Top jocuri de pacanele de Paste – Lista actualizata 2024

Pacanele de Paste 2024 – Top jocuri recomandate

O dată cu sosirea primăverii, atmosfera se umple de veselie și bucurie în special în perioada sărbătorilor pascale. Pentru pasionații de jocuri de noroc online, această perioadă este un prilej minunat pentru a se bucura de experiența jocurilor tematice de Paște. Acestea aduc un strop de culoare și distracție prin simboluri tematice și bonusuri atractive.

Păcănelele online cu tema Paștelui beneficiază de grafică încântătoare și efecte audiovizuale de excepție ce redau cu exactitate farmecul și veselia asociate cu sărbătoarea primăverii. Mai mult decât atât, te poți bucura de câștiguri consistente obținute din jocuri bonus, jackpot-uri, rotiri gratuite, multiplicatori.

Majoritatea jocurilor ca la aparate cu tema Paștelui au ca și simboluri tematice ouă colorate sau de aur, iepurași, găini și alte animale de la fermă. De asemenea poți întâlni și jocuri atipice având aceeași temă cum ar fi, de exemplu Easter Island (YGGDRASIL).

În acest articol ne-am propus să explorăm lumea fascinant a sloturilor online tematice de Paște și să analizăm cele mai populare jocuri din această categorie. Haideți împreună cu noi la vânătoarea de ouă de Paște, unde vom putea vâna și premii în bani pe role de păcănele.

Easter Frog – pacanele de Paste cu broaște

Easter Frog – păcănele de Paște cu broaște

În viziunea furnizorului Amusnet Interactive nu doar iepurașul vine de Paște, ci și broasca…cu urechi de iepuraș. În cadrul acestui slot cu 5 role te vei alătura Broaștei de Paște în căutarea ouălor frumos colorate. Easter Frog, lansat în februarie 2024, este un joc captivant, cu simboluri festive și grafică de calitate.

Funcția Toppling Reels cu multiplicator progresiv te va bucura fără dar și poate și, mai mult decât atât, îți vor fi de mare ajutor Wild-urile expandabile. Tipic pentru păcănele marca Amusnet Interactive(EGT Digital) și aici ai ocazia obținerii unui jackpot și, anume Mistery Cards. Dacă Broasca de Paște îți poartă noroc, încearcă și funcția Gamble. Este unul dintre cele mai jucate pacanele de paste din varianta EGT Demo

Bonus 1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite

Notă: 5 Voturi: 1

 

Easter Eggs – vânătoarea de ouă de aur la sloturile de Paste

Easter Eggs – vânătoarea de ouă de aur

Dezvoltatorul Play’n Go a lansat de curând acest joc de păcănele cu 5 role și 20 linii de plată pe care vei regăsi Iepurași, Pui, Găini, Miei, Cocoși, Ouă de aur și Dulciuri. Încă de la deschiderea jocului te va învălui un sentiment de bucurie datorită câmpului plin de flori și copaci înfloriți, dar și a muzicii ambientale voioase.

Urmărește Oul de aur pentru că îți va aduce multe beneficii. Are rol de  Wild, dublează câștigurile și poate acorda premiul maxim de 3.000x pariul. Atracția slotului o reprezintă jocul Bonus cu rotiri gratuite, dar și un Bonus cu premii instant.

 

Easter Island – un altfel de slot cu tema Paștelui

Easter Island – un altfel de slot cu tema Paștelui

Acest joc de păcănele furnizat de Yggdrasil este unul atipic din punct de vedere al graficii și a simbolurilor. Deși se încadrează la categoria sloturilor de Paște conform numelui, Easter Island este mai mult un joc de aventură, cu simboluri precum Vultur, Vulpe, Cameleon, Țestoasă și Iguană.

De-o parte și de alta a grilei de joc te întâmpină doi stâlpi de piatră cu apucături omenești, comici ce-i drept, dar cu funcții speciale cum ar fi schimbarea simbolurilor pe grilă în urma unui Respin. În funcție de tipul câștigului vei putea obține Respinuri cu role extinse, la fel ca la toate jocurile cu speciala,  de asemenea Wild-urile se pot extinde. Numărul liniilor de plată urcă până la 103 pe o grilă extinsă la maximum cu forma 5×7.

Bonus 100% pana 1.000 RON

Notă: 5 Voturi: 1

 

Easter Fortune – vânătoare de recompense în păcănele de Paște

Easter Fortune – vânătoare de recompense în păcănele de Paște

Acest slot este furnizat de dezvoltatorul Synot. Se joacă pe o grilă cu 5 role și 15 linii de plată. Simbolurile tematice folosite sunt Sac cu monede de aur(Scatter), Fluture(Wild în joc Bonus), Coș cu flori(Wild în joc de bază), Oițe, Iepuri, Găini amuzante și cei mai veseli Puișori.

Fluturele acordă un multiplicator de până la x21, iar Coșul cu flori dublează câștigurile. Vei putea vâna ouă de Paște în cele două jocuri Bonus: unul cu 10 rotiri gratuite, iar unul care oferă premii instant de până la 300x pariul total. Alegerea premiilor cash este strict doar a ta așa că lasă-te inspirat de magia Paștelui și dezvăluie super premii.

Toate aceste sloturi le veți putea juca în cadrul unora dintre cele mai populare cazinouri online licențiate din România. Pe lângă toate aceste jocuri de păcănele distractive și colorate cu tema Paștelui, La Betano regăsiți în această perioadă și o selecție de jocuri ca la aparate inscripționate Easter Edition cum ar fi: Clover Lady, Power of Sun Svarog, Hot Slot: Magic Bombs, Power of Gods: Valhalla, Sizzling Eggs, 9 Coins, Hot Slot și altele.

Jocurile Easter Edition se remarcă prin Puișorul auriu aflat în stânga grilei de joc și prin apariția unui simpatic Iepuraș mereu gata să-ți facă o surpriză.

9.000 RON + 1000 Rotiri Gratuite

Notă: 0 Voturi: 0

 

Clover Lady Easter Edition

Clover Lady Easter Edition

Clover Lady de la Wazdan este un slot video plin de farmec și culoare, care te poartă într-o călătorie prin peisajele idilice ale Irlandei. Astfel, în colecția de simboluri se regăsesc trifoi cu patru foi, potcoave norocoase sau oale cu aur și multe altele. Slotul are funcții speciale rotiri gratuite și simboluri wild, 10 linii de plată și câștig maxim 3500x.

Power of Sun: Svarog Easter Edition, recomandarea pacanele de Paste

Power of Sun: Svarog Easter Edition

Power of Sun: Svarog este un alt titlu din colecția providerului Wazdan plin de energie și cu o grafică vibrantă. Pe grila de joc vei descoperi simboluri precum zei, artefacte și elemente naturale. Power of Sun: Svarog este echipat cu funcție rotiri gratuite, simboluri wild, mystery și Hold The Jackpot Bonus Game. Simbolurile Minor, Major și Svarog Jackpot valorează 20x, 50x și 1,000x miza, în timp ce câștigul maxim urcă până la 5.000x.

Hot Slot: Magic Bombs Easter Edition

Hot Slot: Magic Bombs Easter Edition

Dacă ești fan jocuri Wazdan, sigur ai jucat Hot Slot: Magic Bombs jocul original sau Hot Slot: Magic Bombs Xmas edition. Ei bine, acum poți încerca Hot Slot: Magic Bombs Easter Edition. Colecția de simboluri conține Coroane, Clopoței, Șeptari și Fructe, astfel că succesul este garantat. În plus, simbolul Jackpot Mystery cu funcția Sticky to Infinity poate apărea la orice rotire, atât în jocul de bază cât și în timpul Free Spins. Hot Slot – Easter Editon este doar declinarea in asa fel incat sa devina un slot de Paste

100% pana la 2.000 RON + 300 Rotiri Gratuite

Notă: 0 Voturi: 0

 

Power of Gods: Valhalla Easter Edition

Power of Gods: Valhalla Easter Edition

Power of Gods: Valhalla este un alt slot video epic creat de Wazdan și inspirat din mitologia nordică. Atmosfera plină de aventură și mister este creată de efectele audio și colecția de simboluri din care nu lipsesc zeii și alte personaje nordice. La capitolul funcții speciale avem plăți Anywhere, simboluri Wild și Hold The Jackpot Bonus Game. Câștigul maxim este de 2145x miza.

Sizzling Eggs Easter Edition

Sizzling Eggs Easter Edition

Tot din colecția Wazdan face parte și Sizzling Eggs- un slot video amuzant prefect pentru sărbătorile pascale. Cu o grilă pe care apar ouă cu multiplicatori, Șeptari și fructe, Sizzling Eggs îți oferă o experiență distractivă. Rotirile gratuite nu lipsesc și apar în serii de câte 10, 20 sau chiar 30, iar simbolurile cash acordă premii de 1x-10x. Desigur, nu lipsesc nici aici simbolurile Mini, Minor, Major și Mega care acordă jackpoturi diverse. Evident, producatorii s-au gandit ca ar prinde bine si o editie de pacanele de Paste.

9 Coins Easter Edition – editia pacanele de Paste

9 Coins Easter Edition

9 Coins este un joc de pacanele cu o temă clasică și familiară, creat de Wazdan în anul 2022, care îmbină elemente tradiționale cu funcții moderne și captivante. Slotul are o grilă destul de rar întâlnită la păcănele online, cu doar 7 poziții. Câștigurile sunt declanșate atunci când pe rândul din mijloc apar 3 simboluri. Caz în care este declanșat Hold The Jackpot Bonus Game, în timpul căruia pot ateriza pe grilă premii de 5x-10x miza. La fel de bine, dacă ai noroc, vei prinde și simboluri jackpot Mini (10x), Minor (20x) sau Major (50x).

Hot Slot 777 Crown Easter Edition

Hot Slot 777 Crown Easter Edition

Dacă îți plac sloturile de la Wazdan, cel mai probabil ai jucat vreunul din sloturile Hot Slot. Printre cele mai populare se numără Hot Slot 777 Crown, un fel de Shining Crown de la EGT reinterpretat de cei de la Wazdan. Astfel, pe grila de joc cu 3 rânduri și 5 coloane, vei descoperi Coroane, Șeptari și fructe. Este un joc extrem de simplu, fără jackpoturi și runde speciale, la care poți câștiga maxim 305x miza.

 

În concluzie, pentru cei care doresc să se bucure de distracția și câștigurile oferite de sloturile tematice de Paște, vă recomandăm să accesați aplicația mobilă Cazino365 pentru a testa jocurile în demo sau jucați responsabil pe bani reali în cadrul celor mai populare cazinouri online.