buton joc pacanele

Crezi că poate fi slotul tău norocos?

100% pana la 2.000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt

Nume

The Dog House Megaways free

Producator

Pragmatic Play

Rating

Sending
5 / 5 (2 voturi)

 • Producător: Pragmatic Play
 • Volatilitate: Ridicată
 • RTP: 96.55%
 • Data lansării: 13.08.2020
 • Mize: 0.80 RON – 400 RON
 • Câștig maxim: 12.000 X miza
 • Rotiri Gratuite: DA
 • Dublaj: NU

Descriere joc ca la aparate The Dog House Megaways free

 

The Dog House Megaways de la producătorul de jocuri Pragmatic Play este versiunea nouă a jocului de păcănele online The Dog House, un slot cu tematică animală, respectiv câinii. Lansat în August 2020, jocul ca la aparate este dispus pe 7 linii X 6 coloane și 117.349 linii de plată fixe. RTP-ul este bun, 96.55%, volatilitatea este ridicată, iar câștigul maxim este de peste 12.000 X miza totală.

Poți încerca The Dog House Megaways free și pe bani reali la unul din cazinourile de top din România, cum ar fi Betano, cu mize cuprinse între 0.80 RON și 400 RON, atât pe desktop, cât și pe dispozitivele mobile Android sau iOS. Include o funcție cu Rotiri gratuite, simboluri Wild cu multiplicatori și o funcție de cumpărare a rotirilor gratuite. Eu sunt curios, tu nu? Citește mai jos recenzia jocului de păcănele The Dog House Megaways.

Simboluri slot online The Dog House Megaways

Din punctul meu de vedere, câinii sunt cele mai iubite animale, iar The Dog House Megaways free îi prezintă pe cei mai buni prieteni ai omului. Avem 5 simboluri comune, precum cărțile de joc 10, J, Q, K, A, cu valoarea cea mai mică și două simbolurile specifice câinilor: Os și Zgarda. Cei 4 câini sunt atracția principala:Teckel, Pug, Shitzu și Rottweiler (oferă până la 7.5 X miza, fiind cel mai bine bine plătit simbol).

De asemenea, există două simboluri speciale, respectiv simbol Wild (casacâinilor) și simbol Bonus (labuțe de câini). Simbolul Wild înlocuiește toate simbolurile, cu excepția Bonus-ului și apare doar pe rolele 2, 3, 4 și 5. Simbolul Bonus apare pe toate cele 6 role (oferă până la 30 de rotiri gratuite).

The Dog House Megaways free

The Dog House Megaways free – Simboluri și plăți

The Dog House Megaways free – Wild, Rotiri Gratuite, Cumpără Free Spins

Există mai multe caracteristici bonus în păcănele online The Dog House Megaways, cum ar fi rotiri gratuite, simboluri Wild cu multiplicatori și o funcție de cumpărare a rotirilor gratuite.

Rotiri Gratuite

Funcția Rotiri Gratuite este activată atunci când 3 sau mai multe simboluri simboluri Bonus aterizează pe role. Înainte de a începe, trebuie să alegi dintre două caracteristici:

 1. Rotiri gratuite cu Wild-uri Sticky – Numărul de simboluri Bonus vor determina numărul de rotiri gratuite și numărul de simboluri Wild Sticky, precum:
 • 3 Scatter = primești 7 rotiri gratuite și între 2 -7 Wild-uri Sticky pe fiecare rolă
 • 4 Scatter = primești 12 rotiri gratuite și între 2-7 Wild-uri Sticky pe fiecare rolă
 • 5 Scatter = primești 15 rotiri gratuite și între 2-7 Wild-uri Sticky pe fiecare rolă
 • 6 Scatter = primești 20 rotiri gratuite și între 3-7 Wild-uri Sticky pe fiecare rolă

Fiecare simbol Wild care aterizează pe ecran va avea un multiplicator aleatoriu de 1x, 2x sau 3x și va rămâne blocat pe role în timpul funcției.

 1. Rotiri gratuite cu ploaie de Wild – Numărul de simboluri Bonus va determina numărul de rotiri gratuite și numărul de simboluri Wild Sticky, precum:
 • 3 Scatter = vei primi 15 rotiri gratuite și până la 6 Wild-uri ploioase la fiecare rotire
 • 4 Scatter = vei prim 18 rotiri gratuite și până la 6 Wild-uri ploioase la fiecare rotire
 • 5 Scatter = vei primi 25 rotiri gratuite și până la 6 Wild-uri ploioase la fiecare rotire
 • 6 Scatter = vei primi 30 rotiri gratuite și până la 6 Wild-uri ploioase la fiecare rotire.

În timpul fiecare rotiri gratuite se adaugă pe role până la 6 simboluri Wild, care pot conține un multiplicatorde 1x, 2x sau 3x.

Simboluri Wild

Simbolul Wild (casa câinilor) apare pe rolele 2, 3, 4 și 5, iar de fiecare dată când cade pe role, conține un multiplicator aleatoriu de 2x sau 3x. Dacă unul sau mai multe Wild-uri fac parte dintr-o combinație câștigătoare, multiplicatorii se înmulțesc între ei și pot oferi un câștig total de până la 126x. 

Cumpără Funcția Free Spins

Cu o plată de 100 de ori miza, poți cumpăra Funcția Free Spins, iar la următorul spin, pe ecran vor ateriza între 3 și 6 simboluri Bonus, în funcție de norocul tău și vor declanșa funcția cu toate caracteristicile sale.

The Dog House Megaways păcănele – părerea noastră

Versiunea originală, The Dog House, s-a dovedit a fi un mare succes, iar acum câinii s-au întors într-o variantă care “latră” și “muscă” mai tare: The Dog House Megaways. Câștigul la păcănele a crescut la un maxim de 12.000x miza, iar multiplicatorii pot ajunge la 126x. Rămâne de văzut dacă această producție va fi mai populară, deoarece, de cele mai multe ori, mai multe modalitati de castig, tamburi si linii nu inseamna mai multe plati, iar cele 117.649 de fise nu sunt chiar așa ușor de obținut. Personal, îmi plac ambele variante, dar acum depinde și ce așteptări ai de la un joc de păcănele online. Îți poți face o părere încercând în mod gratuit slotul pe site-ul nostru.

Unde poți juca pe bani reali The Dog House Megaways?

Crezi că The Dog House Megaways free poate fi slotul tău norocos pe bani reali? Ei bine, află că-l poți juca cu mize reale la următoarele cazinouri online: NetBet, Betano, Superbet și MaxBet. Din experiența proprie, recomand Cazinoul Betano, deoarece aduce în același loc cei mai importanți furnizori de păcănele și toate tipurile de jocuri! Pe lângă asta, primești un bonus de până la 500 RON + Rotiri Gratuite FĂRĂ cerințe de rulaj la prima depunere!

Bonus 1.000 RON
5,0 rating
5.0