Imagine de fundal pentru jocul de sloturi
🔞 Făcând click confirm că am 18+ ani.

Notă: 0 Voturi: 0

Producător 👨‍💻: Novomatic
Tema 🎰: Jocuri Noi, Diverse
Data lansării 📅:15.07.2018
RTP 🤑:N/A
Jackpot 💥:Nu
Caștig maxim 🎉:x100
Linii de plată 💎:10
Role 🎲:5
Volatilitate 🔥:N/A

Jewels 4 All Demo Gratis Online

Joacă Jewels 4 All demo, un slot retro de la Novomatic, dispus pe o grilă standard cu 3 rânduri X 5 role și 9 linii de plată. Câștigi în ambele sensuri, te bucuri de un simbol Wild expandabil, un joc de noroc dublu sau nimic și o gamă largă de opțiuni de pariere. Pe măsură ce încerci acest slot, vei descoperi joc unde se câștigă des și unde un ”tablou” cu același simbol poate veni mai repede decât te-ai fi așteptat. Încearcă chiar acum Jewels 4 All demo pe site-ul nostru fără să riști niciun ban din buzunarul tău!

Simboluri Jewels 4 All Demo

Este un slot strălucitor, cu simboluri pietre prețioase, cum ar fi rubine, safire sau diamante. Nu lipsesc lingourile de aur, teancuri cu bani sau coroane, acestea fiind cele de valoare mare. Steaua cu euro este simbol Wild – le înlocuiește pe toate celelalte și se extinde pe grilă pentru a forma și mai multe victorii.

Jewels 4 All Demo GamePlay
Jewels 4 All Demo GamePlay

Cum se joacă păcănele Jewels 4 All demo?

Să joci păcănele Novomatic este foarte simplu. La fel sunt și funcțiile bonus, simple, pe înțelesul tuturor. De cum se deschide slotul, vei vedea că toate butoanele de control la vedere – tot ceea ce ai nevoie se află în jurul rolelor – miza, numărul de linii de plată, joc automat, pariu maxim sau Start.  Îți poți personaliza slotul în funcție de nevoile tale și de stilul tău de joc. Pentru mai multe informații, cum ar fi cât plătește fiecare simbol la păcănele Jewels 4 All gratis, click pe info. Desigur, poți citi în continuare și recenzia Jewels 4 All pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici bonus Jewels 4 All Gratis

Joc ca la aparate cu dublaj – Dacă un câștig este prea mic, ai posibilitatea de a dubla cu un simplu click pe Gamble. Aici, ai șanse de reușită 50/50. Scopul este să ghicești corect dacă cartea de joc este roșie sau neagră. Dacă ai ghicit, îți veți dubla premiul de la rotire și vei avea șansa de a continua sau de a colecta premiul. Dacă ai greșit, vei pierde suma pariată la dublaj.

Jewels 4 All Demo GameSelect
Jewels 4 All Demo GameSelect

Wild expandabil – Simbolul Wild le înlocuiește pe toate celelalte și, pe lângă asta, atunci când aterizează pe role se va mari pentru a acoperi o grilă de până la 3×3, în funcție de locul și mărimea sa unde care cade pe tamburi. Astfel, poți obține un ”tablou” cu același simbol.

Cum câștigi la păcănele Jewels 4 All demo?

În acest slot câștigi în ambele sensuri, adică atât de la stânga la dreapta, cât și de la dreapta la stânga – minim 3 simboluri de același fel îți aduc un premiu, însă cu 5x vei revendica recompense mai mari. Coroana are cea mai mare valoare și simbolul către cea mai mare plată posibilă în joc. Desigur, Wild-ul este atracția principală, deoarece se extinde pe role – poți beneficia de până la 3 role complet Wild. Se pot câștiga sume mari de bani și prin dublaj, însă este o funcție de risc, care presupune joc responsabil.

Jewels 4 All Demo Simboluri
Jewels 4 All Demo Simboluri

Tabel de plăți Jewels 4 All Gratis

  • Coroana – 100x miza totală pentru 5 simboluri pe o linie de plată activă
  • Lingouri de aur – 50x miza totală pentru 5 simboluri pe o linie de plată activă
  • Teancuri cu bani – 50x miza totală pentru 5 simboluri pe o linie de plată activă
  • Diamante – 20x miza totală pentru 5 simboluri pe o linie de plată activă
  • Rubine – 20x miza totală pentru 5 simboluri pe o linie de plată activă
  • Ametist – 10x miza totală pentru 5 simboluri pe o linie de plată activă
  • Safire – 10x miza totală pentru 5 simboluri pe o linie de plată activă

Păreri Jewels 4 All

Nu de mult, Jewels 4 All era un joc de păcănele popular în agențiile stradale. Chiar l-am și jucat de multe ori. În prezent, nu mai este la fel de jucat, asta pentru că este un slot retro, cu bonusuri simple, fără potențial mare de plată. Nu impresionează nici din punct de vedere vizual, astfel că amatorii de aparate preferă jocurile moderne, interactive și cu funcții inovatoare. Dacă tu vrei să îl încerci, o poți face gratis pe pagina noastră.