Slot game

Gates of Olympus Demo Gratis

Zeus deschide porțile regatului sau în jocul de păcănele Gates of Olympus Demo și poate fi foarte generos! Urcă pe muntele Olimp și poți fi recompensat cu până la 5.000x miza totală într-o singură rotire! Caută multiplicatorii de 500x, runda cu Rotiri Gratuite și câștigă premii incredibile pe o matrice cu 5 rânduri x 6 coloane și 20 linii de plată câștigătoare fixe. RTP-ul este excelent, de 96.50%, iar volatilitatea este ridicată. Grafica și coloana sonoră sunt dinamice, cu Zeus care aruncă fulgere pe role. Descoperă mai multe în recenzia noastră completă Gates of Olympus!

Simbolurile prezente în jocul Gates of Olympus Demo Gratis

Simbolurile pe care le vei întâlni în jocul Gates of Olympus Demo sunt specifice tematicii. Cele de valoare mai mică sunt 5 Pietre prețioase – Rubin, Ametist, Citrin, Smarald și Safir. Simbolurile de valoare mai mare sunt o Cupă de Aur, un Inel, o Clepsidră și o Coroană. Există 4 simboluri Multiplicator, care apare sub forma unor Nestemate cu Aripi de Înger de culori diferite – Verzi, Albastre, Mov și Roșii. Simbolul Scatter este reprezentat de însuși Zeus.

Simbolurile prezente în jocul Gates of Olympus Demo Gratis

Tabel de plată la păcănele Gates of Olympus DEMO

  • 12 – 30 x Coroană = 50 x miza
  • 12 – 30 x Clepsidră = 25 x miza
  • 12 – 30 x Inel = 15 x miza
  • 12 – 30 x Cupă = 12 x miza
  • 12 – 30 x Pietre prețioase = între 2x și 10x

Descoperă un slot cu multe funcții speciale – Gates of Olympus DEMO

După fiecare combinație câștigătoare, simbolurile care au făcut parte din câștig dispar și sunt înlocuite cu altele. Procesul continuă atâta timp cât obții câștiguri consecutive și nu există nici o limită în ceea ce privește numărul lor. Această caracteristică este cunoscută ca și Câștiguri în Cascadă.

Descoperă un slot cu multe funcții speciale – Gates of Olympus DEMO

Caracteristica Multiplicatori de Câștig

Există 4 simboluri Multiplicator pot apărea atât în jocul de bază, cât și în timpul Rotirilor Gratuite. Vorbim despre multiplicatori cuprinsi între 2x și 500x, care sunt aplicați la sfârșitul unei combinații câștigătoare. Dacă aterizează mai multe simboluri multiplicator pe matrice, valorile lor se adună pentru un premiu consitent.

Rotiri Gratuite la jocul Gates of Olympus

Pentru a activa runda bonus cu rotiri gratuite, ai nevoie de 4, 5 sau 6 simboluri Scatter oriunde pe grila de joc, în aceeași rotire. Pe lângă un premiu de 3x, 5x sau 100x, vei fi recompensat cu 15 jocuri gratuite. Poți obține 5 rotiri suplimentare, dacă pe matrice aterizează alte 3, 4 sau 5 simboluri Zeus. 

Mod miza specială

Cu un pariu suplimentar de 25% pentru fiecare rotire, poți activa această funcție. Dacă optezi pentru ea, șansa de a iniția funcția Free Spins crește, deoarece vor fi introduse mai multe simboluri Scatter pe grilă.

Funcția Cumpără Rotiri Gratuite

Pragmatic Play știe ce își doresc jucătorii, așa că creeza sloturi la care poți cumpăra speciale, așa cum este cazul și în Gates of Olympus Demo. Tot ce trebuie să faci este să plătești de 100 de ori miza totală și secvența cu rotiri gratuite va fi inițiată la următorul Spin. De exemplu, dacă joci cu un pariu de 2 RON, trebuie să plătești 200 RON.

Gates of Olympus Demo – părerea noastră

Gates of Olympus Demo GamePlay

Gates of Olympus aduce cu celebrul joc de păcănele Sweet Bonanza în ceea ce privește caracteristicile bonus, însă tematica și câștigul maxim diferă – 5.000x miza / 21.000x miza. Nouă ne plac ambele, însă sfatul nostru este să ai grijă la miză, deoarece sunt jocuri de volatilitate foarte mare, ceea ce presupune că vor fi destule rotiri în care să nu dea nimic, dar și sesiuni în care vei avea parte de un noroc „divin”. La fel ca sute de alte jocuri de păcănele gratis, Gates of Olympus este aici în varianta demo. Dacă îți place și vrei să-l joci pe bani reali, încearcă să o faci profitând de cele mai bune bonusuri la cazino online în România.

Unde poți juca pe bani reali Gates of Olympus?

Betano, Magic Jackpot, Superbet sunt cele 3 cazinouri online licențiate ONJN în România la care poți testa pe bani reali Gates of Olympus Demo cu mize cuprinse între 0.80 RON și 500 RON. Noi îți recomandăm Betano Cazino, deoarece vine cu cea mai bună aplicație pe mobil Betano App, promoții, dar și cu un bonus consistent la înregistrare.

Bonus 100% pana 1.000 RON

Notă: 5 Voturi: 1

2400 RON + 600 Rotiri Gratuite

Notă: 0 Voturi: 0

Bonus 1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite

Notă: 5 Voturi: 1