturi online drept cel mai bun, fiecare încercând să inoveze în fiecare an.

Click pentru toate jocurile Pragmatic Play

Ce producător a lansat cele mai bune păcănele? Votează și tu cei mai populari producători de sloturi online! Mulțumim!

[socialpoll id=”2680502″]