Vlad Cazino a reprezentat un nou concept în industria jocurilor de noroc din România. El a fost primul cazino cu specific românesc, creat cu şi pentru jucătorii români, în jurul poveştii unui vampir cu spirit ludic.

Operatorul face parte din Kindred Grup şi funcţionează pe baza licenţei nr. L1160657W000330 emisă de Comitetul de Supraveghere ONJN pentru Unibet (Germany) Limited, valabilă din data de 1.09.2016 până la data de 31.08.2026.

Conceptul Vlad Cazino a prins la publicul din Romania. El a beneficiat atât de experienţa grupului Kindred în domeniu (11 branduri, peste 25 de milioane de clienti in peste 100 de tari de pe 3 continente), cât şi de învăţămintele trase din implementarea unor proiecte similare în Suedia şi Finlanda.

Astăzi, după doar puțin peste 2 ani de funcţionare, VladCazino este unul dintre cei mai apreciaţi operatori din piaţă, datorită unei platforme rapide, sigure, a unei oferte generoase de jocuri, dar mai ales a promoţiilor sale pline de culoare şi energie.

Cum te înregistrezi la Vlad Cazino

Dacă te-ai lasat convins de oferta Vlad Cazino, este cazul să îţi deschizi un cont, preferabil de pe un link dedicat, pentru a beneficia de cele mai bune promoţii. După accesarea acestui link, în colţul din dreapta sus al paginii de pornire vei găsi butonul ,,Înregistrare” care te va ghida către finalizarea procesului.

Primul pas în deschiderea contului îl reprezintă completarea datelor personale (nume şi prenume, e-mail, data naşterii, CNP, alegerea unei parole). Urmează completarea adresei, a numarului de telefon, alegerea întrebării de siguranţă, pentru ca, dupa acceptarea termenilor şi conditiilor site-ului, să finalizezi procesul dând click pe ,,Înregistrare”.

Recomandăm ca dupa deschiderea unui cont la un operator de jocuri de noroc să se efectueze imediat şi verificarea identităţii, pentru a obţine tranzacţii financiare mai rapide şi pentru a evita alte proceduri de verificare.

Verificarea contului la Vlad Cazino

Conform legii din România, această operaţiune trebuie efectuată în termen de 30 de zile. În caz contrar, contul va fi închis, iar fondurile confiscate şi virate la bugetul de stat.

După ce vei urma şi finaliza procesul de verificare a identităţii (KYC), vei avea acces la toate promoţiile disponibile pe platformă, dar, cel mai important, vei putea retrage câştigurile obţinute.

Traseul pentru verificarea identităţii este urmatorul: Logheaza-te in contul Vlad Cazino -> ,,Contul meu” -> ,,Detaliile contului” -> ,,Verificarea contului”. Aici vor fi încarcate documentele solicitate: dovada identităţii (copie foto dupa buletin de identitate, carte de identitate, paşaport sau permis de conducere) şi o factură de utilităţi (curent, gaze, internet, etc.).

Este bine de ştiut că fotocopiile transmise nu trebuie sa depăşească 10 MB, pot fi in format jpg , jpeg , png , bmp , tiff , doc , docx şi trebuie să cuprindă toate cele 4 colţuri ale documentelor.

Site-ul va analiza documentele şi va furniza un răspuns în cel mai scurt timp. Este posibil să fie solicitate şi alte documente, dar, de regulă, acest lucru se va intampla mai târziu.

Bonus de depunere la Vlad Cazino 2023: până la 1500 RON+ 225 Rotiri Gratuite Cash

Vlad Cazino pune la dispoziţia jucătorilor săi unele dintre cele mai dinamice şi atractive promoţii. Încă de la deschiderea contului, îţi poţi mări şansele de câştig optând pentru bonusul de bun venit Vlad Cazino. Din mai 2022, acesta constă în dublarea primei depuneri în limita a 1.500 RON plus 225 de runde gratuite Cash.

Bonus Vlad 2023

Pentru a te bucura de bonusul de bun venit, prima depunere trebuie să fie de minim 25 RON. Suma depusă se va dubla instant, dar bonusul nu poate depăsi 1.500 RON. Depunerile prin Skrill, Neteller, Top Pay sau Paysafecard nu sunt eligibile pentru bonus.

Dupa efectuarea primei depuneri vei primi şi 225 rotiri gratuite, în primele 5 zile lucrătoare , respectiv în ziua 1 ,3 și 5 . 

Prima Runda – 60 Rotiri Gratuite la slotul Exclusiv Jungle Jamboree în prima zi lucrătoare după depozit.

Runda Doi – 100 Rotiri Gratuite la Fire Joker (miza 0.25) în ziua 3 lucrătoare de la primul depozit.

Runda Trei – 65 Rotiri Gratuite la Big Bass Splash (miza 0.40) în ziua 5 lucrătoare de la primul depozit

Bonusul e valabil timp de 30 de zile.

ÎNCASEAZĂ BONUSUL VLAD CAZINO ACUM!

Ce promoţii oferă Vlad Cazino

Promotiile Vlad Cazino au fost cele care au dat identitate cazinoului, prin diversitatea şi dinamica lor. Vampirul jucăuș te va surprinde cu rotiri gratuite, premii cash, bonusuri, premii în obiecte sau excursii.

Rundele gratuite pot fi acordate atât ca bonus fără depunere, cât şi ca bonus la depunere. În fiecare duminică, la Vlad Cazino primeşti 7 rotiri gratuite la Book of Dead. Zilnic în cazinoul lui Vlad se desfasoară turneele Lucky Spin în care primii 50 de jucători cu cel mai mare câştig egalizat dintr-o rotire împart 10.000 de învârtiri gratuite. Câştigurile din aceste runde gratuite sunt bani bonus ce trebuie rulaţi de 35 de ori la sloturi, de 40 de ori în Cazinoul Live sau de 7 ori la bingo.

Sloturile îţi pot aduce câştiguri suplimentare în acest cazinou, aşa cum se întâmplă în cadrul turneelor organizate săptămânal sau lunar, în funcţie de sumele jucate, câştiguri din runde consecutive sau sintr-o singură învârtire sau prin tragere la sorţi. În acest moment se pot câştiga telefoane Samsung Flip, vouchere cash la bingo şi token-uri la Jackpot Poker.

O promoţie inedită, aflată în desfăşurare, este cea în care, după un clasament în funcţie de cel mai mare câştig egalizat dintr-o rotire, se vor acorda 80 de premii zilnice şi 350 săptămânale care vor consta în multiplicatori de miză. Daca esti norocos, poţi câştiga un premiu de până la 5.000 de ori mai mare.

Oferta de jocuri Vlad Cazino

Vlad Cazino s-a dorit un concept bazat pe jocurile de cazinou şi de bingo. Recent, pe această platformă se pot juca şi turnee rapide de poker cu premii aleatorii, JackPOT Poker. Acestea au o structura asemănătoare cu jocurile HEXAPRO de pe site-ul partener, Unibet.

Jocurile din cazinoul celui mai simpatic vampir sunt clasate pe categorii: Jocuri cu RTP peste 98%, Jocuri recomandate, Jocuri noi, Sloturi, Jocuri de masă.

Colecţia de sloturi online conţine peste 470 de jocuri de la unii dintre producătorii de sloturi de top: NetEnt, YggDrasyl, Play’n GO, Quickspin, Pragmatic Play, EGT, Novomatic, etc. Se pot paria sume cuprinse între 0.10 ron (Super Flip) şi 200 ron (Book of Ra).

Amatorii de jocuri de masă au la dispoziţie 6 jocuri de ruletă cu miză între 0,4 ron si 25.000 ron, 5 mese de blackjack cu mize între 5 ron şi 12.000 ron şi o masă de Casino Stud Poker cu mize între 5 ron şi 500 ron.

Cei care au ca preferinţă jocurile cu dealer live se pot bucura de 9 jocuri de ruletă cu mize între 0,5 ron şi 50.000 ron,  19 mese de blackjack cu mize între 10 ron şi 25.000 ron și, din aprilie 2021, 10 mese de Baccarat cu mize de 5 – 50.000 ron. Acestea sunt furnizate de Evolution Gaming şi Pragmatic Play și sunt găzduite de cele mai cunoscute cazinouri din Bucureşti sau alte locații.

Platforma de bingo Vlad Cazino este similară cu cea de la Unibet. Sunt disponibile 7 camere, în care se pot juca variantele cu 75 de bile sau cu 90 de bile. Preţul biletelor variază între 0,2 ron şi 8 ron. În pauze jucătorii se pot delecta cu unul dintre cele 7 mini-jocuri.

Turneele JackPOT Poker sunt turnee de holde’m no limit, rapide, cu 3 jucători,  în care câştigătorul ia totul dacă premiul (acordat aleatoriu) este de maxim 10 ori miza. Dacă premiul are un multiplicator mai mare de 10, acesta se imparte astfel: câştigătorul 80%, locul doi 12%, iar locul al treilea 8%.

Păcănele Vlad Cazino

Dupa cum menţionam, în acest cazinou sunt disponibile aproape 500 de jocuri ca la aparate, cu mize pentru toate buzunarele. Un amănunt pe care trebuie să-l știi este faptul că păcănelele de la EGT sunt disponibile la Vlad Cazino în exclusivitate pe mobil.

Sloturile VladCazino sunt clasate în funcţie de tematică şi de liniiile câştigătoare. Astfel, pe lângă funcţia de căutare a sloturilor, vei putea folosi şi această clasificare pentru a alege un joc. Păcănelele de la Vlad Cazino sunt grupate în Sloturi Clasice, Sloturi Vegas, Acţiune, Animale, Muzică, Fantezie, Film & TV.

Pe aceasta platformă vei putea juca de la păcănele mai vechi, gen Sizzling Hot sau Book of Ra, la jocuri nou apărute, John Hunter & The Tomb of Scarab Queen, dar şi la jocuri cu un RTP (Return to Players) de peste 98%.

Aplicaţia de mobil Vlad Cazino

Vlad Cazino poate fi accesat cu uşurinţă şi de pe dispozitivele mobile, singurele cerinţe pentru o experienţă de neuitat fiind o rețea wireless  stabilă şi sigură şi un dispozitiv mobil de o generaţie mai nouă. Jocurile sunt disponibile în browser, dar cei care folosesc dispozitive cu Android pot folosi aplicaţia specifică. Din păcate, cei care au dispozitive cu IOS trebuie să mai aştepte, aplicaţia pentru dispozitivele Apple fiind în lucru.

VLAD CAZINO APP

Recomandăm să jucaţi direct în browser, platforma fiind una stabilă, sigură şi rapidă. Dacă veţi opta pentru această variantă vă veţi bucura de peste 250 de jocuri, printre care şi căutatele sloturi EGT. Întreaga experienţă de pe desktop poate fi trăită pe mobil. Veţi găsi aproape aceleaşi jocuri, grupate asemănător, aceleaşi funcţii, aceeaşi calitate, aceleaşi metode de plată şi veţi beneficia de aceleaşi promoţii.

Aplicatia pentru Android poate fi descărcată dupa ce bifaţi ,,surse necunoscute” din setările dispozitivului. După ce o descarcaţi şi instalaţi, vă veţi putea distra la peste 200 de jocuri de cazinou de la cei mai buni producători. Cele mai multe jocuri sunt disponibile atât pe bani reali, cât și virtuali (varianta demo).

Securitatea datelor personale şi financiare la Vlad Cazino

Fiind parte a Grupului Kindred , Vlad Cazino beneficiază de cele mai noi tehnologii care să asigure securitatea datelor personale sau financiare, siguranţa jucătorilor şi prevenirea tentativelor de fraudă.

Toate transferurile de date sunt criptate folosind tehnologia 128-bit Secure Socket Layer (SSL) al cărei certificat este emis şi verificat de catre Trustwave. Periodic, toate sistemele operatorului sunt verificate şi certificate de experţi independenţi autorizaţi.

Toţi jucătorii care îşi deschid cont pe această platformă sunt verificaţi pentru a preveni tentativele de furt de identitate sau de fraudă. Uneori, departamentul specializat poate solicita documente justificative despre sursa fondurilor jucate, atât pentru prevenirea încălcărilor regulilor, dar şi pentru depistarea comportamentului cu risc de adicţie.

Securitatea tranzacţiilor financiare este garantată de calitatea şi respectabilitatea partenerilor.

Cum alimentezi contul Vlad Cazino

Aflat în topul cazinourilor pentru păcănele online din România, Vlad Cazino şi-a ales cu grijă partenerii pentru tranzacţiile financiare. Aici vei putea uzita de cele mai sigure metode de a depune şi retrage fonduri:

  • Card de credit/debit – Visa, Revolut. Prin această metodă poţi depune între 25 ron şi 50.000 ron. Sumele sunt creditate instant şi nu se reţin comisioane.
  • Transfer bancar – nu există limite pentru depuneri, nu se reţin comisioane, iar banii vor fi creditaţi in 1-10 zile.
  • Online Banking – Trustly. Poţi depune instant între 50 ron şi 5.000 ron.
  • Skrill – depozit instant, fără taxe, cu sume cuprinse între 65 ron şi 50.000 ron.
  • Paysafecard – se pot depune sume între 25 ron şi 3.000 ron. Depozitul este instant, dar se reţine o taxă de 3%.

Cum retragi fonduri de la Vlad Cazino

Pentru a retrage fonduri de la Vlad Cazino este obligatoriu să fi finalizat procesul de verificare a identităţii. Poti folosi la retragere o metodă prin care ai depus sau transferul bancar.

Pentru a iniţia procesul de retragere accesezi ,,Contul meu” ->,,Fonduri” -> ,,Retragere fonduri”. Sunt disponibile următoarele variante:

  • Card Visa – Se pot retrage sume între 65 ron şi 50.000 ron, iar procesul durează între 3 şi 10 zile, fără comisioane.
  • Transfer bancar – este o variantă disponibilă şi pentru cei care au efectuat depuneri prin carduri Maestro sau Mastercard. Se pot retrage minim 65 de ron, fără o limită maximă. Transferul durează 3- 10 zile şi nu se reţin comisioane.
  • Skrill – Se pot retrage minim 65 de ron şi maxim 5.000 ron. Transferul poate dura 48 de ore.

Vlad Cazino Suport

Vlad Cazino suport

Pentru a lua legatura cu serviciul clienţi de la Vlad Cazino ai ca variante e-mail-ul sau live chat-ul.

Adresa de e-mail la care poate fi contactat operatorul este support@vladcazino.ro.

Live chat-ul este cea mai uzitată modalitate de catre clienţii din Romania. Serviciul este disponibil între orele 10:00 – 23:00, în limba română.

Merită să deschizi cont la Vlad Cazino?

Vlad Cazino este o alegere obligatorie pentru cei care preferă jocurile de noroc online. De la interfaţa simplă, la platforma sigură, stabilă şi rapidă, la colecţia de jocuri, disponibilitatea pentru mobil sau suport, toate serviciile acestui operator sunt de mare calitate. La Vlad Cazino poți juca cele mai bune sloturi online atât pe bani reali, cât și virtuali.

În plus, Vlad Cazino și-a propus încă de la început să ofere cele mai multe promoții online și chiar s-a ținut de cuvânt. Vizitează chiar acum Vlad Cazino, primul cazino online cu specific românesc!

Lasă un răspuns