Slot game

Joc de cazino gratis Shamrock Miner

Călătorește până în Irlanda în căutare de comori uriașe în valoare de până la 5.000 X miza totală! Alătură-te spiridușilor la păcănele Shamrock Miner, un slot de la Play n Go, cu 3 rânduri X 5 role și 12 linii de plată (până la 17 în “specială) pentru o aventură pe campiile verzi. În timp ce cauți pietrele prețioase, poți activa bonusuri de top, cum ar fi rotiri gratuite sau wild-uri cu multiplicatorii, funcții ce te pot duce mai aproape de comoară.

RTP-ul este bun, volatilitatea este ridicată, în timp ce pariurile sunt accesibile. Partea bună este că pe pagina noastră poți juca păcănele gratis Shamrock Miner, inclusiv de pe mobil Android sau iOS!

imaginea de start a jocului Shamrock Miner

Cum câștigi la păcănele online Shamrock Miner?

Câștigi de la stânga la dreapta pe role adiacente, atunci când minim 3 simboluri aterizează pe o linie de plată activă. Recompense mai mari se pot revendica pentru 5 x simboluri, în special pentru Pietrele prețioase de diferite culori. Wild-ul te va ajuta să formezi mai des victorii, deoarece le înlocuiește pe toate celelalte. De asemenea, acest simbol vine și cu multiplicatori – mai multe detalii găsești în paragrafele de mai jos. Este un slot de volatilitate ridicată, deci nu uita să practici un joc responsabil.

jocul Shamrock Miner

Cât plătește maxim fiecare simbol?

  • 5 x Piatră prețioasă roșie = 200 x miza
  • 5 x Piatră prețioasă verde = 100 x miza
  • 5 x Piatră prețioasă mov = 50 x miza
  • 5 x Piatră prețioasă galbenă = 50 x miza
  • 5 x A, K, Q, J, 10 = 10 x miza

tabelul de castig al jocului Shamrock Miner

Bonusuri – Joc de cazino gratis Shamrock Miner

La orice rotire, pe role se pot afla simboluri cu premii. Dacă aterizează pe tamburi alături de Wild-uri, simbolurile vor fi colectate în partea stânga a ecranului. Există șansa ca pe matrice să fie mai multe simboluri în numerar și mai multe Wild-uri, ceea ce poate duce la câștiguri mai mari. De asemenea, Wild-urile pot veni și cu multiplicatori de premiu!

La orice spin din jocul de bază, pe tamburi se pot află Wild-uri cu multiplicatori x1, x2, x4 sau x10. Dacă este și un simbol numerar în același timp pe grilă, atunci valoarea lui se înmulțește cu multiplicatorul respectiv.

3, 4 sau 5 simboluri Scatter în aceeași rotire acordă 10, 15 sau 20 de rotiri gratuite. Și aici pot ateriza simboluri în numerar și Wild-uri, însă se colectează și Wild-uri – 4 colectate acordă 10 rotiri gratuite suplimentare. De asemenea, Wild-urile pot conține multiplicatori de până la x30, iar rolele se extind cu +1 până la maximum 7 simboluri, ceea ce face ca liniile de plată să crească de la 12 la 17.

Merită să joci păcănele Shamrock Miner?

Din punct de vedere vizual, Shamrock Miner nu este cel mai bun slot. Wild Wild Riches de la Pragmatic Play este la un nivel mai ridicat, cel puțin din punctul nostru de vedere. Ca funcții bonus, nu avem nimic de reproșat – există rotiri gratuite sau wild-uri cu multiplicatori, caracteristici pe care noi le apreciem. Dacă faci abstracție de design, merită să joci păcănele online Shamrock Miner, mai ales că potențialul de plată este uriaș – până la 5.000 X miza totală pe rotire!

Unde poți juca pe bani reali Shamrock Miner?

Betano, NetBet, Maxbet, Vlad Cazino, Unibet, Magic Jackpot, SlotV, Mr Bit, Frank Casino, Winmaster sau Winbet sunt cazinori online licențiate ONJN unde poți testa pe bani reali jocul de păcănele Shamrock Miner, cu mize cuprinse între 0.60 RON și 300 RON, atât pe versiunea desktop, pe laptop sau PC, dar și pe dispozitivele mobile – smartphone sau tabletă Android/Apple.

La Betano ai un bonus de bun venit fabulos, multe promoții foarte atractive și poți juca sloturile preferate de pe cea mai bună aplicație de mobil. Nu ai cont? Avem pentru tine un link special cu bonusuri fără depunere – IA ACUM!