buton joc pacanele

Crezi că poate fi slotul tău norocos?

Bonus 1.000 RON

Nume

Păcănele Nolimit City Buffalo Hunter

Producator

Nolimit City

Rating

Sending
5 / 5 (1 voturi)

 • Producător: Nolimit City
 • Volatilitate: Ridicată
 • RTP: 96.01%
 • Data lansării: 26.08.2020
 • Mize: 1 RON – 500 RON
 • Câștig maxim: 12.647 x miza
 • Rotiri Gratuite: DA
 • Dublaj: NU

Păcănele Nolimit City Buffalo Hunter

 

Descoperă puterea mistică a Bizonului pe preriile americane la păcănele online Buffalo Hunter, un slot Nolimit City, plin cu funcții bonus de top! Acțiunea are loc pe o matrice cu 5 role X 4 rânduri și 40 linii de plată, unde vei găsi cele mai frumoase animale sălbatice. Rata de câștig este bună, de 96.01%, volatilitatea este foarte ridicată, deci trebuie să fii atent la miza pe rotire folosită. Arată excelent din punct de vedere grafic și audio, ceea ce nu este de mirare când vine vorba de acest provider. Încearcă acum jocul ca la aparate gratis pe site-ul nostru, iar puternicul Bizon îți poate aduce până la 12.647X miza totală dintr-un singur spin!

Cum câștigi la păcănele gratis Buffalo Hunter?

Cele 10 simboluri de plată obișnuite oferă premii de la stânga la dreapta, începând cu primul tambur, pe role consecutive. Grupul cărți de joc oferă câștiguri mai mici, în timp ce animalele acordă cele mai mari plăți. Wild-ul are aceeași valoare ca Bizonul (sunt cele mai bine plătite), dar acesta le înlocuiește pe toate celelalte, cu excepția Scatter-ului (Mască Totem). Așa cum ne așteptam, jackpot-ul de până la 12.647X miza totală, este posibil în timpul fuctiile bonus, acolo unde există rotiri gratuite, multiplicatori și multe șanse de a câștigă un premiu consistent.

Tabel de plată Buffalo Hunter

 • 5 x Bizon = 50 x miza
 • 5 x Vultur = 20 x miza
 • 5 x Tigru = 15 x miza
 • 5 x Lup = 7.5 x miza
 • 5 x Căprioară = 6.25 x miza
 • 5 x A, K = 5 x miza
 • 5 x Q, J, 10 = 3.75 x miza
Păcănele Nolimit City Buffalo Hunter

Cum câștigăm la Păcănele Nolimit City Buffalo Hunter ?

Funcții speciale la păcănele Buffalo Hunter

În jocul principal, pe matrice pot ateriza simboluri misterioase în orice poziție, ca mai apoi să se transforme în același simbol de plată potrivit, ceea ce poate duce la câteva premii destul de bune.

Rotiri Gratuite

3 sau 4 simboluri Scatter acordă 8 sau 10 rotiri gratuite, unde trebuie să alegi între două opțiuni:

 • Buffalo Horde– Unele simboluri Bizon au cadre strălucitoare în jurul lor, iar când ele aterizează pe grilă, umple contoarele de lângă simbolurile animale cu plăți mari. Când un contor este plin (5), toate acele simboluri sunt transformate în Bizon pentru toata durata funcției și se acordă două rotiri gratuite suplimentare.
 • Prairie Multipliers– Se desfășoară în același mod ca Buffalo Horde, cu excepția faptului că, în loc de transformări, simbolurile animale au multiplicatori atașați. Pe măsură ce se umple mai multe contoare, multiplicatorii cresc cu x1, până la maxim x5.

5 simboluri Scatter activează Stampede Super Bonus – Vei primi 12 rotiri gratuite, unde această funcție combină cele două jocuri bonus de mai sus. Asta înseamnă că un animal care are contorul plin (5 simboluri Bizon), se transformă în Bizon și adaugă un multiplicator + două rotiri gratuite suplimentare. Cu această funcția ai șansa de a umple rolele cu x5 Bizoni, care valoarea 10.000x miza totală pe rotire.

Cumpără bonusul Nolimit City Buffalo Hunter

Ai șansa de a activa funcția specială oricând dorești, dacă plătești de 100 de ori miza totală (click pe steaua galbenă din partea stânga a ecranului). La următorul spin, cel puțin 3 simboluri Scatter vor ateriza pe grilă, ca mai apoi să îți alegi modul de redare. Dacă ești destul de curajos, poți opta pentru 5 Scattere, dar trebuie să achiți de 600 de ori pariul tău, iar funcția Sampede Super Bonus se va activa.

 

Păcănele Nolimit City Buffalo Hunter  – părerea noastră

Jocul de bază este puțin cam simplu, plățile sunt rare și destul de mici, mai ales ca există 40 linii de plată, ceea ce de multe ori, premiile per simbol au o valoare scăzută, însă, în bonus, jocul prinde viață – este minunat că poți alege modul de redare al rotirilor gratuite. Ne place Buffalo Hunter, deoarece creează senzații tari, adaugă emoție și poate servi câteva premii colosale, de peste 10.000X miza total într-un singur spin norocos.

Unde poți juca pe bani reali Buffalo Hunter?

Cu mize cuprinse între 1 RON și 500 RON, poți testa păcănele gratis Buffalo Hunter pe site-ul nostru sau pe bani reali la Betano, acesta fiind singurul cazino online licențiat ONJN în România, ce îl are în portofoliu. Aici, ai o mulțime de jocuri ca la aparate Nolimit City, pe care le poți încerca de oriunde te-ai afla – cea mai bună aplicație de mobil Betano App.

Bonus 1.000 RON
5,0 rating
5.0