Slot game

Păcănele Skywind Ruby Pearl – Prezentare Slot

Înoată alături de animalele marine în slotul online Ruby Pearl, un joc de păcănele nou, lansat de Skywind în 2021. Scufundă-te în marea albastră pe o matrice cu 5 role x 4 rânduri și 50 modalități de a câștiga atât de pe tabletă, mobil sau desktop. Tema acvatică este grozavă – toate creaturile marine prind viață în jurul tău ori de câte ori obții o combinație câștigătoare. Găsește comoara în reciful de corali în valoare de 1.000 X miza totală! RTP-ul jocului este excelent, de 96.74%, dar volatilitate este destul de mare, așa că ai grijă la mize, dacă îl joci cu bani reali!

Păcănele Skywind Ruby Pearl – simboluri

Grila de joc este compusă din diferite creaturi marine – Stea de Mare, Cal de Mare, Peste, Broască Țestoasă și Rechini (plătește cel mai bine). Nu puteau lipsi simboluri cărți de joc, acestea fiind cele de valoare redusă – A, K, Q, J, 10 și 9. Balena Orca reprezintă simbolul Wild – le înlocuiește pe toate celelalte, cu excepția Scatter (Perlă) și plătește 1.000 de monede pentru 5 de un fel pe o linie de plată activă.

Tabel de plată pentru 5 X simbol la păcănele Ruby Pearl

  • 5 x Rechin = 500 monede
  • 5 x Broască Țestoasă = 250 monede
  • 5 x Peste = 200 monede
  • 5 x Cal de Mare = 150 monede
  • 5 x Stea de Mare = 150 monede
  • 5 x A, K = 50 monede
  • 5 x Q, J, 10, 9 = 25 monede
Păcănele Skywind Ruby Pearl
Păcănele Skywind Ruby Pearl – Simboluri

Păcănele Skywind Ruby PearlRotiri Gratuite și Multiplicatori de până la 8X + Jackpot

3 X simboluri Scatter inițiază funcția Rotiri Gratuite, în care vei fi recompensat cu 8 runde bonus cu multiplicator x2. Apoi, ai posibilitatea de a câștiga premii suplimentare (rotiri gratuite și multiplicatori mai mari) alegând 3 din 8 Perle prezentate. Aici, ai șansa să câștigi:

  • 3, 5, 7, 10 sau 15 rotiri gratuite
  • Multiplicator x2, x5 sau x8

Multiplicatorii se aplică doar atunci când cel puțin un Wild face parte dintr-o combinație câștigătoare. Și asta nu este tot! Cu încă 3 simboluri Scatter oriunde pe tamburi, vei primi 20 de rotiri gratuite suplimentare.

Jackpot Instant Superbet

Cu unele jocuri ca la aparate, așa cum este și Ruby Pearl, poți câștiga un Jackpot Orar (se acordă la anumite ore), Zilnic (este oferit în anumite zile) sau Mega – peste 40.000 RON este valoare lui la momentul redactării recenziei. Vezi în partea de sus când se dau și fii acolo!

Păcănele Skywind Ruby Pearl
Păcănele Skywind Ruby Pearl – Jocuri Gratuite

Păcănele Skywind Ruby Pearl – păreri

Este o aventură acvatică pe care nu vei dori să o pierzi. Este un joc de păcănele complet, cu Rotiri Gratuite nelimitate și Multiplicatori de până la x8, dar și cu Jackpot, funcții pe care noi le căutăm atunci când încercăm un slot nou. RTP-ul mare și volatilitatea ridicată sunt două aspecte importante, iar un mic sfat ar fi să fii atent la mize, deoarece balanța poate scădea destul de repede, dar, în aceleași timp, poți “lovi” un câștig substanțial mai repede decât te-ai fi așteptat, în funcție de noroc. Ți-ai plăcea să îl testezi cu bani reali? Vezi mai jos unde!

Unde poți juca pe bani reali Ruby Pearl?

După ce ai testat păcănele gratis Ruby Pearl pe site-ul nostru, la Superbet, PokerStars, Maxbet îl poți încerca pe bani reali, cu mize cuprinse între 0.50 RON și 1500 RON. La Superbet ai parte de promoții de neratat – rotiri gratuite și premii în numerar la înregistrare, fără depunere! Ce mai aștepți? CLICK AICI și profită acum!

Bonus 1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite

Notă: 5 Voturi: 1