Slot game

Jocuri ca la aparate Wild Flower – Descriere Slot

 

Intră în pădurea înghețată, magică și plină de simboluri mistice cu slotul online Wild Flower! Este un joc de păcănele cu 6 role X 4 rânduri și 4.096 modalități de câștig, cu funcții speciale de top, precum Wild-uri stivuite cu multiplicator și o gamă largă de Rotiri Gratuite. Slotul Big Time Gaming vine cu un RTP foarte bun, de 96.52% și o volatilitate ridicată, ceea ce poate duce la un câștig uriaș de până la 114.000 X miza totală. Colectează premii magice!

Simbolurile slotului online Wild Flower

O pădure de brazi înghețată și aurora boreală stau în spatele tamburilor, pe care se află simboluri cărți de joc A, K, Q, J, 10 și 9, dar și simboluri cu o Femeie, un Lup, o Stea și un Tatuaj – acestea au valoare mai mare. Există două simboluri Wild – Gheață și Flori, care sunt stivuite pe role și înmulțesc de 8 ori ori un câștig, atunci când face parte dintr-o combinație câștigătoare. De asemenea, sunt și două simboluri Scatter – Yellow Moon și Megascatter Red Moon.

Cât plătește fiecare simbol pentro o linie de 6?

 • 6 x Lup = 10 x miza
 • 6 x Femeie = 5 x miza
 • 6 x Tatuaj = 2.5 x miza
 • 6 x Stea = 1.5 x miza
 • 6 x A, K = 1.2 x miza
 • 6 x Q, J = 0.8 x miza
 • 6 x 10,  9 = 0.5 x miza
Jocuri ca la aparate Wild Flower

Jocuri ca la aparate Wild Flower – Simboluri

Caracteristici Bonus – Rotiri Gratuite, Multiplicatori și Wild-uri

Două simboluri Wild stivuite cu multiplicatori

Ne bucurăm de două simboluri Wild stivuite – de gheață și flori sălbatice. Acestea le înlocuiesc pe toate celelalte, în afară de Scatter, iar de fiecare dată când ajută la formarea unui câștig, aplică un multiplicator de 8x, ceea ce este incredibil.

Alege între două moduri de rotiri gratuite!

Aterizarea a 3 sau mai multe simboluri Scatter combinate oriunde pe matrice, declanșează funcția Rotiri Gratuite. În acel moment, ai posibilitatea de a alege între două moduri:

 1. The most beautiful thing– Vei primi 7 rotiri gratuite, iar unul dintre simbolurile cărți de joc va fi selectat că Sticky Wild, ceea ce înseamnă că, ori de câte ori acesta aterizează pe tamburii 2-5, devine Wild și rămâne blocat în poziție pe toată durata funcției. De asemenea, dacă rola este completă cu Wild, se adaugă 3 rotiri suplimentare
 2. Heart beats faster– Vei primi 12 rotiri gratuite, în timpul cărora fiecare combinație câștigătoare cu Wild, crește cu multiplicator 1x, până la un maxim de 80x. Alte 3, 4, 5 sau 6 Scattere, aduc 8, 12, 16 sau 20 rotiri gratuite

Acum, dacă funcția Free Spins a fost declanșată cu simbolul Megascatter Red Moon (apare doar pe rola 6), ai șansa să selectezi între două versiuni de rotiri gratuite îmbunătățite:

 1. The most beautiful thing– dacă un Sticky Wild aterizează deasupra unui Sticky Wild existent, multiplicatorul crește cu 1x, până la 3x
 2. Heart beats faster– de fiecare dată când un Wild ajută la formarea unui câștig, multiplicatorii cresc cu 1x, până la un maxim de 800x, care va rămâne pentru tot restul funcției
Jocuri ca la aparate Wild Flower

Jocuri ca la aparate Wild Flower – Caracteristici

Jocuri ca la aparate: Wild Flower  – părerea noastră

Am fost impresionați de creativitatea producătorului de jocuri Big Time Gaming, pe care o știam și din slotul Lil Devil. Ca o mică comparație, în jocul Wild Flower avem un câștig uriaș, de până la 114.000 X miza totală și putem obține un multiplicator incredibil de 800x, ceea ce este mai mult decat “wow”. Din punct de vedere grafic nu este la cel mai înalt nivel, dar asta contează mai puțin, mai ales dacă ai șansa de a de iniția secvența bonus cu rotiri gratuite – noi am reușit asta și am ales al doilea mod de redare, ceea ce ne-a adus un câștig aproximativ de 150x pariul total. Poți obține mai mult ca noi?

Unde poți juca pe bani reali Wild Flower?

Poți testa pe bani reali jocul ca la aparate Wild Flower, cu mize cuprinse între 0.50 RON și 50 RON la NetBet și PokerStars. Dacă îți place să joci păcănele exclusive, dar preferi și un joc de poker, atunci la PokerStars Casino ai parte de ambele la cel mai înalt nivel, această platformă fiind numărul 1 în lume la acest capitol.

2.000 RON + 200 Rotiri Gratuite
5.0