Unibet este unul dintre primii operatori de jocuri de noroc online. Înfiinţată în 1997, de suedezul Anders Strom, compania şi-a dezvoltat şi optimizat permanent platforma, mizând pe inovaţie şi înţelegerea jucătorilor. În prezent, Unibet este parte a Kindred Group, una dintre companiile de top care activează în domeniul gamblingului, cu peste 25 de milioane de clienţi înregistraţi în peste 100 de ţări, situate pe 3 continente.

După reglementarea domeniului jocurilor de noroc in Romania, Unibet (Germany) Limited a fost unul dintre primii operatori care au solicitat ONJN licenţa provizorie, pentru ca din 1 septembrie 2016 să deţină licenţa L1160657W000330, valabilă până pe 31 august 2026. Beneficiind de expertiza acumulată în cei peste 20 de ani de activitate, Unibet a reuşit să se impună pe piaţa românească printr-o platformă adaptată nevoilor jucătorilor, oferte imbatabile şi profesionalism.

Cum te înregistrezi la Unibet Cazino

Pentru a înregistra un cont de jucător la Cazinoul Unibet accesează acest link şi vei beneficia de una dintre cele mai bune oferte de bun venit disponibile în piaţă (în acest moment ai 100% până la 1000 RON la prima depunere + 333 Rotiri Gratuite la 20 Super Hot).

Un click pe butonul ,,Înregistrare” va deschide o fereastră unde ai posibilitatea să vizualizezi bonusurile disponibile, să completezi datele personale, adresa, să îţi alegi o parola şi bonusul favorit. Dupa ce accepţi termenii şi condiţiile site-ului şi confirmi că ai peste 18 ani, finalizezi procesul de înregistrare şi ai acces la jocurile favorite.

Verificarea contului la Unibet Cazino – De ce este necesară şi cum se face

Toti jucătorii înregistraţi la Unibet trebuie să îşi verifice contul în cel mult 30 de zile de la deschiderea acestuia, în caz contrar acesta urmând a fi restricţionat sau chiar suspendat. Obligatorie prin lege, această operaţiune este  necesară pentru a putea efectua retrageri,  pentru a proteja jucătorii împotriva furtului de identitate şi pentru a facilita desfăşurarea rapidă a tranzacţiilor.

Pentru a efectua această operaţiune trebuie să: Accesaţi secţiunea ,,Contul Meu” -> ,,Verificare” și să încărcaţi câte un document pentru fiecare categorie solicitată: dovada identităţii (pașaport valabil, carte de identitate, permis de conducere sau document de şedere oficial valabil), dovada adresei (extras cont bancar, factură utilitaţi, certificat de rezidenţă sau orice corespondenţă oficială din partea guvernului, certificată de autorităţile locale) şi verificarea metodei de plată.

Bonus la prima depunere Unibet Cazino 2023

Bonusul de bun venit la Unibet Cazino este în 2023 unul dintre cele mai atractive din piaţă în acest moment. Jucătorii noi vor beneficia de un bonus de 100% până la 1000 RON la prima depunere + 300 Rotiri Gratuite la Cash .

Doar depunerile în valoare de cel putin 25 de lei se vor califica pentru bonus. Nu se califică pentru bonus depunerile efectuate prin portofele electronice (Skrill, Neteller, TopPay sau Paysafecard ). Pentru a putea retrage banii bonus, acestia trebuie rulaţi de 35 de ori la Cazino sau Live Cazino. Cei care optează sa ruleze bonusul la pariuri trebuie să-l parieze de 99 de ori. Cele 200 de rotiri gratuite se vor acorda în primele 5 zile lucrătoare de la depozit – în prima , a treia și a 5-a zi de la depozit. Câștigurile din rotiri sunt cash fără rulaj.

Ce promoţii oferă Unibet Cazino

Unul dintre factorii pentru care Unibet se află in Top cazinouri pentru păcănele online este reprezentat de multitudinea de promoţii oferite:

 • Bonusuri fara depunere la cazino – ocazional, ca parte a sistemului de recompense, jucătorii primesc bani cash, bani bonus sau rotiri gratuite la unele sloturi alese de operator. Rotirile gratuite de la Unibet au unele dintre cele mai avantajoase  condiţii de rulaj a câştigurilor.
 • Bonusuri la depunere – periodic, clienţii cazinoului online Unibet primesc oferte de bonusuri pentru depunerile efectuate. Acestea constă atât în bani bonus, cât şi în rotiri gratuite la anumite sloturi.
 • Turnee de cazino – aproape zilnic, in cazinoul Unibet se desfasoară turnee în care câştigătorii sunt stabiliţi în funcţie de numărul de rotiri, sumele pariate sau câştigurile dintr-o singură rotire.
 • Concursuri cu premii – la aceste concursuri câştigătorii se stabilesc prin tragere la sorţi. Pentru o anumită sumă pariată jucătorul primeşte un tichet pentru tragerea la sorţi.

*Un jucător poate avea un singur bonus activ.

Oferta de jocuri Unibet Cazino

Jucătorii care aleg Unibet beneficiază de o experienţă completă putând opta pentru poker, pariuri sportive, jocuri de cazino, cazino live, bingo sau mini-jocuri.

Platforma de poker este furnizată de Relax Gaming. Jucătorii au la dispoziţie jocuri cash cu mize cuprinse între €0.02/€0.04 şi €2/4, Sit & Go cu buy-in de €1/€100 (inclusiv turneele HexaPro  cu câştiguri variabile)şi turnee MTT de No Limit Holdem si Pot Limit Omaha cu buy-in cuprins intre €0 – €1100.

Platforma de pariuri sportive de la Unibet este una dintre cele mai uşor de utilizat, dar şi una dintre cele mai bine optimizate. Oferta de pariuri este una generoasă, cu o mare varietate de pariuri pre-meci, pariuri-live, antepost, pariuri din alte domenii, etc. Performanţele site-ului sunt confirmate de premiile obţinute la International Gaming Awards 2015: ,,Cea mai bună casă de pariuri online” şi ,,Cea mai bună platformă de pariuri live” .

In secţiunea de cazinou sunt disponibile în acest moment 469 de sloturi online (jocuri ca la aparate), produse de unii dintre cei mai buni provideri în domeniu: EGT, Novomatic (GreenTube), NetEnt, Play’n GO, Pragmatic Play, Relax Gaming, etc.

Amatorii de Live Cazino au la dispoziţie mese operate de Evolution Gaming și Pragmatic Play: 9 mese ruletă (Auto Lightning Roulette, Bucharest Auto-Roulette, Bucharest Roulette, Grand Casino Roulette și altele), 19 mese de blackjack și 10 mese de Baccarat cu dealeri live.

Unibet Cazino este unul dintre puţinii operatori de jocuri de noroc din Romania care au în ofertă jocul de bingo. Sunt disponibile 7 camere în care se poate juca bingo cu 75 de bile sau cu 90 de bile, iar preţul biletelor variaza intre 0,2 ron şi 6 ron. Pentru a umple pauzele din joc, clienţii Unibet au la dispoziţie 19 mini-jocuri.

Păcănele Unibet Cazino

În secţiunea Unibet Cazino poţi alege dintre cele 566 de sloturi online şi cele 12 jocuri de masă.

Unibet a încheiat colaborări cu toti marii producători de jocuri de cazino, astfel încât este puţin probabil să îţi placă un joc şi să nu-l găsesti pe această platformă. Păcănelele de pe acest site au mize pentru toate buzunarele, începând de la 0,5 ron, până la 1000 de ron.

Având un număr aşa mare de sloturi, operatorul acoperă întreaga paletă de tematici, jocurile fiind grupate în funcţie de aceasta: Păcănele Clasice cu fructe și șeptari, Sloturi Vegas, Acţiune, Animale, Fructe, Fantezie, Film & TV, Muzică.

Pe varianta de PC nu sunt disponibile jackpoturi progresive așa cum sunt cele EGT, de exemplu, dar sunt unele sloturi (Leprechaun go to Hell) care eliberează astfel de câştiguri. Cei care preferă acest tip de premii pot să joace pe mobil, unde jocurile furnizate de EGT au 4 jackpot-uri globale, care pot fi câştigate indiferent de miza plasată.

Amatorii de jocuri de masă pot alege dintre cele 6 jocuri de ruletă cu mize cuprinse între 0,40 ron şi 25.000 de ron, cele 5 jocuri de blackjack cu mize intre 5 ron şi 12.000 ron şi jocul de Poker Stud cu mize între 5 ron şi 500 ron.

Aplicaţia de mobil Unibet Cazino

Dacă jucătorii folosesc dispozitive mobile, pot accesa platforma direct din browser şi vor beneficia de o experienţă similară celei de pe desktop. Pentru aceasta este suficient să deschidă o pagina web şi să intre pe unibet.ro.

Unibet Cazino

Pentru a beneficia de cele mai bune condiţii de joc pe mobil, Unibet  are disponibile aplicaţii pentru pariuri sportive, cazino si poker,  atât pentru sistemele Android, cât şi pentru IOS.  Vei avea acces la cele peste 150 de sloturi şi la jocurile de live cazino descărcând aplicaţia de pe site, din secţiunea Aplicaţii. Aplicaţia pentru cazino se remarcă prin navigarea facilă, filtrarea şi căutarea rapidă a jocurilor.

Este bine de ştiut că pentru jocurile ca la aparate EGT de pe mobil sunt disponibile 4 jackpot-uri care pot fi câştigate indiferent de miza plasată. În cazul în care eşti fericitul câştigător al unui jackpot, vei primi 12 cărţi din care urmează să întorci până vei avea trei simboluri identice: trefle, inimi negre, caro sau inimă roșie. Ţi se va credita jackpot-ul aferent respectivului simbol.

Securitatea datelor personale şi financiare la Unibet Cazino

Unibet pune in centrul activităţii sale jucătorul şi nevoile acestuia. Compania este preocupată în permanenţă pentru a oferi clienţilor un mediu sigur şi confortabil.

Unibet are un intreg departament dedicat confidenţialităţii datelor personale şi combaterii fraudelor. Toate informaţiile primite sau trimise sunt criptate folosind tehnologia 128-bit Secure Socket Layer (SSL) , certificată de Trustwave. De asemenea, compania este certificată în ceea ce priveste Standardul de Securitate a Datelor din Domeniul Platilor cu Cardul. Unibet monitorizează permanent traficul de reţea pentru a detecta orice intenţie de atac sau intruziune.

Jocurile propuse de Unibet Cazino utilizează un Random Generator Number – RNG testat independent şi aprobat de Techincal Systems Testing, o companie certificată din Canada. Siguranţa şi corectitudinea sloturilor este garantată de notorietatea furnizorilor, care la rândul lor certifică produsele prin intermediul unor entităţi recunoscute in domeniu.

Cum alimentezi contul Unibet Cazino

Unibet Cazino

Metode de plata la Unibet Cazino

Unibet acceptă unele dintre cele mai mici sume de depunere, iar pentru aceasta pot fi utilizate unele dintre cele mai cunoscute metode:

 • Card de credit/debit – Depunerea minimă Unibet Cazino prin aceasta metodă este de 25 de ron, iar cea maximă de 50 000 de ron. Pot fi utilizate toate tipurile de carduri (Visa, Mastercard, Visa Electron, Maestro) dar se va reţine o taxă de 2% din suma tranzacţionată.
 • Transfer bancar – nu există limite pentru tranzacţiile prin această metodă şi nici comisioane. Depunerea nu este finalizată instant, ci după 2-3 zile.
 • Skrill – un portofel electronic – daca alegi această metoda poţi depune sume cuprinse între 65 ron şi 50 000 de ron.
 • Depuneri cash prin Toppay – depuneri cash intre 20 şi 45 000 de ron fără taxă. Sunt disponibile 168 de locaţii inmedio, 24 de locaţii Favbet, 5 locaţii cashpot şi una la Grand Casino.
 • Paysafecard – depuneri  între 25 de ron şi  3 000 de ron cu vouchere achiziţionate din magazinele partenere.
 • Apple Pay – depunere minimă 50 de ron şi maximă 50 000 de ron.

Pentru a depune,  trebuie sa înregistrezi un cont Unibet, sa apeşi pe butonul ,,Depozit” din coltul dreapta sus de pe pagina principală, sş alegi metoda de plata şi să urmezi instrucţiunile.

Cum retragi fonduri de la Unibet Cazino

Pentru a iniţia o retragere la Unibet Cazino trebuie să accesaţi secţiunea ,,Contul meu” -> Fonduri -> Retragere şi să alegeţi metoda accesibilă:

 • Transfer bancar – durează 1-3 zile – nu se percep taxe
 • Skrill – durează cel mult 12 ore – nu se percep taxe
 • Card Visa – durata 1-3 zile – fără comision.

Ce trebuie să mai ştiti?

 • dacă ai efectuat o depunere de pe un Card Visa, poţi retrage pe acelaşi card
 • nu se pot efectua retrageri pe card Mastercard – se pot retrage banii în contul aferent cardului
 • impozitul pe câştig va fi reţinut şi virat de catre operator

Unibet Cazino Suport

Relatii cu clientii la Cazino

Serviciul suport iti ofera ajutor in legatura cu orice probleme

Pentru a rezolva eventualele probleme apărute în timpul petrecut pe Unibet Cazino, poţi să accesezi butonul ,,Ajutor” din colţul dreapta sus al paginii de pornire. Se va deschide o pagină unde vei putea gasi rezolvarea celor mai frecvente situaţii întâmpinate de jucători.

Daca această pagină nu te va ajuta, poţi tasta ,,contact” in bara de căutare -> ,,Contactează-ne” şi vei intra in legătură cu un operator prin serviciul de Live Chat. Acesta este disponibil în limba română, zilnic,între orele 10:00 – 24:00, şi în limba engleză pe chat live-ul internaţional, în afara intervalului.

O altă posibilitate de a contacta un operator Unibet Cazino este prin e-mail, fie accesând casuţa de pe pagină, fie la adresa info-ro@unibetsupport.com.

Din păcate, contactul prin telefon nu este posibil în acest moment.

Merită sa deschizi cont la Unibet Cazino?

Fără doar şi poate, daca eşti gambler, este obligatoriu să ai un cont la Unibet Cazino. Argumentele care susţin această afirmaţie sunt multe, dar vom aminti câteva:

 • interfaţa este una intuitivă, placută şi permite accesul rapid în zona de interes
 • experienţa de joc este una completă, aici găsind întreaga gamă de jocuri: poker, pariuri sportive, pariuri live, sloturi, jocuri de masă, Live Cazino, Bingo
 • platforma de cazino dispune de un număr impresionant de jocuri de cea mai bună calitate, cu unele dintre cele mai mari RTP–uri (procentul de plată către jucători)
 • păcănelele sunt furnizate de firmele de top din domeniu, acoperă toate gusturile şi toate buzunarele
 • cele mai multe promoţii din piaţă
 • întreaga experienţă este centrată pe necesităţile şi siguranţa jucătorilor
 • compania furnizează un mediu sigur, stabil si relaxant.

DESCHIDE CONT LA UNIBET!

Lasă un răspuns