Slot game

Shining Crown EGT free online – Prezentare 👑

Apărut la data de 4 aprilie 2016, slotul Shining Crown aparține providerului EGT, unul dintre cei mai cunoscuți producători și poate fi jucat la cele mai cunoscute cazinouri online. Popularitatea lui a crescut datorită modului simplu și a câștigurilor pe măsură, de până la 500 X miza. Este o combinație de jocuri cu șeptari, fructe și simboluri speciale, a cărui acțiune se petrece pe cinci role X trei simboluri fiecare și zece linii de plată fixe.În total sunt unsprezece simboluri, trei dintre acestea fiind speciale și vin cu o serie de câștiguri suplimentare.

Ce simboluri are Shining Crown EGT ?

shining crown egt
Shining Crown EGT free online – simboluri

Șeptarii și fructele fac întotdeauna casă bună, aspect pe care l-am putut sesiza și în alte sloturi de top ale providerului EGT. În Shining Crown avem șase simboluri fructate: Pepene Roșu, Strugure, Prună, Portocală, Lămâie și Cireșe. Ele sunt urmate de Clopoțelul auriu și Șapte de roșu, dar și de alte simboluri Scatter. Dolarul auriu este unul dintre simbolurile Scatter ce poate aduce un câștig suplimentar. El poate fi stivuit pe toate rolele, ceea ce nu se poate spune despre Steaua mov. Aceasta apare exclusiv pe rolele 1, 3, 5 și vine să completeze lista de câștiguri suplimentare.

Reguli de joc și gameplay Shining Crown EGT free online

Trebuie să ai cont la cazinoul online unde găsești acest slot, respectiv Betano și NetBet în varianta clasică, pe PC/laptop. Pe dispozitivele mobile ai acces la slotul Shining Crown EGT, atât la cele două cazinouri menționate anterior, cât și la Vlad Cazino și Unibet. Înainte să joci, fii sigur că alegi miza potrivită și numărul de linii de plată dorite – poți face asta din bara de instrumente din partea de jos a ecranului. Acolo selectezi dacă vrei sau nu să joci cu muzică, miza pentru fiecare rotire în parte, cât și posibilitatea de a se învârti automat. Pe cele cinci role sunt stivuite 15 simboluri. Pentru ca un câștig să fie valid, ai nevoie cel puțin două sau trei simboluri (depinde de puterea simbolului) consecutive pe linia de plată, de la stânga către dreapta.

Funcții speciale Shining Crown EGT

Este un slot care nu face parte din cele cu speciale, unde ai posibilitatea să beneficiezi de Rotiri Gratuite redeclanșabile. Acest lucru nu înseamnă că duce lipsă de funcții speciale. Din contră, Shining Crown îți propune o mulțime de astfel de funcții, iar una dintre ele este Gamble. Permite accesul la dublajul Roșu/Negru, unde poți miza toate câștigurile mici și medii, dar nu mai mari de 35 X miza.

O altă funcție specială pe care o regăsești exclusiv la sloturile EGT – Jackpot Cards

Este un jackpot de tip mystery, care, activat aduce un câștig garantat pe patru niveluri. Tot ce trebuie să faci este să selectezi cărți din cadrul de selecție format din 12 cărți cu fața în jos. În momentul când trei simboluri de aceeași culoare a fost dezvăluit, câștigul din dreptul acelui simbol va reprezenta valoarea bonusului. Wild este un simbol nelipsit și poate fi stivuit doar pe rolele 2, 3 și 4, sub forma unei coroane de rege, simbol care, de altfel, dă și titlul slotului. Odată stivuit, acesta devine expandabil și întreaga rolă se transformă în Wild, iar rolul său este acela de substituire pentru toate celelalte simboluri, cu excepția Scatterului.

Plăți păcănele Shining Crown

Miza contează enorm într-un slot la păcănele pentru că în eventualitatea unui câștig maxim, crește considerabil. În Shining Crown EGT poți paria între 0.20 și 100 RON per rundă, iar cel mai mult câștigi de 500 X miza. Acest lucru se întâmplă în cazul unei linii de șeptari, iar până la 100 X miza ai ocazia să câștigi dacă simbolul Scatter (Dolar auriu) este stivuit pe toate cele cinci role la finalul unei runde.

Până la 70 X miza poși câștiga în cazul unei linii complete de plată cu Pepene Roșu și Strugure, 20 X miza dacă linia de plată se umple cu Clopoțelul auriu sau simbolul Scatter (Steaua mov) este stivuit pe rolele 1, 3 și 5. 15 X miza este cel mai mic câștig oferit pe o linie de plată și îl aduc Cireșele, Lămâia, Pruna și Portocala.

Sloturi online pe mobil

Sloturile online beneficiază de grafică superioară, un aspect pe care providerul EGT a pus mare preț încă de când a lansat primele sloturi. Datorită tehnologiei nu este singurul plus important pe care îl regăsim în această lume a păcănelelor. Disponibilitatea sloturilor pe dispozitivele mobile a început să prindă în ultimii ani. Astfel, în prezent, în 2020, poți juca slotul tău preferat direct din fotoliu, de pe banca din parc sau metrou. Sistemul de operare nu mai este un inconvenient. Windows, IOS sau Android, indiferent care ar fi acela, permite accesarea sloturilor atât din aplicații speciale ale cazinourilor, cât și din browser, pe mobil.

Păreri Shining Crown EGT

Dacă ești adeptul unui slot simplu, fără specială, dar cu posibilitatea de a câștiga până la 500 X miza, atunci Shining Crown este slotul potrivit. Adaugă multiplele funcții speciale de care dispune și faptul că îl poți accesa de pe dispozitivul mobil. Poate singura nemulțumire ar putea fi RTP, care nu este unul grozav, 96.37% nu reprezintă chiar cel mai mare procent din sloturile video.

Fiind unul din cele mai populare sloturi online EGT, Shining Crown este disponibil la majoritatea cazinourilor online de top din România. Astfel, recomandările noastre sunt:

EGT la ICE Londra 2020


Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite

5.0