Slot game

Păcănele online Hercules and Pegasus

Alătură-te aventurii din jocul mitologic de păcănele online Hercules and Pegasus și poți câștiga premii de până la 2.500 X miza totală pe rotire! Acest slot inspirat din mitologia greacă este o producție Pragmatic Play și vine cu un desing în stil desene animate, cu cei doi eroi în prim plan. Acțiunea are loc pe o grilă cu 3 rânduri X 5 role și 20 de linii de plată fixe într-o atmosferă misterioara și plină de aventură. Funcțiile bonus sunt multiple și te bucuri inclusiv de rotiri gratuite și multiplicatori. Zboară deasupra norilor cu Hercule și calul său înaripat!

Cum câștigi la slotul Hercules and Pegasus?

Câștigurile din jocul de bază sunt destul de mici ca valoare, asta pentru că este un slot de volatilitate ridicată, dar când funcțiile bonus intră în joc, se pot revendica premii consistente. Toate simbolurile plătesc de la stânga la dreapta, pe role adiacente, începând cu primul tambur – cel mai valoros simbol este Wild-ul (Hercule și Pegasus – 5 X oferă de 25 de ori miza totală), în timp ce cărțile de joc oferă cele mai mici premii.

Premii la păcănele Hercules and Pegasus pentru 5 X

  • 5 x Logo = 20 x miza
  • 5 x Templu = 15 x miza
  • 5 x Harpă = 10 x miza
  • 5 x Vază = 10 x miza
  • 5 x A, K = 5 x miza
  • 5 x Q, J, 10 = 2.5 x miza
Păcănele online Hercules and Pegasus

Funcții speciale

La orice rotire, pe role pot ateriza 3 Manuscrise. Apoi, va trebui să alegi una din următoarele caracteristici:

  • Hercules Wild – un număr aleatoriu de simboluri Hercules Wild sunt puse pe role pentru următoarea rotire;
  • Pegasus Wild – pe role sunt adăugate mai multe simboluri Pegasus Wild pentru următoarea rotire (există și șansă unui multiplicator x2);
  • Bolts of Zeus – la întâmplare, se selectează un număr aleatoriu de role Zeus stivuite

Dacă pe rolele 1 și 3 aterizează simbolul Bonus de aur + Bonus Hercules pe role 5, se activează rotiri gratuite. Nu există un număr de jocuri gratuite, însă un nou simbol Sticlă poate apărea pe role 5 – când aterizează, adaugă Wild-uri suplimentare, dar când pică pentru a 5-a oară, runda bonus cu rotiri gratuite se încheie.

Păcănele online Hercules and Pegasus – Rotiri Gratuite

Atunci când simbolul Bonus de aur pică pe rolele 1 și 5, iar Hercules Bonus sau un Pegasus Bonus ajung pe rola 5, se activează funcția. Aici, de fiecare dată când pe rola 5 cade Sticla, se adaugă mai multe Wild-uri și se pot câștiga multiplicatori. Exact ca mai sus, runda se încheie atunci când Sticla aterizează de 5 ori.

Păcănele online Hercules and Pegasus

Păreri păcănele online Hercules and Pegasus

Hercules and Pegasus este un slot atractiv, distractiv, cu multe funcții bonus și cu un desing de top. Fiind un joc de volatilitate ridicată, există și multe rotiri necâștigătoare, deci nu uita să practici mereu un joc responsabil. Poate părea puțin complicat și, de aceea, ar fi indicat să joci păcănele gratis Hercules and Pegasus pe această pagină. Cert este faptul că acest slot nu este poți toată lumea, ci doar pentru cei care vor să își asume riscuri mai mari pentru câștiguri mai mari.

Unde poți juca pe bani reali Hercules and Pegasus?

Dacă simți că este ziua ta norocoasă și poți obține câștiguri la păcănele, află că poți testa jocul de păcănele online Hercules and Pegasus pe bani reali la următoarele cazinouri online: Betano, NetBet, Magic Jackpot, Frank Casino, Mr Bit, SlotV, Winmasters sau PokerStars, cu pariuri cuprinse între 0.80 RON și 400 RON. Întotdeauna caută cele mai bune oferte de bun venit, iar Betano oferă ceva în plus față de alte cazinouri online – bonus fără depunere la înregistrare!

Bonus 100% pana 1.000 RON

Notă: 5 Voturi: 1

Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite

Notă: 5 Voturi: 1