Imagine de fundal pentru jocul de sloturi
Producător 👨‍💻: Play'n Go
Tema 🎰: Jocuri Noi, Muzica, 77777, Fructe
Data lansării 📅:06.08.2015
RTP 🤑:94.51%
Jackpot 💥:Nu
Caștig maxim 🎉:x5000
Linii de plată 💎:10
Role 🎲:5
Volatilitate 🔥:Mare

Spin Party Demo Gratis Online

Descoperă cele mai populare simboluri la păcănele pe ritmuri disco la jocul Spin Party demo, un slot de la Play n Go cu fructe și șeptari! Simte ritmurile muzicii pe o grilă cu 3 rânduri X 5 role și 10 linii de plată fixe, alături de Cireșe, Șeptari sau Clopoței. Pe măsură ce dansezi cu stil, poți activa bonus cu rotiri gratuite și wild-uri lipicioase, funcții ce îți pot aduce un câștig de până la 5.000 X miza totală pe rotire. Ești pregătit de distracție?

Simboluri Spin Party Demo

Este un joc de păcănele cu fructe și șeptari. Grila este plină cu simboluri Cireșe, Lămâi, Clopoței, Șeptari și BAR. Cărțile de poker completează tabelul de plăți, acestea fiind cele de valoare mică. Wild-ul este reprezentat de fata dansatoare – le înlocuiește pe toate celelalte și activează bonus cu rotiri gratuite.

Spin Party Demo GamePlay
Spin Party Demo GamePlay

Cum se joacă păcănele online Spin Party?

Începe prin a alege pariurile. Click pe „Valoare Monedă” pentru a seta dimensiunea monedelor, care variază de la 0,01 la 2, ca mai apoi să faci click pe „Monede +/-”, buton pentru a seta numărul de monede. „Pariu Maxim” va seta pariul maxim disponibil. Există și o funcție de  „Joc Automat” – pune rolele în mișcare automat, fără întrerupere, pentru un număr de rotiri ales de tine. Simpla aliniere a 2, 3, 4 sau 5 simboluri identice formează un combo câștigător.

Caracteristici bonus Spin Party Demo

Simbolul Wild apare sub forma unei dansatoare. Poate să aterizeze doar pe rolele 2, 3 și 4, iar de fiecare dată când apare, se va extinde pentru a acoperi întreaga rolă. De asemenea, Wild-ul va deveni lipicios – rămâne blocat în poziție și se acordă o re-rotire.

Dacă pe tamburi sunt 2 sau mai multe simboluri Wild, vei activa funcția Win Spin. Primești 5 rotiri gratuite, iar fiecare Wild care cade în timpul funcției va fi lipicios pentru următoarea învârtire. De asemenea, fiecare Wild poate fi lipicios până la 3 învârtiri câștigătoare, dacă apar noi Wild-uri la rotiri precedente. Un alt plus este că fiecare Wild din timpul unei rotiri câștigătoare adaugă o rotire suplimentară de până la 20 de rotiri cu premii garantate.

Cum câștigi la păcănele Spin Party demo?

Spin Party Demo Simboluri
Spin Party Demo Simboluri

Un câștig se formează de la stânga la dreapta pe role consecutive, începând cu prima, atunci când cel puțin două simboluri de același fel cad pe o linie de plată activă – minim doi șeptari și minim 3 pentru celelalte. Cu 5 X simbol vei obține recompense mai mari, în special pentru o linie cu 77777. Cheia către un câștig mai mare poate fi în bonusul cu rotiri gratuite.

Tabel de plăți

  • 5 x Șeptari = 1500 de monede
  • 5 x BAR = 750 de monede
  • 5 x Clopoței = 500 de monede
  • 5 x Lămâi = 375 de monede
  • 5 x A = 150 de monede
  • 5 x K = 125 de monede
  • 5 x Q = 100 de monede
  • 5 x J = 75 de monede
  • 5 x 10 = 50 de monede

Verdict Spin Party demo

Spin Party este un slot Play n Go cu fructe și șeptari, cu potențial mare de plată – o rotire norocoasă poate genera un câștig de până la 5.000 X miza totală, plată posibilă doar în Free Spins. Nu este cel mai atractiv joc ca bonusuri – există doar o funcție de Respins cu Wild-uri lipicioase. Noi l-am testat și am descoperit un slot destul de volatil, cu multe rotiri necâștigătoare – cu siguranță, ai nevoie de un joc responsabil. Joacă Spin Party demo pe site-ul nostru pentru o doză de distracție în plus!

Unde poți juca pe bani reali Spin Party demo?

NetBet, Unibet, Betano sau Vlad Cazino sunt doar 4 dintre cazinourile online licențiate ONJN în România, unde poți juca pe bani reali Spin Party cu pariuri cuprinse între 0.50 RON și 500 RON. Consultă ofertele noastre de bun venit la fiecare cazino în parte și încasează bonusuri fără depunere la înregistrare!

Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite

Notă: 4 Voturi: 2

100% Bonus 1000 RON + 300 Rotiri Gratuite

Notă: 0 Voturi: 0

Bonus 100% pana 1.000 RON

Notă: 5 Voturi: 1