buton joc pacanele

Crezi că poate fi slotul tău norocos?

Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite

Nume

40 Burning Hot păcănele 77777

Producator

EGT

Rating

Sending
5 / 5 (4 voturi)

  • Producător: EGT
  • Volatilitate: Medie
  • RTP: 95.93%
  • Data lansării: 05.10.2017
  • Mize: 0.40 RON – 80 RON
  • Câștig maxim: 3.000 x miza
  • Rotiri Gratuite: Nu
  • Dublaj: Da

40 Burning Hot păcănele 77777- Prezentare Slot

 

Îți plac jocurile de păcănele cu fructe și șeptari? Încearcă slotul 40 Burning Hot, un joc cu 40 linii de plată câștigătoare, 4 rânduri x 5 coloane și poți câștiga până la 3.000x miza totală într-o singură rotire! Dezvoltat de EGT Interactive în octombrie 2017, cu acest joc poți obține un jackpot la orice spin sau poți juca la dublaj. Caută simbolurile Trifoi cu 4 Foi și poți avea până la 3 role complet Wild! Rata de câștig (RTP) este destul de mică, iar ca volatilitate este mediu, ceea ce înseamnă că va există un echilibru între plățile de valoare mică și mare.

Simboluri 40 Burning Hot păcănele 77777

Cele mai iubite și populare simboluri cu fructe Cireșe, Lămâi, Prune și Portocale, Pepeni și Struguri sunt pe grila de joc. Pe matrice vei găsi și un Clopoțel, iar cel mai bine plătit simbol sunt Șeptarii. Există și două simboluri Scatter – Stea (3x acordă de 20 de ori miza totală) și Dolar (3, 4 sau 5 oferă de 2x, 20x sau 100x miza), care nu vin cu funcții speciale, dar plătesc bine. Simbolul Wild este reprezentat de un Trifoi cu 4 Foi – le înlocuiește pe toate celelalte, cu excepția celor două Scattere, iar atunci când face parte dintr-o combinație câștigătoare, se extinde complet pe întreaga rolă.

Tabel de plată la păcănele 40 Burning Hot pentru o linie de 5

  • 5 x Șeptari = 75 x miza
  • 5 x Struguri, Pepeni = 12.5 x miza
  • 5 x Clopoțel = 5 x miza
  • 5 x Cireșe, Lămâi, Prune, Portocale = 2.5 x miza
Jocuri cu șeptari 40 Burning Hot

Jocuri cu șeptari 40 Burning Hot – Tabel plăți

Jocuri ca la aparate cu Jackpot și Dublaj

Jackpot Cards

Toate jocurile de păcănele online EGT îți oferă șansa ca la orice rotire și în mod aleatoriu să poți câștiga unul din cele 4 jackpot-uri progresive, a căror valoare poate fi chiar și de 6 cifre. Odată „prins”, tot ce trebuie să faci este să alegi cărți din cele 12 întoarse cu fața în jos, iar 3 identice îți vor aduce un Jackpot – vezi valoarea fiecăruia în partea de sus a grilei de joc.

Jocuri ca la aparate cu fructe gratis 40 Burning Hot

Jocuri ca la aparate cu fructe gratis 40 Burning Hot – Jackpot Cards

Jocuri ca la aparate cu dublaj

Opțional, după fiecare câștig mai mic de 35 X miza totală, poți să îți dublezi câștigul. Este foarte simplu, iar tot ce trebuie să faci este să dai click pe Gamble și să ghiceșți culoarea cărții întoarse cu fața în jos – Roșie sau Neagră. Dacă selecția ta este corectă, mai ai șansa să mai întorci o carte, de până la 5 ori. Dacă ai greșit, pierzi toată suma riscată la jocul de noroc, dar la fel de bine poți colecta câștigul chiar și după prima carte. 

Simboluri 40 Burning Hot păcănele 77777 – părerea noastră

Slotul 40 Burning Hot a intrat rapid în topul preferințelor noastre și nu numai, deoarece plătește mai des decât în celebrul joc de păcănele Burning Hot, iar din spusele prietenilor și celor din jur, se pare că un “tablou” complet cu Șeptari nu mai este atât de greu de “prins”. Ne place și pentru că plățile sunt mai mari și vin destul de frecvent. Încearcă și tu păcănele gratis pe site-ul nostru, inclusiv pe cele două jocuri și vezi care e preferatul tău!

Unde poți juca pe bani reali 40 Burning Hot?

40 Burning Hot este un joc de păcănele popular, pe care îl regăsim la cele mai tari cazinouri online, iar noi ți le vom enumera pe toate, unde îl poți testa cu mize cuprinse între 0.40 RON și 80 RON: Betano, NetBet, Maxbet, Magic Jackpot, Unibet, Vlad Cazino, Superbet și 888casino. Toate aceste platforme vin cu promoții și bonusuri foarte atractive.

100% pana la 2.000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt
5,0 rating
5.0