Slot game

Joacă păcănele Shaolin Showdown de la Skywind, un slot cu tematică asiatică, unde un maestru în arte marțiale este gata să te învețe și pe ține cum să câștigi sume mari de bani la aparate online. Toată aventura are loc pe o grilă cu 3 rânduri X 5 role și 243 linii de plată, într-o atmosferă dinamică și plină de surprize – poți activa rotiri gratuite cu simboluri gigant! Învârte și poți câștiga peste 4.500 X miza totală pe rotire direct din browser pe mobil Apple/Android!

Cum câștigi la slotul Shaolin Showdown?

Există nu mai puțin de 243 de linii de plată la aparate online Shaolin Showdown, ceea ce face ca premiile să se formeze destul de des, însă valoarea simbolurilor este de cele mai multe ori mică/medie. Simbolul Wild le înlocuiește pe toate celelalte, dar este și cel mai bine plătit – 5 X oferă de 20 de ori miza totală. În Rotiri Gratuite poți încasa recompense mai mari, deoarece șansa ca Wild-uri stivuite să cadă pe matrice crește.

Tabel de plată pentru 5 x simbol

  • 5 x Maestru = 15 x miza
  • 5 x Elevii = între 7 x și 13 x miza
  • 5 x Cuțite = 5 x miza
  • 5 x Săgeată = 5 x miza
  • 5 x Lanțuri = 3 x miza
  • 5 x Tobe = 3 x miza
  • 5 x Sticlă = 3 x miza

Aparate online Shaolin Showdown

Aparate online Shaolin Showdown – BONUS

Atunci când minim 6 simboluri Scatter aterizează simultan pe role, se declanșează Secvența Showdown. În funcție de câte simboluri Scatter sunt pe role, atâtea rotiri gratuite vei încasa. În mod aleatoriu, vei primi rotiri gratuite standard sau rotiri gratuite super:

  • Rotiri gratuite standard – rolele 2, 3 și 4 se învârt împreună ca o rolă gigant (simboluri 3×4);
  • Rotiri gratuite super – rolele 2, 3, 4 și 5 se învârt împreună ca o rolă gigant (simboluri 3×4).

Aparate online Shaolin Showdown

Merită să joci aparate onlline Shaolin Showdown?

Dacă merită sau nu, doar tu poți decide. Noi îți putem spune că se câștigă des la aparate online Shaolin Showdown – premiile sunt destul de mici în jocul de bază, însă în Free Spins, recompensele poți fi destul de generoase (peste 4.500 X miza totală pe rotire). În ceea ce privește design-ul, acesta nu este impresionant, așa cum poate se întâmpla la alte jocuri ca la aparate asiatice. Joacă gratis pe site-ul nostru și vezi dacă îți place!

Unde poți juca pe bani reali Shaolin Showdown?

NetBet, Betano, Superbet, SlotV, Mr Bit sau Frank Casino se numără printre acele cazinouri online unde se poate testa pe bani reali jocuri ca la aparate Shaolin Showdown de la provider-ul Skywind. Dacă ai încercat varianta demo pe site-ul nostru și ți-a plăcut, îți recomandăm NetBet – este cel mai mare cazino online existent la ora actuala pe piața din România. Avem pentru tine un link special – CLICK AICI ȘI PRIMEȘTI BONUS FĂRĂ DEPUNERE LA ÎNREGISTRARE!