Slot game

Aladdin and the Sorcerer gratis

Pune-ți o dorință și joacă slotul Aladdin and the Sorcerer gratis! Acest slot de poveste pune în scenă o poveste uimitoare, cu Aladdin în prim plan, pe o grilă cu 5 role X 3 rânduri și 20 linii de plată fixe. Este un joc Pragmatic Play, cu funcții bonus de top, precum rotiri gratuite și multiplicatori. Câștigă până la 6.250 X miza totală, în timp ce te bucuri de un design superb și efecte audio de mare calitate, inclusiv de pe un mobil Android sau Apple!

Cum câștigi la slotul Aladdin and the Sorcerer?

Se câștigă destul de rar la păcănele Aladdin and the Sorcerer, asta pentru că este un slot de volatilitate ridicată. În același timp, există și șansa unui premiu mare mai repede decât te-ai fi așteptat. Simbolurile plătesc de la stânga la dreapta, pe role adiacente, începând cu primul tambur – Wild-ul este cel mai valoros, iar 5 X oferă de 50 de ori miza totală pe rotire folosită. În Bonus se pot revendica cele mai mari recompense, deoarece există și multiplicatori X2 și X3.

Tabel de plată la păcănele Aladdin and the Sorcerer gratis

  • 5 x Pietre prețioase mari (5) = între 7.5 x miza și 50 x miza
  • 5 x Pietre prețioase mici (5) = între 2 x și 6.75 x miza

Funcții bonus

Aladdin și Vrăjitorul se vor lupta pe tot parcursul jocului. Dacă în jocul de bază, simbolul Aladdin apare pe rola 1 fără simbolul Vrăjitor, atunci 3-6 wild-uri sunt adăugate aleatoriu în joc. Dacă simbolul Vrăjitor apare pe a 5-a rolă fără Aladdin, atunci între 3-6 wild-uri sunt adăugate aleatoriu pe role. Dacă ambele simboluri sunt în același timp pe ecran, rolele 1 și 5 sunt stivuite cu wild-uri și se activează caracteristica de re-rotire, iar lupta începe.

Re-Spin

Vrăjitorul și Aladdin primesc ambii câte 3 vieți. Dacă simbolul Aladdin aterizează fără simbolul Vrăjitor, el atacă și o viață scade și invers pentru Vrăjitor. Dacă Aladdin pierde toate viețile, funcția Re-Spin se încheie, dar dacă Aladdin câștigă, jocul trece la nivelul 2 de Re-Spin și blochează toate wild-urile de pe grilă pe toată durata funcției.

Nivelul 2 Re-Spin constă în 3 rotiri, unde la a două rotire, wild-urile blocate primesc și un multiplicator X2, care se aplică la toate câștigurile. La a 3-a rotire, multiplicatorul crește la X3. Funcția nu poate fi re-declanșată și se încheie după ce s-au terminat toate cele 3 rotiri.

Păreri păcănele Aladdin and the Sorcerer gratis

Pentru temă, funcții bonus, desing și potențial, Aladdin and the Sorcerer gratis merită o rotire. În schimb, premiile care contează vin destul de greu (volatilitate ridicată), deci nu este un joc pentru toată lumea. Este un slot destinat mai mult pentru cei care vor să își asume un risc mai mare și care sunt cu gândul la premiul de peste 6.000 X miza totală. Până una alta, joacă gratis Aladdin and the Sorcerer pe site-ul nostru. De asemenea, poți testa și Golden Genie and the Walking Wilds, un slot cu o temă similară și cu un castig de pana la 9.583x !

 

Unde poți juca pe bani reali Aladdin and the Sorcerer?

Cele mai bune cazinouri online licențiate ONJN conțin jocul de păcănele Aladdin ant the Sorcerer pe bani reali, cu pariuri cuprinse între 0.80 RON și 400 RON: Betano, Winbet, Frank Casino, SlotV, Mr Bit, Winmasters, NetBet și Magic Jackpot. La toate cazinourile te bucuri de numeroase promoții și un bonus uriaș de bun venit. Îți place să îți începi aventura la păcănele cu bonusuri fără depunere? Vezi aici o lista cu cele mai bune bonusuri la înregistrare fără depunere!