Slot game

Aparate online Queen of Wands

Descoperă magia din jocul de aparate online Queen of Wands și poți câștiga până la 1.000 X miza totală pe rotire! Acest slot misterios de la Skywind are loc pe o matrice cu 5 role X 3 rânduri și 40 de linii de plată fixe, într-o atmosferă fantastică. În timp ce îl joci, poți activa rotiri gratuite fără limită și te poți bucură de wild-uri stivuite pe toți tamburii. Rata de câștig (RTP) este excelentă, de 96.96%, volatilitatea este ridicată, ceea ce face ca premii mari să vină mai repede decât te-ai fi așteptat chiar și pe un dispozitiv mobil Android/iOS.

Cum câștigi la slotul Queen of Wands?

Minim 3 simboluri de același fel pe o linie de plată activă, așezate de la stânga la dreapta pe role consecutive, începând cu prima, formează un combo câștigător. Desigur, cu 5 x vei încasa premii mai mari, în special pentru Wild – apare sub forma Reginei, iar 5 de un fel acordă 1.000 de monede. Șanse mai mari de a obține premii consistente poate fi în Free Spins, acolo unde Wild-urile pot cădea mai des pe grila de joc.

Tabel de plată pentru 5 bucăți

  • 5 x Pahar de aur = 400 de monede
  • 5 x Val = 250 de monede
  • 5 x Copac = 250 de monede
  • 5 x Soare = 250 de monede
  • 5 x A, K, Q, J = 150 de monede
  • 5 x 10, 9 = 100 de monede
Aparate online Queen of Wands

BONUSURI

Regina este simbol Wild – le înlocuiește pe toate celelalte, cu excepția Scatter-ului. Apare pe toate cele 5 role chiar și complet stivuit, ceea ce poate duce la formarea de multe combinații câștigătoare.

Atunci când 3 simboluri Scatter se află simultan pe rolele 2, 3 și 4, se activează Rotiri Gratuite. Vei fi recompensat cu 8 rotiri gratuite, în timpul cărora pe role pot ateriza mai des simboluri Wild. Poți obține rotiri suplimentare, dacă pe role pică alte 3 simboluri Scatter – nu există limită!

Aparate online Queen of Wands

Păreri aparate online Queen of Wands

Queen of Wands nu impresionează cu funcțiile bonus. Există doar Free Spins și Wild-uri stivuite, caracteristici des întâlnite la multe jocuri ca la aparate. Fără un multiplicator, premiile sunt destul de mici – partea bună este că se formează destul de des combo-uri câștigătoare, dar valoarea lor este de cele mai multe ori mică/medie. Joacă gratis aparate online Queen of Wands și vezi dacă îți place!

Iată și câteva titluri pline de magie și fantezie pe care le poți încerca gratis:

Rainbow Luck  – EGT(Amusnet)

Rise of Merlin – Play’n Go

Merlin Journey of Flame – Play’n Go

Magic Powers Megaways – Red Tiger

Norns Fate – GameArt

Dragon Lady – GameArt

Unde poți juca pe bani reali Queen of Wands?

Jocul ca la aparate Queen of Wands poate fi testat gratis pe pagina noastră sau pe bani la următoarele cazinouri online: NetBet, Betano, SlotV, Mr Bit, Frank Casino sau Superbet. Când vine vorba de păcănele online Skywind, cea mai bună opțiune din punctul nostru de vedere este NetBet. Nu ai cont? CLICK AICI ȘI PRIMEȘTI BONUSURI FĂRĂ DEPUNERE LA ÎNREGISTRARE!

Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite

Notă: 5 Voturi: 1

Bonus 100% pana 1.000 RON

Notă: 5 Voturi: 1