Slot game

Păcănele 777 Wild Booster – Prezentare Slot

Încearcă un joc de păcănele 777 plin de surprize, cu rotiri gratuite și multiplicatori de până la 100x, gata să fie descoperite! Câștigă până la 5.000 x miza totală dintr-un singur Spin în jocul ca la aparate Wild Booster! Slotul a fost dezvoltat de Pragmatic Play în aprilie 2021 pe o matrice cu 3 rânduri x 5 coloane și 20 linii de plată fixe. RTP-ul este de 96.46%, iar volatilitatea este ridicată, ceea ce înseamnă că vor predomina câștigurile de valoare mică și medie, dar poți obține un premiu mare mai repede decât te-ai fi așteptat. Caută simbolurile cu Șeptari, Cireșe, Portocale și Lămâi și bucură-te de un joc tradițional, dar modern în același timp!

Simboluri cu fructe și șeptari în slotul online Wild Booster

Pe această matrice vei găsi cărțile de joc Treflă, Romb, Inimă și Frunză, frumos detaliate, acestea fiind și cele care plătesc mai puțin. Următoarele ca valoare sunt simbolurile cu fructe – Cireșe, Portocale, Căpșuni și Lămâi. Simbolul 777 oferă cele mai mari câștiguri la păcănele. O Piatră prețioasă Wild le înlocuiește pe toate celelalte, cu excepția Scatter-ului, reprezentat de un Diamant.

Ce valoare are fiecare simbol la o linie de 5?

  • 5 x Șeptari = 30 x miza
  • 5 x Lămâi = 15 x miza
  • 5 x Căpșuni = 10 x miza
  • 5 x Cireșe = 5 x miza
  • 5 x Frunză, Inimă = 3 x miza
  • 5 x Romb, Treflă = 2.5 x miza
Păcănele 777 Wild Booster
Păcănele 777 Wild Booster – Simboluri, SCATTER

Joc ca la aparate cu rotiri gratuite, multiplicatori și cumpără “speciala”

Funcția Rotiri Gratuite

Cu cel puțin 3 simboluri Scatter oriunde pe matrice vei iniția runda bonus cu rotiri gratuite, pe care le poți juca în două moduri:

  1. Caracteristica Mega Boost– Primești inițial 5 rotiri gratuite și un multiplicator de 2x, iar deasupra grilei de joc vei vedea o pistă multiplicatoare. Simbolurile Scatter care au inițiat funcția vor fi adăugate pe traseu. Fiecare Diamant care aterizează pe tamburi va fi colectat, iar cu fiecare 5 Scatter, valoarea multiplicatorului crește cu 5 și primești încă 5 rotiri gratuite. Poți juca în total 20 de runde bonus cu un multiplicator maxim de 100x.
  2. Caracteristica Ultra Boost– Vei primi 5 rotiri gratuite, cu un multiplicator inițial de 3x. Colectează simboluril Scatter, iar multiplicatorii cresc la 6x, 12x și 50x. Diferența față de Mega Boost este că pe matrice pot ateriza mai multe simboluri Scatter, dar multiplicatorul maxim este mai mic. 
Păcănele 777 Wild Booster
Păcănele 777 Wild Booster – Mega Boost, Ultra Boost

Pacanele la care poți cumpăra rotiri gratuite

În orice moment, poți cumpăra „speciala” la păcănele Wild Booster, făcând click pe butonul „Cumpără rotiri gratuite”, dacă plătești de 75 de ori miza totală. La următorul Spin, pe matrice vor ateriza 3, 4 sau 5 simboluri Scatter.

Click aici pentru mai multe păcănele unde poți cumpăra rotiri gratuite

Caracteristica Wild Booster

În mod întâmplător, la orice rotire, caracteristica Wild Booster se poate declanșa, dacă pe matrice aterizeza cel puțin un Wild. Câștigului total i se aplică un multiplicator aleatoriu de 2x, 3x, 4x, 5x, 6x, 8x, 10x, 12x, 15x, 25x, 50x sau 100x.

Păcănele 777 Wild Booster
Păcănele 777 Wild Booster – Win

Păcănele 777 Wild Booster  – părerea noastră

Ne place mult (poate chiar prea mult) jocul ca la aparate Wild Booster, acesta fiind un slot online clasic cu fructe și șeptari, dar vine cu un aer modern și caracteristici bonus inedite – rotiri gratuite cu multiplicator maxim de 100x. Noi am ales să cumpărăm “speciala” pe o miza de 8 RON, deci am plătit 600 RON și nu a fost deloc o investiție rea – am optat pentru runda bonus Mega Boost și am reușit să obținem un multiplicator de 10x, ceea ce a generat un câștig undeva la 150x – 170x miza totală. Din punctul nostru de vedere, este unul dintre cele mai bune jocuri cu șeptari.

Unde poți juca pe bani reali Wild Booster?

Betano, NetBet, Magic Jackpot sunt cele 3 cazinouri online cu licență ONJN unde poți testa pe bani reali jocul de păcănele 777 Wild Booster cu mize cuprinse între 0.80 RON și 400 RON, atât pe versiunea desktop, cât și pe dispozitivele mobile iOS/Android.

Toate cele 3 platforme vin cu promoții foarte atractive, dar NetBet Cazino iese în evidență cu cel mai mare pachet de bun venit de pe piață și cu o gamă largă de jocuri ca la aparate.

Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite

Notă: 5 Voturi: 1