buton joc pacanele

Crezi că poate fi slotul tău norocos?

Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite

Nume

Păcănele noi Starlight Princess

Producator

Pragmatic Play

Rating

Sending
5 / 5 (1 voturi)

  • Producător: Pragmatic Play
  • Volatilitate: Ridicată
  • RTP: 96.50%
  • Data lansării: 10.09.2021
  • Mize: 0.80 RON – 500 RON
  • Câștig maxim: 5.000 x miza
  • Rotiri Gratuite: DA
  • Dublaj: NU

Păcănele noi Starlight Princess

 

Descoperă puterile uimitoare ale unei Prințese Anime în jocul de păcănele Starlight Princess, iar bagheta ei magică poate adauga pe matrice multiplicatori aleatorii de până la 500x! Bijuterii prețioase în diverse forme și culori alcătuiesc această grilă cu 5 rânduri X 6 role, cu plăți “cluster” în valoare de până la 5.000X miza totală pe rotire. Avem funcții bonus de top, care așteaptă să fie declanșate, precum Rotiri Gratuite, dar și alte caracteristici specifice producătorului de jocuri ca la aparate Pragmatic Play. Află mai multe despre acest slot fermecător în recenzia noastră!

Cum câștigi la Starlight Princess?

Este un slot fără linii de plată, astfel că toate simbolurile plătesc ca un Scatter, adică formează combinații câștigătoare oriunde ar ateriza pe matrice – cu minim 8 simboluri indentice, obții un premiu. Câștigurile mari vin de la 10 în sus, în special pentru Soare, Inimă, Lună și Stea + un multiplicator, care poate ajunge până la 500x.  Cea mai mare plată este de 5.000X miza totală, dar acest câștig poate fi obținut doar în timpul funcției Rotiri Gratuite, acolo unde multiplicatorii se adună pentru fiecare spin.

Tabel de plată la păcănele noi Starlight Princess

  • 12-30 Soare = 500x miza
  • 12-30 Inimă = 25x miza
  • 12-30 Lună = 15x miza
  • 12-30 Stea = 12x miza
  • 12-30 Pietre prețioase (roșu, albastru, verde, turcoaz, galben) = între 2x și 10x miza totală
Păcănele noi Starlight Princess

Păcănele noi Starlight Princess – Simboluri

Funcții Bonus – câștiguri în cascadă, multiplicatori și rotiri gratuite

După ce combinațiile câștigătoare au fost plătite, se activează funcția Câștiguri în Cascadă, care presupune că noi simboluri cad în pozițiile rămase libere, ceea ce poate duce la posibile noi câștiguri. Funcția continuă până când nu se mai formează victorii, fără a fi limitată în ceea ce privește numărul lor.

Simboluri multiplicatoare – Există 4 simboluri Inimă cu aripi de culoare verde, albastră, roz și portocalie, care pot ateriza aleatoriu pe matrice, iar ori de câte ori apar, acestea vin cu multiplicatori începând de la 2x și până la 500x. Dacă pe grilă sunt mai multe, valorile lor se adună și se aplică la câștigul total.

Rotiri Gratuite

15 rotiri gratuite se activează atunci când 4 sau mai multe simboluri Scatter aterizează oriunde pe grila jocului. Pe durata funcției, ori de câte ori un simbol multiplicator apare într-o rotire câștigătoare, valoarea lui este adăugată la un multiplicator total afișat în partea stângă sus. 5 rotiri suplimentare sunt adăugate la cele existente, dacă pe matrice cad cel puțin 3 Scattere.

Ante Bet – în mod opțional, poți activa această funcție, făcând click pe butonul din stânga „Miză”, iar odată ce faci asta, pariul pe rotire crește cu 25%, dar și șansa de a declanșa funcția Rotiri Gratuite.

Cumpără „speciala” la păcănele – În partea stângă sus a ecranului există un buton „Cumpără rotiri gratuite”, ceea ce îți oferă șansă de a declanșa funcția principală oricând, dacă plătești de 100 de ori miza totală. La următorul spin, pe role vor ateriza cel puțin 4 simboluri Scatter.

Păcănele noi Starlight Princess

Păcănele noi Starlight Princess – Reguli Rotiri Gratuite

Păreri despre jocul ca la aparate Pragmatic Play Starlight Princess

Starlight Princess este o clonă a slotului Gates of Olympus , deci nu vine cu nimic special, poate doar tematică cu anime, dar nu putem spune că suntem impresionați. Este adevărat, are potențial, atât în timpul jocului de bază, cât și în timpul funcției Rotiri Gratuite – multiplicatorii acumulați fac diferența în câștigul total. Noi l-am încercat, iar sfatul nostru este să fii atent cu miza folosită, deoarece este un joc foarte volatil, ceea ce pentru mulți ar putea fi un minus, dar în același timp și un plus – o rotire norocoasă poate genera un premiu uriaș.

Unde poți juca pe bani reali Starlight Princess?

Dacă ai jucat păcănele gratis Starlight Princess pe site-ul nostru și vrei să îți încerci norocul și pe bani reali, dar nu știi unde, noi îți prezentăm toate cazinourile online care pun la dispoziție acest slot: Betano, Magic Jackpot, Superbet, Maxbet și NetBet. Oricare ar fi alegerea ta, mizele sunt pentru toate buzunarele și încep de la 0.80 RON și ajung la 500 RON. Noi l-am testat la Superbet, deoarece ne place să încercăm jocuri ca la aparate și atunci când nu suntem acasă, iar aplicăția mobilă rulează perfect. Pe lângă asta, ne plac promoțiile acestui site de jocuri de noroc, cu cerințe minime de rulaj. Deschide cont din acest link special și ai bonus fără depunere cash sau rotiri gratuite!

Bonus 1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite
5,0 rating
5.0