Slot game

Jocuri ca la aparate Egyptian King – Prezentare Slot

 

Hai în căutare de comori până în mormântul faraonului egiptean Tutankhamon cu jocul de păcănele Egyptian King! Aventura are loc pe o grilă de joc inedită, cu 20 linii de plată, unde vei găsi simboluri din Egiptul Antic. Slotul iSoftBet beneficiază de Wild-uri aleatorii, Respins, Multiplicatori și Rotiri Gratuite, ceea ce poate duce la un câștig de peste 8.500 X miza totală per rotire. RTP-ul este foarte bun, de 96.32%, iar volatilitatea este ridicată. Descoperă bogățiile ascunse într-o grafică modernă, susținută de o coloană sonoră excelentă! 

Cum câștigi la slotul Egyptian King?

Acțiunea are loc pe matrice 3x4x4x4x3, cu 20 de modalități de a câștiga, iar pentru a forma un câștig, ai nevoie de 3, 4 sau 5 simboluri potrivite pe o linie de plată activă, așezate doar de la stânga la dreapta, începând cu primul tambur. Simbolurile de pe role includ cărți de joc A, K, Q și J, acestea fiind cele care plătesc mai puțin, în timp ce Scarabeul și Ochiul lui Horus sunt cele de valoare medie. Simbolurile care oferă cele mai mari câștiguri sunt Zeii egipteni – Apophis (Zeul Șarpelui), Sekhment (Zeul Leoaică), Anubis (Zeul Câinelui) și Horus (Zeul Șoimului).  Câștigurile mari vin pentru o linie de 5X simbol, în special în timpul caracteristicilor bonus, acolo unde există Wild-uri și multiplicatori.

Tabel de plată la slotul Egyptian King

  • 5 x Horus = 500 monede
  • 5 x Anubis = 300 monede
  • 5 x Sekhment = 200 monede
  • 5 x Apophis = 150 monede
  • 5 x Ochiul lui Horus = 100 monede
  • 5 x Scarabeu = 80 monede
  • 5 x A, K = 50 monede
  • 5 x Q, J = 30 monede
Jocuri ca la aparate Egyptian King

Jocuri ca la aparate Egyptian King – Simboluri

Funcții speciale – Rotiri Gratuite, Respins și Wild-uri aleatorii

Wild-uri aleatorii – la orice rotire din jocul de bază, un Faraon poate adaugă 3 sau mai multe simboluri Wild pe grila de joc pentru a te ajuta să formezi mai multe combinații câștigătoare.

Pharaoh Respins – Funcția se activează atunci când pe rola 1 și 5 aterizează simultan simbolul Amuletă. Vei primi 3 respins, iar Wild-uri suplimentare pot fi adăugate pe matrice la orice rotire. Acestea vor rămâne blocate pe grilă pe toată durata funcției, dar își schimbă poziția la fiecare Spin. De asemenea, poți obține multiplicatori de până la x3 pentru a crește potențialul de câștig.

Rotiri Gratuite – Se inițiază atunci când apar 3 simboluri Bonus pe tamburii 2, 3 și 4 în aceeași rotire. Vei primi 10 runde bonus, în timpul cărora pe matrice pot fi adăugate Wild-uri și multiplicatori de x2 sau x3. Partea interesantă este că de fiecare dată când se adaugă un simbol sălbatic, cel de valoare mică va fi eliminat de pe role. Deși caracteristica nu poate fi redeclansata, se adaugă o rotire suplimentară, dacă obții Wild-uri la ultima rotire.

Jocuri ca la aparate Egyptian King

Jocuri ca la aparate Egyptian King – Free Spins

Jocuri ca la aparate Egyptian King  – părerea noastră

Dacă îți plac jocurile de păcănele de volatilitate mare și în special cele inspirate din Egiptul Antic, atunci Egyptian King s-ar putea să devină slotul tău preferat. Imaginile sunt superbe, coloana sonoră este excelentă, dar mai importante sunt caracteristicile bonus. Nouă ne place funcția Rotiri Gratuite, deoarece Wild-urile lipicioase și multiplicatorii pot oferi câteva plăți mai mult decât decente. Fii atent la miza, deoarece balanța ta poate să scadă destul de repede, dar una peste alta, Egyptian King este un slot care oferă emoție la fiecare rotire.

Click aici pentru mai multe păcănele gratis din Egiptul Antic!

Unde poți juca pe bani reali Egyptian King?

Vrei să pui mâna pe comorile Faraonilor, dar nu știi unde? Află că îl poți testa la Betano și NetBet, atât de pe un smartphone sau tabletă Apple/Android, cât și de pe destkop, cu mize cuprinse între 1 RON și 125 RON.

  • Betano – aspect foarte plăcut al site-ului, dar și o aplicație de mobil Betano App excelentă
  • NetBet – mega bonus de bun venit și rotiri gratuite la înregistrare, făra depunere

Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite

5.0