Slot game

Golden Genie and the Walking Wilds – unul din cele mai bune sloturi Nolimit City

 

Aladin și Lampa Fermecată sunt personaje principale la păcănele Golden Genie and the Walking Wild! Freaca Lampa, iar un Duh autotputernic îți poate îndeplini cele mai mari dorințe alte tale sau cel puțin îți arată drumul către premiul maxim de 9.583X miza totală. Această poveste magică de la Nolimit City are loc pe o grilă de joc cu 5 role X 3 rânduri și 20 linii de plată, pe un cer înstelat din deșertul Orientului Mijlociu. Ești pregătit pentru această aventură plină de mister?

Cum câștigi la Golden Genie and the Walking Wilds?

Este destul de ușor să câștigi la păcănele Golden Genie and the Walking Wild, dar premiile nu vor veni atât de des, în special cele mari, deoarece este un slot de volatilitate ridicată, deci trebui să fii precaut la miza folosită. Aterizarea a minim 3 simboluri potrivite, așezate de la stânga la dreapta, pe role consecutive, începând cu primul tambur, formează o victorie – Genie și Prințesa oferă cele mai mari câștiguri, în timp ce cărțile de joc plătesc mai puțin. Valoarea simbolurilor crește în timpul funcțiilor bonus, deoarece există multiplicatori de până la x10 și multe Wild-uri.

Tabel de plată la Golden Genie and the Walking Wilds

  • 5 x Genie = 25 x miza
  • 5 x Prințesă = 25 x miza
  • 5 x Aladin = 20 x miza
  • 5 x Lampă = 12.5 x miza
  • 5 x Șarpe = 9 x miza
  • 5 x Leopard = 7.5 x miza
  • 5 x A, K = 6.25 x miza
  • 5 x Q, J, 10 = 5 x miza
Golden Genie and the Walking Wilds

Cum câștigăm la Golden Genie and the Walking Wilds?

Funcții Bonus

De fiecare dată când simbolul Aladin aterizează lipit în stânga simbolului Lampă, se activează jocul bonus Genie Wishes. Aici, Aladin și Lampa se vor transforma în Wild-uri, iar toate simbolurile care formează combinații câștigătoare vor avea atașați multiplicatori de x2, x3, x4, x5 sau maxim x10.

În mod întâmplător, se poate declanșa funcția Genie Lamps. Atunci când se întâmplă acest lucru, tamburii 2 și 4 se vor transforma complet în Wild stivuit, ca mai apoi rolele 1, 3 și 5 să se învârtă. Partea interesantă este că în timpul acestei funcții, câștigurile se realizează în ambele sensuri (atât de la stânga la dreapta, cât și invers).

Rotiri Gratuite Genie Parade

Pentru a activa funcția Rotiri Gratuite Genie Parade, trebuie ca pe grilă să aterizeze simultan 3 sau mai multe simboluri Scatter. Numărul de rotiri gratuite este nelimitat, deoarece nu se oferă un număr fix, ci ea continuă atâta timp cât pe role există simboluri Genie Scatter Wild. Pentru a crește câștigurile, Genie devin simbol Golden Genie și se începe cu un multiplicator inițial de 1x, care va crește cu 1 pentru fiecare rotire. De menționat este faptul că simbolurile Golden Genie se vor deplasa spre stânga, până când vor dispărea de pe matrice, iar atunci se va încheia funcția, dar nu înainte de a se acorda o ultima rotire, care poate genera noi astfel de simboluri, care vor prelua multiplicatorii câștigați.

Funcție de cumpărare rotiri gratuite

În orice moment, poți cumpăra “speciala” la pacanele Nolimit City Golden Genie and the Walking Wild, dacă plătești de 80 de ori pariul total – de exemplu, dacă joci pe o miza de 1 RON, va trebui să achiți 80 RON, iar la următorul spin, pe grilă vor aterizare între 3 și 5 Scattere. Click pe butonul Stea galbenă din partea stânga a ecranului pentru a cumpăra bonusul.

Golden Genie and the Walking Wilds

Genie Parade – Golden Genie and the Walking Wilds

Păreri Golden Genie and the Walking Wilds

Recent, am văzut filmul Aladdin, iar apoi am dat o căutare să vedem ce sloturi inspirate din această poveste sunt. Am descoperit Golden Genie and the Walking Wilds, un joc plin de magie, fermecat și în special, de premii – câștig maxim pe rotire de până la 9.583X miza totală. Am rămas plăcut surprinși de calitatea grafică și audio, iar bonusurile pot crea cu adevărat câștiguri mari la păcănele. Cu siguranță merită să îl încerci, mai ales că acum îl poți juca demo pe site-ul nostru, alături de alte sute de sloturi gratis.

Unde poți juca pe bani reali Golden Genie and the Walking Wilds?

După o căutare atentă la cele mai bune cazinouri online licențiate ONJN, am descoperit că jocul de păcănele Golden Genie and the Walking Wilds pe bani reali se află doar în portofoliul celor de la Betano Casino. Aici găsești numeroase promoții, un bonus uriaș de bun venit + rotiri gratuite la inregitrare și poți testa jocuri ca la aparate de oriunde te-ai afla – cea mai bună aplicație de mobil.