Slot game

Book of Vikings Pragmatic Play – Prezentare Slot

 

Alătură-te Vikingilor în largul mării, ajută-i să descopere comori și poți fi recompensat pentru vitejia ta cu peste 5.000 X miza totală într-o singură călătorie! Aventura din slotul Book of Vikings este pusă la punct de cei de la Pragmatic Play, care au lansat jocul în noiembrie 2020, pe o matrice cu 3 rânduri X 5 role și 10 linii de plată fixe. Acest joc de volatilitate ridicată vine cu un RTP excelent, de 96.50%. Ești destul de curajos să îl încerci?

Cum câștigi la slotul Book of Vikings?

Book of Vikings este un slot simplu, cu un gameplay ușor de controlat și cu plăți standard. O combinație câștigătoare se formează cu 2, 3, 4 sau 5 simboluri potrivite, situate pe role adiacente, începând cu primul tambur, pe o linie de plată activă. Cele mai mari câștiguri vin de la simbolurile specifice tematicii – Bărbat Viking, Femeie Viking, Coif și Corn, în timp ce cărțile de joc A, K, Q, J și 10 sunt cele de valoare mai mică. Caută Wild-ul pe matrice (Carte), deoarece joacă atât rol de Wild, cât și de Scatter – 5X oferă de 200 de ori miza totală.

Premii la păcănele Book of Vikings

  • 5 X Bărbat Viking = 500 X miza
  • 5 X Femeie Viking = 200 X miza
  • 5 X Coif = 75 X miza
  • 5 X Corn = 75 X miza
  • 5 X A, K = 15 X miza
  • 5 X Q, J, 10 = 10 X miza
Book of Vikings Pragmatic Play

Book of Vikings Pragmatic Play – Simboluri

Rotiri Gratuite cu simbol special expandabil!

Există o singură funcție specială în acest joc, dar care este una dintre cele mai populare la păcănele – Rotiri Gratuite cu simbol special expandabil. Pentru a o declanșa, sunt necesare 3, 4 sau 5 simboluri Scatter (Carte) oriunde pe role în aceeași rotire și vei fi recompensat cu 10 rotiri gratuite plus premiu 2x, 20x sau 200x miza totală. Înainte de a începe, va fi ales în mod aleatoriu un simbol special expandabil pe toata durata funcției. De fiecare dată când apare, simbolul respectiv se extinde pe întreagă rolă, și, chiar dacă nu aterizează pe tamburi consecutivi, formează un câștig – de exemplu, dacă vine pe rolele 2, 3 și 5, face plata.

Păcănele la care poți cumpăra “speciala”

Dacă norocul nu a fost de partea ta și nu ai reușit să activezi în mod normal funcția, Pragmatic Play îți oferă șansa ca în acest joc să o cumperi. Tot ce trebuie să faci este să dai click pe “Cumpără Rotiri Gratuite” și să plătești de 100 de ori miza folosită. La următorul Spin, caracteristica intră în joc. 

Book of Vikings Pragmatic Play

Book of Vikings Pragmatic Play – Jocuri Gratuite

Book of Vikings Pragmatic Play – părerea noastră

Există multe jocuri ca la aparate cu Vikingi, iar Book of Vikings se numără printre cele care merită încercate. Chiar dacă nu conține atât de multe funcții bonus, precum Vikings Go to Hell de la Yggdrasil, impresionează prin potențialul de plată – 5.000X miza totală, dar și din punct de vedere grafic și audio. Ne place acest joc, mai ales că rotirile gratuite au farmecul lor și se pot obține câteva recompense destul de semnificative.

Unde poți juca pe bani reali Book of Vikings?

Dacă vrei să încerci slotul Book of Vikings pe bani reali, pentru mai multă adrenalină, află că jocul este disponibil la Maxbet, NetBet și Betano și Magic Jackpot, cu mize cuprinse între 0.40 RON și 400 RON. Cu 2.000 jocuri +, NetBet este cel mai mare cazino online existent la ora actuală pe piața din România și ai parte de cel mai consistent pachet de bun venit. Activează acum 100 rotiri gratuite fără depunere!

Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite

Notă: 5 Voturi: 1