buton joc pacanele

Crezi că poate fi slotul tău norocos?

100% pana la 2.000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt

Nume

Jocul de noroc Aviator

Producator

Spribe

Rating

Sending
4.5 / 5 (2 voturi)

 • Producător: Spribe
 • Volatilitate: Scăzută
 • RTP: 97%
 • Data lansării: 31.05.2021
 • Mize: 0.50 RON – 400 RON
 • Câștig maxim: 40.000 x miza
 • Rotiri Gratuite: Nu
 • Dublaj: Nu

Jocul de noroc Aviator – Prezentare generală

 

Pregătește-te să tragi aer în piept și să te ridici în înaltul cerului cu jocul de noroc Aviator pentru a câștiga recompense la fel de mari pe cât zbori! Este un joc inedit, lansat în 2021 de producătorul de jocuri Spribe, care s-a instalat rapid în topul preferințelor jucătorilor de cazino online, cu un design simplu, cu o grafică de bază, dar care reușește să iasă în evidență prin caracteristica sa – Multiplicatori de miza uriași! Încearcă Aviator, un joc care nu seamănă cu nici un altul pe care l-ai testat până acum gratuit pe site-ul nostru!

Cum câștigi la Aviator?

Înainte să vedem cum se câștigă la Jocul de noroc Aviator, cred că ar trebui să știi cum să îl joci, pentru că este o creație inedită, care necesită puțină atenție.

 Cum se joacă Aviator?

 1. Pariu – Există un timp de pariere, în care poți plasa două pariuri simultan într-un interval de 10 secunde.
 2. Jocul începe – Multiplicatorul progresiv începe de la 1x și crește până decolează.
 3. Încasare – Apasă pe butonul “Încasare”, dacă multiplicatorul este avantajos pentru tine.
 4. Necâștigător – Pariul tău este pierdut, dacă nu ai încasat premiul înainte ca avionul să decoleze.

Așadar, Aviator se bazează pe o mecanica de joc unică, unde poți obține victorii mari doar în timp ce te uiți la cât de departe poate ajunge un Avion – multiplicatori de miza nelimitați. Nu există simboluri, deoarece nu există nici linii de plată, deci nu trebuie să îți faci griji cu privire la aceste două lucruri. Singurul lucru pe care îl vei vedea pe ecran este un Avion care se ridică și zboară până într-un anumit punct.

Jocul de noroc Aviator

Jocul de noroc Aviator – Timp de pariere

Jocul de noroc Aviator are Multiplicatori progresivi nelimitați!

Pe lângă aspectul inedit, jocul ca la aparate Aviator iese în evidență și prin caracteristicile sale. Este interactiv și conține elemente desprinse din pariurile sportive, cum ar fi:

 • Chat Live – poți interacționa live cu alți jucători în timp ce încerci jocul
 • Pariuri Live – ai acces la statisticile de pariere aplicate de ceilalți utilizatori
 • Statistici Live – poți vedea istoricul și cele mai mari câștiguri înregistrate
 • Rata de câștig (RTP) de 97%

Jocul nu oferă funcții bonus,  dar se remarcă prin faptul că totul stă în mâinile jucătorului, deoarece Avionul zboară, plata acestuia crește, iar tu trebuie doar să dai click pe “Încasare” înainte de a se termina runda.

Jocul de noroc Aviator

Jocul de noroc Aviator – Multiplicator și moduri de pariere

Păreri despre Jocul de noroc Aviator

Este un slot online foarte interesant, dar depinde cel fel de jucător ești. Dacă ești destul de cumpătat și vrei să obții câștiguri mici/medii, dar dese, atunci Aviator s-ar putea să fie pentru tine, în timp ce, dacă vrei premii mari rapide, cred că ar fi bine să nu îl joci. Noi l-am testat și credem că merită, atâta timp cât urmezi niște reguli simple – joacă responsabil și nu paria mai mult decât îți permiți. Pentru a afla dacă acesta este bun pentru tine sau nu, va trebui pur și simplu să încerci jocul de Noroc Aviator pe site-ul nostru, fără să riști nici un ban.

 Unde poți juca pe bani reali Aviator?

Poți zbura spre cer cu jocul de noroc Aviator și pe bani reali la Betano, NetBet, Superbet și Magic Jackpot pe mize cuprinse între 0.05 RON și 400 RON de pe dispozitivele mobile iOS și Android, cât și de pe desktop!

La Superbet ai parte de multe promoții și bonusuri zilnice/săptămânale și te bucuri de una dintre cele mai bune aplicații de mobil. Dacă nu ai cont, CLICK AICI și încasează rotiri gratuite și/sau bani cash, fără depunere, la înregistrare!

Bonus 1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite
5,0 rating
5.0