buton joc pacanele

Crezi că poate fi slotul tău norocos?

100% pana la 2.000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt

Nume

Păcănele 777 Sevens And Fruits 20 lines

Producator

Playson

Rating

Sending
5 / 5 (1 voturi)

 • Producător: Playson
 • Volatilitate: Medie
 • RTP: 96.31%
 • Data lansării: 21.02.2019
 • Mize: 0.20 RON – 200 RON
 • Câștig maxim: 500 x miza
 • Rotiri Gratuite: Nu
 • Dublaj: Nu

Păcănele 777 Sevens And Fruits 20 lines – Prezentare Slot

 

Numărul 7 este norocos pentru tine? Încearcă jocul de păcănele Sevens And Fruits 20 lines, un slot cu o tematică cu fructe, într-o grafică modernă, cu simboluri în flăcări la fiecare câștig! Evident, este un joc cu 20 linii de plată, a cărui acțiune are loc pe o matrice clasică, cu 3 rânduri X 5, unde vei găsi Pepeni, Struguri, Cireșe sau Șeptari. Acest joc de volatilitate medie de la Playson, realizat în februarie 2019 vine cu un RTP bun, de 96.31%. Încearcă-l de oriunde te-ai afla, de pe desktop sau de pe dispozitivele mobile iOS și Android!

Cum câștigi la păcănele online Sevens And Fruits 20 lines?

Nu există nici un secret în ceea ce privește câștigurile la păcănele Sevens And Fruits 20 lines, dar simpla aliniere a cel puțin două simboluri (doar în cazul Cireșelor) și trei pentru celelalte, de la stânga la dreapta pe role consecutive, începând cu primul tambur, formează o combinație câștigătoare. De la această regulă se abate Scatter-ul (Steaua), care plătește oriunde ar ateriza pe matrice (5 X Scatter oferă de 50 de ori miza totală). Dat fiind faptul că este un slot de volatilitate medie, de cele mai multe ori se vor obține câștiguri mici și medii, dar, în general, există un echilibru între aceste valori de premii.

Tabel de plată la păcănele online 777 Sevens And Fruits 20 lines

 • 5 x Șeptari= 250 x miza
 • 5 x Pepeni = 25 x miza
 • 5 x Struguri = 25 x miza
 • 5 x Prune, Portocale, Lămâi, Cireșe = 10 x miza
Păcănele 777 Sevens And Fruits 20 lines

Păcănele 777 Sevens And Fruits 20 lines – Tabelă de Plată

Vrei să încerci un slot simplu? Încearcă acest slot cu fructe și șeptari!

Nu trebuie să ne așteptăm ca sloturile în stil retro, cu fructe și șeptari să ofere prea multe caracteristici, iar Sevens And Fruits 20 lines nu vine cu nici un bonus, cum ar fi rotiri gratuite. De altfel, nu există nici măcar un Wild, care să mai lege câștigurile, iar singurul mod de a câștiga premii suplimentare este Scatter-ul – tot ce trebuie faci este să prinzi 3, 4 sau 5 astfel de simboluri oriunde pe ecran (nu trebuie să aterizeze pe o linie de plată activă) și va plăti 2x, 10x sau 50 x miza totală.

Păcănele 777 Sevens And Fruits 20 lines

Păcănele 777 Sevens And Fruits 20 lines – Câștig

Păreri despre jocul de păcănele 777 Sevens And Fruits 20 lines

Sevens And Fruits 20 lines are un aspect modern și vine cu recompense decente, dar nu are caracteristici bonus, ceea ce pentru noi este important atunci când vrem să încercăm un joc de păcănele online. Dacă îți plac aceste jocuri ca la aparate simple, atunci acesta este slotul perfect pentru tine. Dar dacă vrei mai mult da la un joc 777, atunci îți recomandăm Starburs XXXtreme, un slot mai mult decât interesant. 

Unde poți juca pe bani reali Sevens And Fruits 20 lines?

Pe site-ul nostru poți testa jocul ca la aparate Sevens And Fruits 20 lines pe bani virtuali, iar, dacă simți nevoie de un plus de adrenalină și nu știi unde poți să îl încerci pe mize reale (nu uita să practici mereu un joc responsabil), află că la Superbet, Betano și NetBet Cazino îl poți juca cu mize cuprinse între 0.20 RON și 200 RON.

Toate cele 3 platforme online recomandate vin cu pachete de bun venit foarte atractive, dar Superbet iese în evidență prin bonusuri fără depunere cu rotiri gratuite + bani cash.

Bonus 1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite
5,0 rating
5.0