Slot game

Book of Dead Gratis Demo Online

Book of Dead Gratis este un produs marca Play n GO și a fost lansat la începutul anului 2016. Este un joc destul de asemănător cu slotul Book of Ra Deluxe al providerului Novomatic, însă ceva mai modern. Astfel, tematica jocului este Egiptul Antic, acolo unde personajul principal Rich Wild pornește în căutarea comorilor ascunse. Slotul dispune de o grafică foarte modernă și zece linii de plată ajustabile. Slotul este considerat unul clasic, având în vedere modalitatea prin care simbolurile sunt stivuite (trei linii X cinci role). De asemenea, există funcție specială în timpul căreia poți câștiga până la 250.000 de fise.

Book of Dead Gratis – păreri

Fără doar și poate, Book of Dead este unul din foarte puținele sloturi online la care câștigi destul de des. Evident, nu poți avea pretenția să ieși pe plus la fiecare sesiune, însă jocul – că și multe altele de la Play n GO – rămâne una din cele mai bune alegeri pe care le poți face în materie de păcănele online.

Book of Dead Gratis Demo Online GamePlay
Book of Dead Gratis Demo Online GamePlay

Simbolurile slotului online Book of Dead Gratis

Simbolurile sunt strâns legate de plăți și în funcție de acestea vei putea obține câștiguri considerabile în jocul de bază. Cel mai mare câștig vine pe o linie de plată plină cu simbolul Aventurier.

  • 5 Aventurieri = 5.000 X miza
  • 5 Faraoni = 2.000 X miza
  • 5 Anubis = 750 X miza
  • 5 Osiris = 750 X miza
  • 5 A = 150 X miza
  • 5 K = 150 X miza
  • 5 Q = 100 X miza
  • 5 J = 100 X miza
  • 5 10 = 100 X miza

Exceptând simbolurile de mai sus, care asigură câștiguri importante, există și simbolurile speciale Wild și Scatter. Practic, pe ecranul de joc este unul și același simbol, dar cu funcții diferite. Poate aduce după sine un câștig de până la 200 fise X miza.

Book of Dead Gratis Demo Online GamePlay
Book of Dead Gratis Demo Online GamePlay

Book of Dead Demo – funcții speciale, dublaj și bonusuri

Cartea Aurie este Wild și poate înlocui toate celelalte simboluri pe linia de plată câștigătoare. Aceeași Carte Aurie este și Scatter, iar rolul acestui simbol este să declanșeze funcția bonus. Trei sau mai multe astfel de simboluri inițiază zece Rotiri Gratuite cu simbol expandabil. La începutul rundelor gratuite este ales aleatoriu un simbol expandabil special. Simbolul special se poate extinde ocupând până la 3 poziții pe role și plătește ca orice simbol normal chiar dacă nu este pe role adiacente. Acesta se extinde doar dacă sunt suficiente simboluri compatibile pentru a obține un câștig anume. Funcția se poate redeclanșa, iar alte 10 rotiri adiționale se vor adăuga.

Funcția Gamble permite obținerea unor câștiguri mărite. Culoarea plătește de 2 X miza pariată, iar suita plătește de 4 X miza pariată. Dacă alegerea nu este corectă, atunci miza pariată este pierdută.

Unde poți juca Book of Dead pe bani reali?

Fiind unul din cele mai populare sloturi online, Book of Dead de la providerul Play n GO este disponibil la orice cazino cu pretenții. Astfel, poți juca Book of Dead cu mize reale la Unibet Cazino – unul din pionierii industriei de gambling internațională, Vlad Cazino – „fratele” mai mic al lui Unibet, primul cazino cu specific românesc sau Betano Casino – brandul care este partener oficial al două dintre cele mai iubite echipe de fotbal din România, U Craiova și FCSB.

Dacă vrei să încerci Book of Dead pe bani reali, profitând de cel mai consistent bonus disponibil pe piața autohtonă, atunci deschide cont la NetBet Cazino. Apasă aici și profită de pachetul de bun venit – până la 2.000 RON și 300 Rotiri Gratuite. Dacă ai deja cont la NetBet, aruncă o privire în lista Top Cazinouri Online legale în România și alege operatorul care ți se pare potrivit.

Un ultim sfat: înainte de a juca pe bani reali orice joc de păcănele online, fii sigur că le testezi gratuit pe site-ul nostru. Astfel, vei vedea care dintre jocuri merită încercat pe bani reali și, în același timp, te vei obișnui cu butoanele.

Bonus 100% pana 1.000 RON

Notă: 5 Voturi: 1

Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite

Notă: 5 Voturi: 1

100% Bonus 1000 RON + 300 Rotiri Gratuite

Notă: 0 Voturi: 0

Joacă Book of Dead free, fără mize reale, fără cont, fără descărcare!