Slot game

Păcănele noi Alive Megaways – Prezentare Slot

 

Cel mai faimos monstru din lume Frankenstein prinde viață la păcănele Alive Megaways de la producătorul de jocuri Skywind! Slotul se joacă pe o matrice cu 6 role X 7 rânduri, cu până la 200.704 linii de plată, într-o grafică fantezistă, plină de culoare, împreună cu o coloană sonoră grozavă, care se potrivește perfect cu tema. Află tot ce trebuie să știi despre acest joc în recenzia noastră completă și descoperă cum poți câștiga la păcănele pe internet Alive Megaways peste 10.000X miza totală.

Cum câștigi la slotul Alive Megaways?

Este un slot de volatilitate ridicată, ceea ce înseamnă că va plăti mai rar, dar în același timp poți obține câștiguri mari într-un interval scurt de timp. Grila de joc formată din 6 role poate conține fiecare între 2 și 7 simboluri + o rolă orizontală deasupra matricei standard (rola Tub) – acest lucru face ca liniile de plată la fiecare rotire să varieze și, implicit, la stabilirea câștigurilor. Cu cât sunt mai multe simboluri potrivite pe grilă, cu atât premiile vor fi mai mari. Toate simbolurile plătesc de la stânga la dreapta, pe role consecutive, începând cu primul tambur. Cele mai mari câștiguri vin în timpul funcției Rotiri Gratuite, acolo unde multiplicatorul este nelimitat.

Premii la păcănele online Alive Megaways

  • 6 x Frankenstein = 200 monede
  • 6 x Omul de Știință Nebun = 50 monede
  • 6 x Asistenta = 30 monede
  • 6 x Cocoșasul = 20 monede
  • 6 x Poțiuni = 15 monede
  • 6 x Șuruburi = 15 monede
  • 6 x Cărți de joc (Inimă, Romb, Frunză, Treflă) = între 8 și 10 monede

Creierul este simbol Wild – le înlocuiește pe toate celelalte, cu excepția Scatter și Comutator de Alimentare (apare doar pe rola Tub).

Păcănele noi Alive Megaways

Păcănele noi Alive Megaways – Simboluri Slot

Caracteristici Bonus Megaways + Rotiri Gratuite cu Multiplicator nelimitat!

După fiecare câștig realizat, simbolurile implicate vor fi eliminate de pe role și vor fi înlocuite cu altele noi pentru a le înlocui. Acest lucru îți oferă oportunități suplimentare de a crea combinații câștigătoare în aceeași rotire și continuă atât timp cât se creează un nou câștig. Funcția este cunoscut ca și Câștiguri în Cascadă.

Funcția Dynamic Action Symbols

Fiecare rolă poate conține o serie de simboluri misterioase, care pot apărea la orice rotire. După ce tamburii s-au oprit, dacă oricare dintre aceste simboluri sunt pe grilă, acestea se vor transforma într-un simbol selectat aleatoriu din tabelul de plată, ca mai apoi să se calculeze câștigul.

Păcănele noi Alive Megaways

Păcănele noi Alive Megaways – Dynamic Action Symbols

Rotiri Gratuite la păcănele online Alive Megaways

La apariția a 3 simboluri Scatter, vei primi 8 rotiri gratuite, unde fiecare Scatter care aterizează ulterior adaugă 4 rotiri suplimentare. Funcția va începe cu un multiplicator inițial de x1, dar acesta crește cu 1 cu fiecare cascadă realizată. Caută pe rola superioară simbolul Comutator, deoarece 2, 3 sau 4 vor acorda 2, 4 sau 8 rotiri gratuite suplimentare.

Jocul vine, de asemenea, și cu o caracteristică inedită – Play It Your Way Feature, care intră în joc după încheierea funcției Rotiri Gratuite. Aici, există 3 opțiuni:

  • Colectează toată caștigurile și revino în jocul de bază
  • Colectează o parte din câștiguri prin funcția Bank It și joacă la unul dintre cele 5 contoare de rotiri gratuite
  • Pariază toate câștigurile pe unul din cele 5 contoare de rotiri gratuite

Dacă alegi una dintre opțiunile de pariere, atunci trebuie să speri ca acul să aterizeze pe secțiunea verde a acelui contor, dar dacă aterizează pe secțiunea roșu, vei pierde totul.

Păcănele noi Alive Megaways

Păcănele noi Alive Megaways – Double Chance, Bonus Buy

Jocuri ca la aparate unde poți cumpăra “speciala”

La acest slot și în general la jocurile de păcănele Megaways, ai posibilitatea de a cumpăra funcția Rotiri Gratuite. O poți obține instantaneu, adică să primești 8 rotiri gratuite, dacă plătești de 100 de ori miza totală. Tot ce trebuie să faci este să faci click pe butonul “Bonus Buy”, aflat în partea stânga a ecranului.

Funcția Double Chance

Dacă activezi această funcție, făcând click pe butonul “Double Chance” din partea stânga a ecranului, această va dubla șansa de a iniția secvența bonus cu rotiri gratuite, dar crește miza cu 25% – de exemplu, de la 2 RON crește la 2.50 RON. 

Păcănele noi Alive Megaways  – părerea noastră

Este un slot care arată foarte bine din punct de vede vizual, lucru care nu este de mirare atunci când vorbim despre producătorul de jocuri Skywind, dar e adevărat și faptul că tematica îți oferă multe opțiuni. Este un joc care necesită mult timp și răbdare pentru a obține un premiu decent, deoarece este foarte volatil, deci trebuie să fii precaut. Există multe șanse de a câștiga și multe opțiuni de a-l reda și credem că ar trebui să faci o încercare pe site-ul nostru pentru a vedea dacă este potrivit pentru tine.

Unde poți juca pe bani reali Alive Megaways?

Momentan, acest joc de păcănele se regăsește în oferta a 4 cazinouri online licențiate ONJN, cu mize cuprinse între 0.20 RON și 1.000 RON: NetBet, Maxbet, PokerStars și Superbet. Dacă ar fi acum să alegem unul dintre ele, ne-am putea opri la MaxBet, deoarece este printre puținii operatori care oferă bonus la înregistrare fără depunere

Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite

Notă: 5 Voturi: 1