Pacanele cu septari - 77777

Super 12 Stars ca la aparate
4.5/5
buton joc pacanele gratis
Ultra Hold and Spin păcănele gratis
5.0/5
buton joc pacanele gratis
Jocul ca la aparate Ultra Burn
5.0/5
buton joc pacanele gratis
Păcănelele Twin Spin Megaways
5.0/5
buton joc pacanele gratis
Slotul online Shining King Megaways
4.0/5
buton joc pacanele gratis
Păcănele gratis Dance Party
5.0/5
buton joc pacanele gratis
Jocul ca la aparate 40 Mega Clover
5.0/5
buton joc pacanele gratis
Joc EGT ca la aparate Lucky Wild
5.0/5
buton joc pacanele gratis
Păcănele EGT online Lucky Hot
5.0/5
buton joc pacanele gratis
Păcănele online Extra Stars
5.0/5
buton joc pacanele gratis

Pacanele gratis cu Șeptari

Pe pacanele-gratis.ro poți juca cele mai noi și populare sloturi online fără mize reale, fără cont și fără să trebuiască să descarci vreo aplicație sau jocurile în sine. Și, cum știm cât de prețios este timpul pentru fiecare dintre voi, am grupat păcănelele online pe categorii, pentru a găsi rapid jocurile preferate. În această secțiune, poți testa gratis cele mai populare Pacanele gratis cu Șeptari.

Cifra 7 este unul din cele mai vechi și predominante simboluri la pacanele online

7 este un număr care în multe culturi este asociat cu norocul. De aici până la încorporarea ca simbol în aparatele slot-machines a mai fost un mic pas. Nu a fost consemnată prima sa apariție în astfel de jocuri, dar, dacă luăm în considerare faptul că el este prezent în foarte multe jocuri cu fructe, cel mai probabil acest lucru s-a întâmplat după 1909 (prima consemnare a fructelor ca simboluri la jocurile de noroc).

Jocurile cu fructe și șeptari au prins foarte bine la jucătorii români, astfel încât, în timp, s-au împământenit unele denumiri ca păcănele 777 sau Pacanele gratis cu Șeptari. Asta și pentru că în cazinourile online licențiate în România sunt disponibile câteva sute de astfel de jocuri.

O linie de plată completă cu șeptari este, de obicei, ținta celor care preferă astfel de jocuri, aceasta fiind una dintre cele mai bine plătite combinații câștigătoare. Sunt și alte jocuri în care 7 este simbol Wild (înlocuiește celelalte simboluri) sau chiar Scatter (declanșează runda bonus).

Sloturile cu șeptari au diferite structuri, cu 3, 4 sau 5 role pe 3 rânduri. Cele mai multe dintre ele nu au runde bonus cu rotiri gratuite, dar sunt prevăzute cu diferite funcții care generează câștiguri mari (re-spin ca în Fire Joker, wild extins în toate direcțiile ca în Explodiac, etc.).

Cei mai cunoscuți producători de pacanele cu Șeptari

European Games Technology (EGT), Novomatic, Pragmatic Play, Casino Technology și Gamomat sunt printre dezvoltatorii de sloturi online care au abordat frecvent această temă, dar întâlnim și multe produse ale celor de la Playson, Play’n GO, iSoftBet, Playtech, etc.

O caracteristică des întâlnită la aceste jocuri ca la aparate este funcția Gamble. Câștigurile (sau fracțiuni din acestea) obținute în timpul jocului de bază pot fi dublate (EGT, Novomatic) sau mărite de 4 ori (Play’n GO) în cadrul unei extra-runde de pariere, în care trebuie intuită culoarea sau simbolul de pe o carte de joc ce trebuie întoarsă. Această funcție poate fi folosită de 3 sau de 5 ori într-o singură rundă. Bineînțeles, suma pariată este pierdută atunci când jucătorul nu intuiește corect.

Familiarizează-te cu magia numărului 7 în jocurile disponibile pe pacanele-gratis.ro sau în cazinourile recomandate de acesta.