Slot game

Jocul de păcănele Rise of Merlin 🧙‍♂️🧙‍♂️🧙‍♂️ Descriere

Play’n Go a creat în anul 2019 jocul de păcănele Rise of Merlin, un joc ca la aparate inspirat din celebrul serial de fantezie „Merlin”, o capodoperă a cinematografiei, plină de magie, mister și aventură. Nici jocul de păcănele online Rise of Merlin nu este mai prejos, un slot ce excelează din puncte de vedere grafic, audio, dar și în ceea ce privește câștigurile la aparate.

Structura este simplă, respectiv 3 linii X 5 coloane și 10 linii de plată ajustabile. Poți câștiga la jocul de păcănele Rise of Merlin până la 5000 X miza. Jocul ca la aparate este accesibil din punct de vedere al pariurilor, iar mizele sunt cuprinse între 0.50 RON și 500 RON. RTP-ul este unul destul de mic, 94,51%, volatilitatea este ridicată, dar compensează prin faptul că este un joc ca la aparate cu dublaj și rotiri gratuite cu simbol special expandabil.

Simbolurile slotului online Rise of Merlin

Lumea magică este prezenta în jocul de păcănele Rise of Merlin, iar simbolurile sunt specifice tematicii. Pe role vei găsi Bufnițe, Dragoni de gheață, Dragoni de foc și însuși Merlin – oferă cele mai mari câștiguri la păcănele. Există și simboluri clasice de joc, cum ar fi A, K, Q, J și 10, fiind simbolurile cu valoare redusa. Simbolul Joker (Glob de cristal) are dublu rol, atât de Wild – înlocuiește toate celelalte simboluri și oferă până la 500 X miza, cât și rol de Scatter – oferă rotiri gratuite. Dacă vrei să știi cum să câștigi la păcănele, află că ai nevoie de minim două simboluri potrivite pe o linie de plată activă, dar hai să vedem câștigul maxim pentru 5 simboluri:

  • 5 X Merlin = 500 X miza
  • 5 X Dragon de foc = 160 X miza
  • 5 X Dragon de gheață = 60 X miza
  • 5 X Bufniță = 60 X miza
  • 5 X A, K = 12 X miza
  • 5 X Q, J, 10 = 8 X miza
Jocul de păcănele Rise of Merlin
Simboluri și plăți Rise of Merlin

Rise of Merlin păcănele online – rotiri gratuite, simboluri expandabile și dublaj

Pentru minim 3 simboluri Scatter se declanșează funcția cu rotiri gratuite. Vei primi 8 rotiri gratuite, cu un simbol special expandabil ales aleatoriu. Poți obține rotiri suplimentare pentru alte 3 simboluri Scatter, numărul lor fiind nelimitat. Jocul de păcănele online of Merlin este un joc ca la aparate cu dublaj – Gamble. Grație acestei funcții, poți dubla câștigul până la 5 ori. Ghicește culoarea cărții – Roșu/negru și dublează fiecare câștig la păcănele, iar în cazul în care selecția ta nu este corectă, toate suma pariată va fi pierdută.

Jocul de păcănele Rise of Merlin
Rotiri gratuite si dublaj Rise of Merlin

Rise of Merlin păcănele gratis – părerea noastră

Având în vedere faptul că acest joc de păcănele online este inspirat din celebrul serial “Merlin”, mă așteptăm la mai mult de la jocul ca la aparate Rise of Merlin și dezamăgește ușor în raport cu originea sa. Este un slot online simplu, cu funcții speciale comune, precum rotiri gratuite cu simboluri expandabile, dublaj și cam atât. Plusurile ar fi grafică excelentă, linii de plată ajustabile, mize accesibile și faptul că oferă plăți bune la păcănele (casa întotdeauna câștigă). 

Unde poți juca Rise of Merlin pe bani reali?

Popularitatea acestui slot a făcut ca acest joc de păcănele să fie disponibil pe majoritatea platformelor cu jocuri ca la aparate online, iar dacă vrei să încerci Rise of Merlin păcănele online pe bani reali, o poți face la următoarele cazinouri legale în România: NetBet, Unibet, 888, Betano și Vlad Cazino. Recomandarea noastră este Vlad Cazino, deoarece ai cel mai tare bonus de bun venit: 100% până la 999 RON + 101 runde gratuite la slotul Shining Crown + 5 tokenuri gratuite la JackPOT Poker și poți câștiga până la 1.000 de Euro.

100% Bonus 1500 RON + 225 Rotiri Gratuite Cash

Notă: 0 Voturi: 0