Slot game

Păcănele noi Phoenix Forge – Descriere Slot

Descoperă o mulțime de comori în jocul de păcănele Phoenix Forge, un slot inspirat de această pasăre mitică, care s-a ridicat din cenușă pentru a semnifica renașterea! Câștigă până la 5.000x miza totală într-o singură rotire și bucură-te de funcții speciale de top, precum Rotiri Gratuite și Multiplicatori progresivi! Este un joc Pragmatic Play, lansat în luna mai a anului 2021 pe o matrice clasică, cu 3 rânduri x 5 coloane și 20 linii de plată fixe. Rata de câștig (RTP) este excelentă, de 96.51%, iar volatilitatea este destul de ridicată. Te-am făcut curios? Citește mai departe recenzia noastră completă Phoenix Forge.

Ce simboluri sunt în slotul online Phoenix Forge?

Pasărea Phoenix (Bonus) și Oul (Wild – le înlocuiește pe toate celelalte, în afară de Bonus și apare doar pe tamburii 2, 3 și 4) sunt cele două simboluri speciale pe care le vei găsi pe matrice. Lor li se alătură 7 simboluri Pietre prețioase de culori diferite: roșii (cel mai bine plătit), galbene, verzi, albastre, mov, portocalii și turcoaz.

Cât plătește maxim fiecare simbol la păcănele Phoenix Forge?

  • 5 x Piatră prețioasă roșie = 25 x miza
  • 5 x Piatră prețioasă galbenă = 20 x miza
  • 5 x Piatră prețioasă verde = 12.5 x miza
  • 5 x Piatră prețioasă albastră = 5 x miza
  • 5 x Piatră prețioasă mov = 5 x miza
  • 5 x Piatră prețioasă portocalie = 3.75 x miza
  • 5 x Piatră prețioasă turcoaz = 3.75 x miza
Păcănele noi Phoenix Forge
Păcănele noi Phoenix Forge – Simboluri

Funcții speciale – Rotiri Gratuite, Multiplicatori progresivi și Câștiguri în Cascadă

După orice combinație câștigătoare, simbolurile care au format-o vor fi eliminate din grila de joc și noi simboluri le vor lua locul în pozițiile rămase goale. Dacă se obține o nouă plată, procesul se repetă până când pe matrice nu mai cad simboluri potrivite. Această caracteristică este cunoscută și sub numele de Câștiguri în Cascadă.

Funcția Multiplicatori progresivi

În urma unei cascade, un multiplicator este adăugat pe pozițiile rămase goale. Aceasta se numește caracteristica Multiplicator Punct Încins – de fiecare dată când se formează un câștig pe una dintre pozițiile marcate, multiplicatorul crește cu 1x. Multiplicatorii se adună între ei pentru a oferi câștiguri substanțiale la păcănele.

Funcția Rotiri Gratuite

Pentru a iniția secvența bonus cu rotiri gratuite, ai nevoie de 3, 4 sau 5 simboluri Bonus în aceeași rotire, oriunde pe grila de joc. Vei fi recompensat inițial cu o plată de 2x, 5x sau 20x, dar și 10, 15 sau 20 jocuri gratuite. Partea interesantă este că pe tot parcursul funcției te vei bucura de un multiplicator progresiv. Trei simboluri Bonus acordă alte 5 rotiri suplimentare.

Păcănele noi Phoenix Forge
Păcănele noi Phoenix Forge – Caracteristici Slot

Păcănele noi Phoenix Forge – părerea noastră

În general, nu este un slot care să impresioneaze, mai ales că funcțiile speciale le-am mai întâlnit și la alte jocuri ca la aparate. Totuși, iese în evidență prin tematica cu această păsare fabuloasă – Pasărea Phoenix, dar și prin funcția cu spațiile multiplicator rămase goale în urma unui câștig, ceea ce poate duce la câteva plăți decente. Ca și grafică și efecte audio, este un joc de păcănele de top, așa cum ne-a obișnuit Pragmatic Play. Ți-ar plăcea să îl încerci? Citește paragraful de mai jos.

Unde poți juca pe bani reali Phoenix Forge?

Dacă ai jucat păcănele gratis Phoenix Forge pe site-ul nostru și vrei să îți încerci norocul și pe bani reali, dar nu știi unde, noi îți prezentăm toată cazinourile online care pun la dispoziție acest slot: Betano, Magic Jackpot și PokerStars. Oricare ar fi alegerea ta, mizele sunt pentru toate buzunarele și încep de la 0.40 RON și ajung la 400 RON. Considerăm că acest joc merită încercat de oriunde te-ai afla, în cele mai bune condiții, pentru a te bucura de grafica de top și gameplay, iar la Betano ai partea de cea mai bună aplicație mobilă + perioade în care jocurile de păcănele Pragmatic Play intră în concursuri cu premii mari puse la bătaie. Dacă nu ai cont, CLICK AICI!

Bonus 100% pana 1.000 RON

Notă: 5 Voturi: 1