Slot game

Jocul ca la aparate Katana – Prezentare Slot

 

Samuraii luptă pentru împăratul Shogun în jocul ca la aparate Katana! Dacă vrei să iei parte la această bătălie, caută Sabia Katana pe grila de joc cu 3 rânduri x 5 coloane și 20 linii de plată câștigătoare și poți fi recompensat pentru curajul tău cu până la 5.000 x miza totală. Slotul a fost lansat de Novomatic în aprilie 2011, având ca temă cultura japoneză și vremurile în care Samuraii luptau pentru bogății. Este un joc de volatilitate medie spre ridicată, cu un RTP de 95.10%. Te simți pregătit?

Simbolurile slotului online Katana

Simboluri de pe matrice sunt legate de cultura japoneză într-un fel sau altul. Cel mai profitabil simbol este Shotgun, care are și rol de Wild – le înlocuiește pe toate celelalte, cu excepția Scatter-ului (Sabia Katana). Următoarele ca valoare sunt Gheișa, două pictograma cu Samurai în luptă (Arcași și Samurai pe cal cu Steag) si Temple japoneze. Cărțile de joc în stil tradițional A, K, Q, J și 10 sunt cele care plătesc mai puțin.

Cât plătește fiecare simbol în jocul ca la aparate Katana?

  • 5 x Shotgun = 50 x miza
  • 5 x Gheișă = 40 x miza
  • 5 x Samurai = 30 x miza
  • 5 x Templu = 25 x miza
  • 5 x A = 10 x miza
  • 5 x K, Q = 7.5 x miza
  • 5 x J, 10 = 5 x miza
Jocul ca la aparate Katana

Jocul ca la aparate Katana – Tabel SImboluri

Caracteristici bonus – Rotiri Gratuite cu wild-uri stivuite și dublaj

Pentru a activa caracterisica Rotiri Gratuite, trebuie să obții 3, 4 sau 5 simboluri Scatter oriunde pe tamburi, în aceeași rotire. Acest lucru îți oferă 10 rotiri gratuite, în timpul cărora vor apărea simboluri Wild stivuite – acestea se extind pe întreaga rolă pentru a oferi mai mult combinații câștigătoare. Poți obține rotiri suplimentare, dacă alte minim 3 Săbii Katana apar în timpul funcției – nu există nici o limită, numărul lor fiind nelimitat.

Nu în ultimul rând, există și o funcția de dublaj – Gamble. Este o caracteristică opțională, unde îți poți dubla câștigurile, dar le poți și pierde. Este o modalitate bună de a crește câștigurile rapid, dar este clar un joc de noroc de 50/50. Tot ce trebuie să faci este dezvăluirea culorii următoarei cărți – ea poate fi roșie sau neagră. Poți dubla orice câștig ce nu depășește 500x miza totală.

Jocul ca la aparate Katana

Jocul ca la aparate Katana – Jocuri Gratuite

Jocul ca la aparate Katana  – părerea noastră

Noi am încercat acest slot de câteva ori și am rămas plăcut impresionați de funcția Free Spins. Fiind un slot de variație ridicată, caracteristica se declanșează destul de greu, dar, odată inițiată, Wild-urile stivuite apar foarte des pe grila de joc, ceea ce a făcut ca plata maximă să ajungă undeva la 80x-100x miza totală (RON). Pe de altă parte, câștigurile din jocul principal sunt destul de mici și rar am „prins” mai mult de 3 simboluri potrivite pe o linie de plată activă (sfatul majorității celor pasionați de slotu  este să joci cu toate cele 20 de linii câștigătoare, pentru mai multe combinații). 

Unde poți juca pe mize reale Katana?

Dacă vrei să încerci jocul ca la aparate Katana și pe mize reale, atunci trebuie să știi că este accesibil pentru toate buzunarele și pariul minim este de 0.20 RON, iar maxim este de 200 RON (toate cele 20 linii de plată active). Sunt 3 cazinouri online cu licență ONJN în România unde se poate testa slotul, atât în varianta demo, cât și pe bani reali:

[pacanele-gratis-shortcode items_number=”1″ external_link=”1″ category=”” items_id=”433″ game_id=”” order=”DESC” orderby=”rating” title=””]