Slot game

Jocul ca la aparate Day of Dead

Dias de los Muertos sau Ziua Morților este acuma temă la păcănele Day of Dead, un joc ca la aparate Pragmatic Play dezvoltat în octombrie 2021. Grila jocului este cu 4 rânduri X 5 role și 20 linii de plată, așezată într-un cimitir, acolo unde mexicanii își amintesc de cei dragi care au trecut pe lumea cealaltă. Joacă acest slot într-o atmosferă destul de festivă, cu o coloana sonoră de mariachi și poți câștiga premii de până la 4.500 X miza totală pe rotire!

Cum câștigi la păcănele Day of Dead?

Day of Dead este un joc de păcănele de volatilitate ridicată, ceea ce înseamnă că va plăti mai rar, dar există o șansă mai mare de a încasa un premiu consistent într-un interval scurt de timp. Toate simbolurile plătesc de la stânga la dreapta, pe role adiacente, începând cu primul tambur, pentru 3, 5 sau 5 pictograme de același fel, așezate pe una dintre cele 20 linii de plată – cel mai valoros simbol este Wild-ul (5 X oferă de 15 ori miza totală). Cel mai mare câștig este de 4.500 X miza totală, plată posibilă în Rotiri Gratuite, acolo unde Wild-urile expandabile sunt cheia către Jackpot.

Premii la păcănele Day of Dead pentru 5 X simbol

 • 5 x Bărbat schelet = 15 x miza
 • 5 x Femeie schelet = 10 x miza
 • 5 x Bunica schelet = 7.5 x miza
 • 5 x Câine schelet = 6 x miza
 • 5 x Chitară = 5 x miza
 • 5 x Tobă = 4 x miza
 • 5 x Bețe muzicale = 3.5 x miza
 • 5 x Trelă = 2.5 x miza
 • 5 x Romb = 2.5 x miza
 • 5 x Inimă = 2 x miza
 • 5 x Frunză = 2 x miza
Cum plătește Day of Dead
Jocul ca la aparate Day of Dead – Tabel de plată

Caracteristici bonus

Walking Wilds

Ori de câte ori un simbol Wild (piatră funerare) aterizează pe role, acesta se extinde pentru a acoperi toate pozițiile de pe acel tambur, ca mai apoi să declanșeze un respin – Wild-ul se mișcă o rolă spre stânga până cade pe grilă. În timpul funcției, pe matrice pot ateriza și alte Wild-uri, ceea ce duce la declanșarea mai multe re-rotiri.

Rotiri Gratuite

3 simboluri Scatter pe rolele 1, 3 și 5 în aceeași rotire, activează funcția Rotiri Gratuite. Nu există un număr stabilit de rotiri, dar atât timp cât există Walking Wilds pe ecran, funcția rămâne activă. În timpul caracteristicii, apare un alt simbol cu aspect de piatră funerară, care este colectat – acestea sunt adunate în partea de sus a grilei, unde pot fi adăugate la role că Wild-uri extinse.

Rundă începe cu 2 Wild-uri de colecție deja acordate, ca mai apoi unul sau mai multe sunt adăugate pe grilă și devin Walking Wild. Se încheie atunci când nu mai sunt Wild-uri pe role și nu mai există Wild-uri colectate.

Ce speciale are Day of Dead
Jocul ca la aparate Day of Dead – Caracteristici Slot

Merită sau nu să joci păcănele online Day of Dead?

Day of Dead arată uimitor din punct de vedere vizual, așa cum arată mai toate aceste jocuri că la aparate Pragmatic Play. Tematică nu ne este străină – Joacă Skull Bonanza de la Synot, un slot inspirat din “Ziua Morților”. Caracteristicile pot fi destul de eficiente, dar nu sunt prea originale – cheia către un câștig consistent. În concluzie, Day of Dead este un joc decent, de volatilitate ridicată, ceea ce face ca premiile mari să se formeze destul de greu – Nu uita să practici mereu un joc responsabil! 

Unde poți juca pe bani reali Day of Dead?

Betano, Magic Jackpot, PokerStars, Frank Casino, Mr Bit, SlotV, Unibet, Vlad Cazino și NetBet sunt cazinouri online licențiate unde poți încerca păcănele Day of Dead pe bani reali, cu mize accesibile, cuprinse între 0.80 RON și 400 RON.  Îți place să joci sloturi pe mobil, de oriunde te-ai afla? Descarcă aplicația mobilă de la Vlad Cazino și bucură-te de o colecție impresionantă de sloturi, promoții foarte atractive zilnice/săptămânale și un pachet de bun venit consistent.

100% Bonus 1500 RON + 225 Rotiri Gratuite Cash

Notă: 0 Voturi: 0