Slot game

Păcănele gratis Gunslinger Reloaded

Vestul Sălbatic te provoacă la o nouă aventură plină de acțiune și adrenalină! Joacă păcănele gratis Gunslinger Reloaded de la Play n Go și descoperă bogățiile ce se ascund aici! Totul are loc într-o atmosferă uimitoare, pe un design modern, unde coloana sonoră te introduce perfect în peisaj. Grila de joc este standard, cu 5 role și 25 de linii de plată fixe. Cu puțin noroc și inspirație, poți activa rotiri gratuite și jackpot-uri progesive. Hai în aventură și de pe dispozitivele mobile Android sau Apple!

Cum câștigi la slotul Gunslinger Reloaded?

Pentru a câștiga, ai nevoie de cel puțin 3 simboluri identice așezate pe una din cele 25 de linii de plată, de la stânga la dreapta, pe role consecutive, începând cu primul tambur. Cărțile de joc oferă recompense mai mici, în timp ce simbolurile specifice tematicii vin cu premii mai mari. Cel mai valoros simbol este Wild-ul, reprezentat de Șerif – 5 de un fel acordă de 400 de ori valoarea mizei totale. Câștiguri mai mari pot fi revendicate în Free Spins sau în Jackpot.

Premii pentru 5 x simbol

 • 5 x Cal = 150 x miza
 • 5 x Sac cu aur = 40 x miza
 • 5 x Oglindă = 20 x miza
 • 5 x Insignă = 12 x miza
 • 5 x A = 6 x miza
 • 5 x K = 5 x miza
 • 5 x Q = 4 x miza
 • 5 x J = 3 x miza
 • 5 x 10 = 2 x miza
Păcănele gratis Gunslinger Reloaded

Păcănele gratis Gunslinger Reloaded – Funcții bonus

Rotiri Gratuite Sticlă – Se activează atunci când pe tamburii 2, 3 și 4 se află câte un simbol Scatter Sticlă. Împușcă sticle pentru a câștiga între 10 și 25 de rotiri gratuite cu multiplicator X2. De asemenea, poți obține rotiri gratuite suplimentare, dacă pe role se află alte 3 simboluri Sticlă (fără limită).

Vânătoare de recompense – Dacă pe rolele 1, 2 și 3 aterizează simultan 3 simboluri Afișe, se activează caracteristica. Aici, va trebui să împuști sticle, cuțite și dinamită, dar să urmărești și banditul înainte de înfruntarea finală – există 3 bandiți, fiecare cu câte un multiplicator și anumite valori:

 • Jessie Picket are un multiplicator de 2x și acordă între 6 și 36 de ori miza totală;
 • Butch Curry are un multiplicator de 3x și acordă între 3 și 72 de ori miza totală;
 • Wild Bill are un multiplicator de 4x și acordă între 1,2 și 240 de ori miza totală.

Fiecare câștig cu cele 5 cărți de joc și colectarea lor, duce la activarea Împușcați Cărțile. Aici, există șansa de a câștiga un Jackpot progresiv. Este important ca miza să fie mai mare, deoarece șansele de a câștiga cresc considerabil. De asemenea, Jackpotul progresiv poate fi încasat doar dacă toate cărțile au o stea șerif.

Păcănele gratis Gunslinger Reloaded

Merită să joci Gunslinger Reloaded?

Jocul de păcănele gratis Gunslinger Reloaded este un slot dinamic, care nu te lasă să te plictisești. Există multe caracteristici bonus, inclusiv rotiri gratuite cu multiplicatori sau jackpot. Ne place grafica, coloana sonoră și simbolurile. De altfel, jocurile cu Vestul Sălbatic sunt întotdeauna atractive din acest punct de vedere. Merită să îl încerci, mai ales că pariurile sunt accesibile – pe site-ul nostru poți juca păcănele gratis Gunslinger Reloaded, alături de alte sloturi Play n Go. 

Unde poți juca pe bani reali Gunslinger Reloaded?

Sunt multe cazinouri unde poți testa păcănele online Gunslinger Reloaded pe bani reali, cum ar fi: NetBet, Betano, Magic Jackpot, Winmasters, SlotV, Mr Bit, Frank Casino sau Winbet. Oricare ar fi alegerea ta, toate oferă bonusuri de bun venit excelente, dar Winbet iese în evidență prin promoțiile zilnice și premii săptămânale. De asemenea, avem pentru tine un bonus fără depunere la deschidere de cont – CLICK AICI și încasează!

9.000 RON + 1000 Rotiri Gratuite

Notă: 0 Voturi: 0

100% Bonus 1000 RON + 300 Rotiri Gratuite

Notă: 0 Voturi: 0