Slot game

Păcănele online Fruits and Stars 40

Joacă păcănele online Fruits and Stars 40 pe site-ul nostru și descoperă cele mai populare simboluri! Pe o matrice cu 5 role X 3 rânduri vei găsi Prune, Cireșe, Pepeni, Struguri sau Șeptari, pictograme ce îți pot aduce recompense de până la 1.000 X miza totală per spin. Aici, la slotul Fazi, poți juca la dublaj sau poți câștigă unul din cele 3 jackpot-uri. Îl poți testa direct din browser pe mobil Android sau Apple, cât și de pe un laptop sau PC. RTP-ul este excelent, volatilitatea este ridicată, în timp ce pariurile sunt potrivite pentru toți amatorii de aparate online. Încearcă-l chiar acum!

Fruits and Stars 40 – Imagine de joc

Cum câștigi la păcănele Fruits and Stars 40?

Câștigi des în slotul Fruits and Stars 40, asta pentru că există până la 40 de linii de plată. O victorie se formează atunci când cel puțin 3 simboluri de același fel aterizează de la stânga la dreapta pe role adiacente, începând cu primul tambur. Recompense mai mari vin pentru 5 x simbol, în special pentru 77777 – 5 x oferă 25 de ori valoarea pariului total. Fără bonusuri cu rotiri gratuite, poți obține câștiguri suplimentare la dublaj, o funcție de risc, dar care poate compensa rotirile necâștigătoare.

Simbolul Scatter apare sub forma unei Stea – nu activează spinuri gratis, dar formează combinații câștigătoare oriunde ar ateriza pe tamburi (nu trebuie să se afle pe role adiacente ca celelalte simboluri). Cu 3, 4 sau 5 vei forma un câștig de 5x, 20x sau 500x miza totală, în funcție de numărul lor pe tamburi.

Este un slot de volatilitate ridicată, cu RTP decent, deci nu uita să practici mereu un joc responsabil.

Premii pentru 5 x simbol

  • 5 x Clopoței = 20 x miza
  • 5 x Pepeni = 10 x miza
  • 5 x Prune = 10 x miza
  • 5 x Cireșe = 5 x miza
  • 5 x Lămâi = 5 x miza
  • 5 x Portocale = 5 x miza

Fruits and Stars 40 – tabel de plată

Bonusuri 

După orice combinație castigatoari poți juca la dublaj – click pe “dublează”. Apoi, alege culoarea cărții întoarse cu fața în jos (roșu/negru), iar dacă alegerea ta este corectă îți vei dubla premiul. Poți continua sau poți colecta premiul pentru a obține noi câștiguri. Dacă alegerea ta este greșită, pierzi suma riscată la jocul de noroc.

La Păcănele online Fruits and Stars 40 poți încasa un Jackpot. Se declanșează în mod întâmplător, însă cu cât joci mai mult pe mize mari, ai mai multe șanse de a obține un câștig fabulos. Există 3 jackpot-uri afișate pe ecran: Gold, Diamond și Platium.

Păreri Fruits and Stars 40

La păcănele Fruits and Stars 40 unde nu există bonusuri cu rotiri gratuite sau alte caracteristici speciale. Este un slot retro, ușor de înțeles și de jucat, cu simboluri cu fructe, dublaj și jackpot-uri. Dacă îți place să joci păcănele cu fructe și septari, Fruits and Stars 40 poate fi o opțiune bună pentru tine – încearcă-l gratis pe site-ul nostru, alături de multe sloturi de la cei mai tari producători de aparate online.

Unde poți juca pe bani reali Fruits and Stars 40?

Dacă vrei să joci păcănele pe bani reali Fruits and Stars 40 și nu știi la ce cazino online, află că îl găsești la cazinoul NetBet. Pariurile sunt pentru toate buzunarele: încep de la 1 RON și ajung până la 500 RON, atât pe versiunea desktop (laptop/PC), cât și pe dispozitivele mobile IOS sau Android (tabletă/telefon). Partea bună este că la NetBet te bucuri de bonusuri fără depunere cu rotiri gratuite la sloturi de top, promoții zilnice cu premii cash și de o aplicație mobilă de top – APASĂ AICI ȘI IA GRATIS PREMIUL TĂU !