Slot game

Jocul ca la aparate Mystic Secrets – Descriere Slot

Ajută-l pe tânărul Prinț să cucerească inima Prințesei și vei fi răsplătit cu premii uimitoare la păcănele, de până la 5.000x miza totală! Această aventură se desfășoară pe o matrice cu 3 rânduri x 5 coloane și 10 linii de plată reglabile, așezată pe o câmpie verde, cu un castel impunător în fundal. Jocul ca la aparate Mystic Secrets a fost dezolvat de providerul Novomatic în ianuarie 2013, cu un RTP decent, de 96.03% și o volatilitate medie spre ridicată, însă este unul din cele mai atractive și în prezent. Caută secretul mistic al iubirii și vei fi recompensat pe măsură! 

Ce simboluri sunt în slotul online Mystic Secrets?

Pe matrice vei regăsi simbolurile cărți de joc A, K, Q, J și 10, acestea fiind și cele care oferă câștigurile cele mai mici, dar și simboluri specifice tematicii – Scrisori, Candelabre, Pahare, o Prințesă și un Prinț, cel din urmă fiind cel mai bine plătit. Tatăl Prințului este Wild-ul acestui slot – le substituie pe toate celelalte, cu excepția Scatter-ului (Carte magică).  De asemenea, 2, 3, 4 sau 5 Wild-uri pe o linie de plată activă acordă de 1x, 5x, 50x sau 500x miza totală.

Cât plătește fiecare simbol pentru o line de 5 de un fel?

  • 5 x Prinț = 200 x miza
  • 5 x Prințesă = 100 x miza
  • 5 x Pahar = 80 x miza
  • 5 x Candelabru = 60 x miza
  • 5 x Scrisoare = 40 x miza
  • 5 x A, K = 20 x miza
  • 5 x Q, J, 10 = 10 x miza
Jocul ca la aparate Mystic Secrets
Jocul ca la aparate Mystic Secrets – Simboluri

Descoperă un joc ca la aparate cu rotiri gratuite și wild-uri stivuite

Pentru a declanșa runda bonus cu rotiri gratuite, ai nevoie ca pe matrice să aterizeze simultan cel puțin 3 simboluri Scatter. Pe lângă o plată de 5x, 50x sau 500x, în funcție de numărul lor, vei primi și 10 jocuri gratuite, în timp cărora simbolul Wild se extinde complet pe două role aleatorii, pentru a forma mai multe combinație câștigătoare. Poți obține rotiri suplimentare, dacă pe grila de joc aterizează minim 3 simboluri Carte.

După fiecare câștig, poți încerca să îți dublezi premiul de până la 5 ori, ghicind dacă o carte de joc va fi roșie sau neagră cu funcția de dublaj – Gamble. Dacă selecția ta este corectă, poți continua jocul de noroc sau poți colecta câștigul, iar dacă ai greșit, pierzi toată suma riscată. Poți supune funcției de dublaj orice câștig mai mic de 500 X miza.

Jocul ca la aparate Mystic Secrets
Jocul ca la aparate Mystic Secrets – Mystic Bonus

Jocul ca la aparate Mystic Secrets – părerea noastră

Mystic Secrets se încadrează în cateogoria de jocuri ca la aparate Novomatic de volatilitatea medie spre ridicată, ceea ce presupune că vor predomina câștigurile de valoare mică și medie, dar există posibilitatea de a obține premii mari mai repede decât te-ai fi așteptat. Runda Free Spins merită așteptarea, deoarece Wild-uri stivuite pe două role oferă cu adevărat o sesiune de joc satisfăcătoare. Ne place acest slot, iar o recomandare bună ar fi și Gorilla, un joc de păcănele cu funcții asemănătoare. Încearcă-le și tu pe site-ul nostru pe bani virtuali și vezi care ți se pare mai interesant! Nu uita să le dai un vot! Mulțumim!

Unde poți juca pe bani reali Mystic Secrets?

NetBet, Maxbet, Magic Jackpot, Superbet, Fortuna, Unibet și Vlad Cazino sunt cazinourile online licențiate ONJN unde poți testa pe bani reali jocul ca la aparate Mystic Secrets cu mize cuprinse între 0.40 RON și 200 RON, atât pe versiunea desktop, pe laptop sau PC, dar și pe dispozitivele mobile – smartphone sau tabletă Android/Apple.

La Maxbet ai un bonus de bun venit fabulos, multe promoții foarte atractive, dar și 50 RON fără depunere (click pe acest link special), după verificarea identității.

350 ROTIRI GRATUITE SHINING CROWN PLUS 700 Rotiri Gratuite la Depunere

Notă: 0 Voturi: 0