Tot ce trebuie sa stii despre Dublaj la păcănele

Dublaj la păcănele online – află toate detaliile despre această funcție specială la jocuri ca la aparate

O experiență plăcută de cazino online presupune și obținerea unor câștiguri. Dacă la cele mai multe jocuri nu putem influența acest lucru, sunt și unele sloturi unde putem schimba ,,norocul”. Jocurile ca la aparate, în limbajul curent al jucătorilor, dispun de funcția de pariere a câștigurilor, specifică jocurilor din sălile de cazinou terestre.

Ce înseamnă Dublaj la păcănele online

Popularitatea acestui pariu în rîndul jucătorilor români a făcut ca majoritatea cazinourilor online licențiate în România să aibă în ofertă jocuri cu această opțiune. În momentul în care obținem o combinație câștigătoare, funcția devine operațională. Ea poate fi accesată cu un click pe butonul ,,Gamble”, ,,Pariu”, ,,Double-Up” sau ,,Joc de Noroc”, în funcție de dezvoltatorii jocurilor ca la aparate.

Dublaj la păcănele online

Dublaj la păcănele online Book of Ra Novomatic

Ce înseamnă dublajul? Poți dubla sau pierde câștigul dintr-o învârtire prin parierea lui în cadrul unei runde în afara jocului de bază. Pentru aceasta, trebuie să ghicești culoarea unei cărți de joc (roșu sau negru), cartea mai mică sau mai mare, partea pe care va ateriza o monedă (cap sau pajură) sau par ori impar la aruncarea unui zar.

Cum joci la Dublaj la păcănele online

Atunci când obții o combinație câștigătoare la un slot cu funcția Dublaj poți opta pentru aceasta:

  • Click pe ,,Gamble”, ,,Pariu”, ,,Joc de Noroc” sau ,,Double-Up”.
  • Se va deschide o fereastră în care se va desfășura mini-jocul.
  • Urmărește dacă poți paria doar jumătate din câștig.
  • Selectează predicția ta.
  • Dacă pariul este câștigător ai următoarele posibilități: pariezi din nou toată suma, pariezi doar jumătate din aceasta sau încasezi întreg premiul.
  • Poți repeta această acțiune de 3 sau 5 ori, în funcție de producătorul jocului

Ce trebuie să mai știi despre funcția Gamble

În funcție de producătorul slotului online, în timpul unei runde, câștigul poate fi pariat de 3 sau de 5 ori. Cu puțină inspirație, un câștig mic poate fi transformat în unul important. Unii producători de jocuri de noroc nu acceptă parierea tuturor câștigurilor. Spre exemplu, jocurile EGT permit parierea câștigurilor de până la 35x miza, în timp ce la Play’n GO putem paria doar câștigurile de cel mult 10x.

Dublaj la păcănele

Dublaj la păcănele Play n GO – Book of Dead

Cei de la Play’n GO (citește aici detalii despre acest producător de top) au adus unele modificări funcției Gamble. Poți mări de 4 ori câștigul dintr-o rundă dacă intuiești simbolul de pe cartea întoarsă (treflă, inimă, romb sau pică). Și acest tip de pariu poate fi făcut de 5 ori consecutiv. În același timp, la acest furnizor se poate paria atât întreaga sumă, cât și jumătate din aceasta.

Este recomandat să joci la Dublaj?

Ca orice funcție suplimentară la un joc, și aceasta aduce un plus experienței de cazino. Apelând la dublaj poți transforma rapid orice premiu mic într-unul consistent. În același timp, pierderile în timpul unei sesiuni se pot mări considerabil. Astfel, pe termen lung, funcția dublaj la păcănele îți va scădea șansele de câștig.

Cum această opțiune este destul de riscantă, este recomandat să fie pariate doar câștigurile mici, în timp ce premiile mai mari trebuie încasate. Cu cât crește numărul pariurilor, cu atât cresc și șansele de a pierde banii.

Pentru a-ți face o idee despre cum funcționează Dublajul la jocuri online ca la aparate, îți recomandăm să încerci următoarele jocuri de păcănele gratis care dispun de această funcție:

Top Cazinouri
Bonus 1.000 RON + 100 Rotiri Gratuite
Bonus 1.000 RON + 1.000 Rotiri Gratuite
100 Rotiri Gratuite fără depunere
100% pana la 1.500 RON + 200 Rotiri Gratuite
Depui 50 RON, joci cu 100 RON + 150 Rotiri Gratuite
Cele Mai Noi Păcănele
Rise of Giza PowerNudge
Rise of Giza PowerNudge

Rise of Giza PowerNudge. Incearcă noul slot de la Pragmatic Play cu rotiri gratuite, multiplicatori progresivi și câștiguri de până la 4.000X!

Păcănele noi Secrets of the Sorcerer
Păcănele noi Secrets of the Sorcerer

Joacă păcănele online Secrets of the Sorcerer pe o matrice 5x3 și descoperă secretele Vrăjitorului! Premii 6.714X miza. Cum câștigi. RTP. Păreri

Păcănele online Book of 99
Păcănele online Book of 99

Joacă păcănele online Book of 99, un slot inspirat din mitologia greacă, cu un RTP de 99%, Rotiri Gratuite cu simbol special expandabil. Câștig 5.000 X miza.

Păcănele noi Alive Megaways
Păcănele noi Alive Megaways

Adu-l la viață pe cel mai faimos monstru din lume, Frankenstein în jocul de păcănele noi Alive Megaways, pe o matrice 6x7 și până la 200.704 linii de plată.

Jocul de noroc Aviator
Jocul de noroc Aviator

Încearcă jocul de noroc Aviator, o creație unică de la Spribe, cu un gameplay inedit, și poți câștiga până la 40.000 RON. RTP 97%. Cum câștigi. Detalii.