Slot game

Descoperă lumea anime-ului în slotul Candy Island Princess!

 

Este timpul pentru o vacanță! Hai într-o călătorie pe o insulă tropicală și trei Femei frumoase te vor aștepta în jocul de Păcănele anime Candy Island Princess! Descopere secretele lor pe o matrice cu 3 rânduri X 3 role și 5 linii de plată într-o atmosferă incendiară, cu muzică și dans și poți fi recompensat cu premii de până la 2.000X miza totală! Acest slot de volatilitate medie de la Play’n Go a fost dezoltat în iunie 2021, cu un gameplay clasic, ușor de controlat însă cu un RTP destul de mic. Află mai multe detalii în recenzia noastră completă!

Cum câștigi la Păcănele anime Candy Island Princess?

Cel mai mare câștig la păcănelele Candy Island Princess este de 2.000X miza totală, plată posibilă în timpul funcției Behind the Scenes. În jocul de bază, câștigurile vin des, dar de cele mai multe ori sunt de valoare mică/medie – aterizează 3 simboluri identice pe această matrice 3×3, de la stânga la dreapta, începând cu primul tambur și vei forma o combinație câștigătoare. De asemenea, ai șansa de a pune mâna pe premii mari și în timpul funcției Rotiri Gratuite, mai ales dacă ești destul de norocos și îți dublezi întregul câștig.

Tabel de plată la Păcănele anime Candy Island Princess

  • 3 x Femeie șatenă = 6 x miza
  • 3 x Femeie roșcată = 4 x miza
  • 3 x Femeie blondă = 2 x miza
  • 3 x Jeleuri = între 0.2 x și 1.25 x miza
Păcănele gratis Candy Island Princess

Tabel de plăți și simboluri – Candy Island Princess

Funcții speciale – Rotiri Gratuite și Bonus cu premii de până la 2.000X miza totală!

Funcția Rotiri Gratuite – 3 X simboluri Scatter vor iniția runda bonus cu rotiri gratuite. Vei fi recompensat cu 8 rotiri, dar poți redeclanșa funcția de maxim 5 ori. Motorul de joc Candy Splash este activ – acesta presupune că se pot forma combinații câștigătoare între simboluri Femei mixte, nu doar pentru cele identice. După ce rotirile gratuite s-au încheiat, ai șansa ca toate câștigurile obținute să se dubleze.

Funcția Lucky Re-Spin – Dacă pe matrice aterizează doar două simboluri Scatter, rolele respective vor rămâne în poziție și urmează un Re-Spin, ceea ce poate duce la al 3-lea Scatter și, implicit, declanșarea funcției Rotiri Gratuite.

Funcția Behind the Scenes – Se declanșează atunci când pe grilă aterizează 3 simboluri Bonus (Aparat Foto). Aici poți câștiga premii în numerar, cuprinse între 5x și 2.000x miza totală.

Candy Splash – Ori de câte ori se formează un câștig cu 3 Femei identice, se declanșează funcția. Apoi, simbolurile se vor extinde pe întregul ecran pentru a obține un „tablou”, ca mai apoi se face plata.

Păcănele online Candy Island Princess

Funcție rotiri gratuite – Candy Island Princess

Păcănele anime Candy Island Princess – părerea noastră

La prima vedere, acest slot nu spune mare lucru, dar, pe parcurs, am descoperit un joc interesant, care nu te lasă să te plictisești, deoarece caracteristicile bonus de declanșează destul repede și consecutive. În ciuda faptului că este dispus pe o matrice 3×3, la Candy Island Princess te bucuri de funcții speciale moderne, cu posibilitatea de a câștiga premii mari. Un alt joc de păcănele cu o grilă asemănătoare pe care noi îl apreciem este Dragon Kingdom Eyes of Fire, de la Pragmatic Play. Incearcă jocuri ca la aparate gratis pe site-ul nostru și vezi care îți place mai mult!

Unde poți juca pe bani reali Candy Island Princess?

La Betano, Maxbet, Magic Jackpot și NetBet poți testa jocul ca la aparate pe bani reali, cu mize pentru toate bugetele, cuprinse între 0.25 RON și 500 RON, fie de pe desktop, fie de pe dispozitivele mobile iOS / Android. NetBet Cazino vine cu cel mai mai mare pachet de bun venit de pe piață, dar și cu rotiri gratuite fără depunere, la înregistrare.

Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite

Notă: 5 Voturi: 1