Slot game

Păcănele Halloween Brides of Dracula

 

Vizitează Castelul lui Dracula în jocul de păcănele Brides of Dracula de la iSoftBet într-o atmosfera înspăimântătoare și cu un design excelent de Halloween! Este un slot ce folosește caracteristica Hold and Win, a cărui acțiune are loc pe o matrice cu 5 role X 3 rânduri, împreună cu 25 linii de plată fixe. Există multe caracteristici bonus, inclusiv Respins și Multiplicatori, ceea ce poate duce la un câștig maxim de peste 6.000X miza totală. Ești pregătit de o aventură „scary” la păcănele?

Cum câștigi la Brides of Dracula?

Pentru a forma o combinație câștigătoare trebuie ca pe grilă de joc să aterizeze trei sau mai multe simboluri identice pe o singură linie de plată de la stânga la dreapta, pe role adiacente, începând cu cel mai din stânga tambur. Cele mai mari premii vin în timpul funcției Dracula Respins, acolo unde simbolurile Scatter conțin valori atașate de până la 1.000X miza totală. În jocul de bază, 5X simbol Dracula acordă cele mai mari plăți.

Premii la păcănele Brides of Dracula

 • 5 x Dracula = 40 x miza
 • 5 x Mireasă roșcată = 12 x miza
 • 5 x Mireasă blondă = 8 x miza
 • 5 x Mireasă brunetă = 6 x miza
 • 5 x A, K = 4 x miza
 • 5 x Q, J = 2 x miza

Luna este simbol Scatter, în timp ce Wild-ul este reprezentat de un Bărbat cu Pălărie – ajută la formarea de mai multe combinații câștigătoare, deoarece le înlocuiește pe toate celelalte, cu excepția Scatterului.

Păcănele Halloween Brides of Dracula

Ce simboluri găsim în Păcănele Halloween Brides of Dracula ?

Caracteristici Bonus

5 sau mai multe simboluri Scatter, vor activa funcția Dracula Respins în jocul de Păcănele Halloween – Brides of Dracula. Vei primi 3 re-rotiri, iar pictogramele ce au declanșat secvența bonus vor rămâne blocate pe tamburi (vor fi singurele de pe grilă). Apoi, fiecare simbol Scatter care aterizează pe grilă resetează numărul de re-rotiri la 3, acestea rămânând pe poziție până la sfârșitul funcției – ele pot avea valori de 1x, 2x, 3x, 4x, 5x, 10x, 15x, 20x, 25x, 50x, 100x, 250x, 500x, 750x și 1.000x.

În timpul rotirilor, pe matrice pot ateriza Pietre prețioase de diferite culori, iar dacă colectezi 3 de același fel, activezi caracteristica respectivă, după cum urmează:

 • 3 Pietre prețioase albastre = deblochează până la maxim 3 rânduri
 • 3 Pietre prețioase verzi = crește valoarea tuturor simbolurilor de pe matrice
 • 3 Pietre prețioase roșii = adaugă o re-rotire suplimentară
 • 3 Pietre prețioase violet = multiplicator de până la 10x

 Funcția Alege o literă

Această funcție se poate activa în mod întâmplător la orice rotire. Apoi, va trebui să selectezi o literă din cele 3 pentru a determina următoarele:

 • Win Spin = pe grilă vor ateriza simboluri misterioase, care vor dezvălui același tip de simbol, ce garantează crearea unui câștig
 • Bonus Add = pe matrice sunt adăugate mai multe simboluri Scatter, ceea ce poate duce la activarea funcției Dracula Respins
 • Wild Desire = între 2 și 5 simboluri Wild stivuite pot ateriza pe role
Păcănele Halloween Brides of Dracula

Păcănele Halloween Brides of Dracula – Funcție Specială

Păcănele Halloween Brides of Dracula : părerea noastră

Este un slot interesant, cu multe șanse de a obține un premiu consistent – jackpot-ul este de peste 6.000X miza totală, dar pe noi ne-a impresionat design-ul și coloana sonoră stranie, care te duc cu gândul la sărbătoarea de Halloween. Ne plac caracteristicile bonus, în special Dracula Respins, în timpul căreia se pot obține câștiguri uriașe, în funcție de noroc. Credem că merită încercat, iar dacă vrei să intri în această atmosfera, te invităm să arunci o privire pe top jocuri de Halloween.

Unde poți juca pe bani reali Brides of Dracula?

La momentul redactării recenziei, Brides of Dracula se regăsea în oferă celor de la Betano și Superbet, cu mize cuprinse între 1.25 RON și 200 RON.

LINK SPECIAL 1 – bonus fără depunere la înregistrare (rotiri gratuite + premii în numerar)

LINK SPECIAL 2 – bonus uriaș de bun venit și promoții atractive

Bonus 100% pana 1.000 RON

Notă: 5 Voturi: 1

Bonus 1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite

Notă: 5 Voturi: 1