buton joc pacanele

Crezi că poate fi slotul tău norocos?

100% pana la 2.000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt

Nume

Păcănele gratis Legacy of Dead

Producator

Play'n Go

Rating

Sending
5 / 5 (2 voturi)

 • Producător: Play’n Go
 • Volatilitate: Ridicată
 • RTP: 94.51%
 • Data lansării: 09.10.2019
 • Mize: 0.50 RON – 500 RON
 • Câștig maxim: 5000 X miza
 • Rotiri Gratuite: DA
 • Dublaj: DA

Păcănele gratis Legacy of Dead – Prezentarea jocului

 

Legacy of Dead păcănele gratis de la producătorul de jocuri Play’n Go este un joc ca la aparate cu tematică egipteană dezvoltat în octombrie 2019, dispus pe 3 linii X 5 coloane și 10 linii de plată ajustabile. Jocul de păcănele online Legacy of Dead impresionează prin grafica excelentă și atmosfera mistică a Egiptului Antic, dar mai ales prin funcția cu rotiri gratuite cu simbol special expandabil. Este un joc ca la aparate cu dublaj, iar Anubis, Mumiile, Faraonii și Scarabeii îți pot aduce un câștig maxim de până la 5000 X miza.

Dacă te întrebi pe ce mize poți juca, află că pariul este accesibilă și începe de la 0.50 RON și ajunge la 500 RON cu toate liniile de plată active. RTP-ul nu anunță mare lucru, fiind de 94.51%, volatilitatea este ridicată. Începe vânătoare de comori ascunse atât pe desktop, cât și pe dispozitivele mobile, păcănele gratis Legacy of Dead poate fi redat și pe tabletă/telefon mobil.

Simbolurile slotului online Legacy of Dead

Cu o tematică egipteană veche, pe role vei găsi simboluri specifice, precum Scarabeu, Faraon, Anubis și o Mumie – simbolul cu cele mai bune câștiguri. Nu puteau lipsi cărțile de joc A, K, Q, J și 10 – simboluri cu valoarea redusă. Joker este reprezetat de Templul faraonilor și al mumiilor și are rol atât de Scatter, cât și Wild, astfel încât oferă rotiri gratuite, dar înlocuiește și toate celelalte simboluri. De asemenea, Joker oferă un câștig de până la 500 X miza. Cu doar 3 simboluri poți obține un câștig, dar hai să vedem ce îți vor aduce 5 simboluri pe o linie de plată:

 • 5 X Mumie = 500 X miza
 • 5 X Anubis = 160 X miza
 • 5 X Faraon = 60 X miza
 • 5 X Scarabeu = 60 X miza
 • 5 X A, K = 12 X miza
 • 5 X Q, J, 10 = 8 X miza
Păcănele gratis Legacy of Dead

Simboluri Legacy of Dead

Legacy of Dead păcănele – rotiri gratuite și dublaj

Obține minim 3 simboluri Scatter în aceeasti rotire și vei declanșa funcția cu rotiri gratuite. Vei primi inițial 8 rotiri gratuite cu simbol special expandabil ales la începutul funcției. Numărul de rotiri gratuite este nelimitat, iar pentru alte 3 simboluri Scatter, vei primi 8 rotiri suplimentare. Legacy of Dead păcănele gratis vine și cu o funcție de dublaj – Gamble. Grație acestei funcții, poți dublă orice câștiguri mici și medii. Ghicește culoare cărți – roșu/negru și dublează fiecare câștig sau în cazul în care selecția ta nu este corectă, pierzi suma riscată la jocul de noroc. 

Păcănele gratis Legacy of Dead

Rotiri gratuite si dublaj Legacy of Dead

Legacy of Dead pacanele online – părerea noastră

În general, cred că jocul de păcănele online Legacy of Dead este un slot frumos, îmi place grafica, caracteristică bonus este bună și îmi place că miza este accesibilă, însă, pe baza experienței mele de până acum, pot spune că cele 8 rotiri gratuite fără multiplicatori nu oferă un câștig prea mare, cu excepția cazului în care obții un ecran complet al simbolului cu cea mai mare plată. Totuși, vestea bună este că numărul de rotiri gratuite este nelimitat, iar în timpul sesiunii mele obținut runde suplimentare, fapt care mi-a adus un câștig de până la 200 X miza. 

Unde poți juca Legacy of Dead pe bani reali?

Dacă vrei să încerci păcănele online Legacy of Dead pe bani reali, o poți face la următoarele cazinouri legale în România: NetBet, Unibet, Betano, Superbet și Vlad Cazino. Dacă vrei să testezi păcănele online Legacy of Dead și pe dispozitivele mobile, îți recomand Betano Casino, deoarece a fost desemnat cea mai bună Platformă Mobilă la Premiile EGR 2019.  Bucură-te de Bonus de bun venit 100% până la 1.000 RON + până la 1.000 rotiri gratuite.

Bonus 1.000 RON
5,0 rating
5.0