Slot game

Păcănele gratis Madame Ink

 

Ai vreun tatuaj sau ți-ar plăcea să își faci unul? Descoperă această artă la păcănele Madame Ink, un slot uimitor ca design, cu simboluri atractive și coloana sonoră captivantă. Grilă de joc este formată din 3 rânduri X 5 role și 243 linii de plată. Poți activa multe funcții bonus, inclusiv rotiri gratuite la alegere. Câștigă până la 5.000 X miza totală la păcănele Madame Ink de la Play n Go!

Cum câștigi la păcănele Madame Ink?

Se câștigă des la păcănele Madame Ink, deoarece există 243 de linii de plată. Asta face ca valoarea simbolurilor să fie destul de mică – cel mai valoros simbol este Wild-ul (Cerneala – 5 X oferă de 5 ori valoarea mizei totale). Desigur, cele mai mari recompense se pot obține în Free Spins, acolo unde Wild-ul poate ateriza mai des pe role.

Cât plătește fiecare simbol pentru 5 bucăți?

  • 5 x Dragon = 5 x miza
  • 5 x Cap de dragon verde = 3 x miza
  • 5 x Cap de dragon albastru = 2 x miza
  • 5 x Pasăre = 2 x miza
  • 5 x Inimă, Frunză = 0.80 x miza
  • 5 x Romb, Treflă = 0.60 x miza

Păcănele gratis Madame Ink

Funcții bonus

Funcția Wild Ink se poate activa aleatoriu în orice moment, atunci când pe role aterizează un Wild (Cerneală). Apoi, există șansa ca Wild-ul să se extindă complet pe întreaga rolă, ceea ce poate duce la mai mult premii.

O altă funcție care se poate activa în mod întâmplător este Madame’s Mystery. Pe rola din mijloc toate simbolurile prezente se vor transforma într-un simbol de valoare mare, ca mai apoi și celelalte de același fel de pe role.

Rotiri Gratuite

Pentru a activa funcția Rotiri Gratuite, trebuie ca pe matrice să pice 3 simboluri Scatter (Șarpe). Apoi, va trebui să alegi din cele 3 opțiuni disponibile:

  • 12 rotiri gratuite cu funcția Wild Ink activă ori de câte ori aterizează un simbol Wild;
  • 6 rotiri gratuite cu funcția Madame’s Mystery în joc;
  • 3 rotiri gratuite cu Madame’s Mystery activă la fiecare rotire, cât și cu Wild Ink activă la fiecare Wild care aterizează pe tamburi.

Păcănele gratis Madame Ink

Merită să joci păcănele Madame Ink?

Madame Ink este un slot atractiv ca design, cât și ca funcții bonus – ne place că există o rundă bonus cu rotiri gratuite cu 3 opțiuni. Poate un multiplicator ar fi făcut lucrurile mai interesante. Totuși, Wild-urile sunt cheia către premiul de top de până la 5.000 X miza totală. Partea bună este că poți juca păcănele gratis Madame Ink pe această pagină pentru a vedea dacă îți place sau nu.

Unde poți juca pe bani reali Madame Ink?

Maxbet, Winmasters, Frank Casino, SlotV, Mr Bit, Betano, Unibet, NetBet, Vlad Cazino, Maxbet, Winbet sau PokerStars sunt cazinourile online licențiate în România unde poți să plasezi mize reale la acest joc. Dintre acestea, recomandăm Winbet, operatorul unde poți încasa bonsuri fără depunere și poți beneficia de promoții de top.