NetBet este primul operator de jocuri de noroc online care s-a licenţiat în România în 2015. Compania poate opera în ţara noastră până în 30 iunie 2026 în baza licenţei L1160651W000195 eliberată de ONJN în 29 iunie 2016.

Relativ tânăr (a fost fondat in 2001 in Malta) şi necunoscut jucătorilor români, NetBet a reuşit să se impună rapid în piaţă printr-o platformă sigură şi stabilă şi prin produse diverse şi de cea mai bună calitate. Oferta de jocuri este una generoasă cuprinzând pariuri sportive, cazinou, cazino live, poker, loterii sau jocuri virtuale.

Punctul forte al platformei îl constituie secţiunea de cazinou unde veţi întalni cel mai mare număr de jocuri de la un număr impresionant de furnizori: NetEnt, Play’n GO, Pragmatic Play, Evolution Gaming, Microgaming, Novomatic, Yggdrasyl, etc.

Cum te înregistrezi la NetBet Cazino

Pentru a înregistra un cont NetBet este suficient să accesezi acest link dedicat şi să dai click pe butonul ,,Înregistrează-te Acum”  situat în colţul din dreapta sus al paginii. Se va deschide o fereastră cu paşii care trebuie urmaţi: introducerea datelor personale, alegerea unui nickname şi a parolei, dar şi a unei intrebări de siguranţă.

Dupa finalizarea procesului de înregistrare, mai trebuie efectuată o depunere şi te vei putea bucura de orice joc de pe site. Dacă vei deschide cont de pe linkul specificat, vei putea profita şi de tentantul bonus de bun venit de 100% în limita a 3.000 RON şi 300 de runde gratuite.

Verificarea contului la NetBet Cazino

Conform reglementărilor din domeniu, toţi jucătorii care activează în domeniul online al jocurilor de noroc trebuie sa efectueze verificarea contului (KYC) în 30 de zile de la deschiderea acestuia. Operaţiunea este una necesară, având ca scop verificarea identităţii (vârsta peste 18 ani) şi combaterea tentativelor de furt de identitate şi de fraudă.

Cei care finalizează această operaţiune vor beneficia de procesarea mai rapidă a tranzacţiilor, eliminarea limitei de depunere de €200, bonusuri şi promoţii mai atractive şi prioritate la serviciul de relaţii cu clienţii.

Procesul este unul extrem de simplu şi constă în urmarea traseului: Conectare la NetBet -> Asistenţă -> Documente -> Alege Fişier -> Încarcă o Copie -> Trimite. O variantă alternativă constă în trimiterea documentelor la adresa de e-mail contact@netbet.com. Pentru a nu întâmpina probleme, este bine sa ataşați copii sau fotografii de calitate, informaţii complete şi corecte şi să furnizați detaliile suplimentare solicitate.

Bonus la prima depunere NetBet Cazino 2022: 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite

Bonusul de bun venit la NetBet Cazino este unul dintre cele mai tentante în 2022, putând ajunge până la 5.000 RON ce vor fi acordaţi în etape, pentru 5 depuneri consecutive. În plus, poți activa și 650 de rotiri gratuite. Iată care sunt cele 5 bonusuri pe care le poți activa la NetBet și codurile bonus necesare:

1NB = 100% până la 1.000 RON bonus + 100 rotiri gratuite 40 Burning Hot
2NB = 75% până la 1.000 RON bonus + 100 rotiri gratuite Shining Crown
3NB = 50% până la 1.000 RON bonus + 100 rotiri gratuite Book of Dead
4NB = 25% până la 1.000 RON bonus + 100 rotiri gratuite 20 Burning Hot
5NB = 25% până la 1.000 RON bonus + 150 rotiri gratuite 20 Super Hot.

NetBet Casino Bonus 2022

Bonusul de bun venit la NetBet nu se acordă jucătorilor care depun prin Skrill sau Neteller. Sumele bonus şi câştigurile din rotirile gratuite trebuie rulate de 40X la oricare joc de pe platforma NetBet Cazino.

Ce promoţii oferă NetBet Cazino

NetBet Cazino promoții
NetBet oferă un număr impresionant de promoții

În cazinoul online NetBet te vei bucura de o multitudine de promoţii care să ajute la o experienţă satisfăcătoare.

Bonusuri fără depunere la NetBet:

 • Runde gratuite – acestea se acordă fie ca bonus de bun venit (250-350 rotiri gratuite – detalii aici), în cadrul unor promoţii (nu sunt disponibile momentan) sau ocazional (jucători selectaţi primesc rotiri gratuite la anumite sloturi alese de operator).
 • Bani bonus – anumitor jucători le sunt creditate în cont sume bonus ca parte a procesului de reactivare sau pot fi acordaţi ca premii in cadrul unor turnee, în funcţie de numărul de rotiri, sumele jucate sau câştigul dintr-o rotire (nu sunt disponibile momentan).
 • Bani cash – creditaţi unor jucători aleşi aleatoriu sau în cazul unor concursuri sau turnee. Promoţia ,,Premii în fiecare zi” acordă 80 de premii cash zilnice în valoare de 20.000 de ron şi 350 de premii săptămânale în valoare de 150.000 de ron celor care joacă la păcănelele NetBet selectate.

Bonusuri la depunere:

 • Runde gratuite – ca bonus pentru depunerea efectuată se primesc runde gratuite în care câştigurile pot fi cash sau bonus (în acest caz trebuie rulate pentru retragere). Este disponibilă promoţia ,,Marţea Rundelor Gratuite” în care se acordă 75 de runde gratuite pentru cei care depun minim 100 de ron.
 • Bani bonus – se acordă atât ca bonus de bun venit cât şi ca bonus la depunerile cu coduri promoţionale. În cadrul promoţiei ,,Duminica EGT” se acordă un bonus de 50% până la 200 de ron pentru cei care folosesc codul promo ,,DUMINICA50”. Acestea sunt disponibile doar la jocurile EGT şi sunt supuse rulajului.

Oferta de jocuri NetBet Cazino

Amatorii de jocuri de noroc online care aleg platforma NetBet se pot bucura de pariuri sportive, jocuri de poker, cazinou, cazinou live, loto sau jocuri virtuale.

Softul de poker este asigurat de Ipoker. Jucătorii au la dispoziţie turnee MTT, Sit & go-uri, Twister, Speed sau KO cu mize cuprinse între 0 si €100. Jucând sateliţi NetBet vă puteţi califica la evenimente live ca NetBet Open sau Irish Open.

Amatorii de pariuri sportive au puţine lucruri de reproşat platformei NetBet. Oferta de pariuri este una variată, cuprinzând circa 30 de sporturi mai mult sau mai puţin populare, dar şi pariuri din alte domenii (politică). Secţiunea de pariuri live este stabilă, rapidă si completată de un serviciu Streaming TV performant, disponibil daca ai cel puţin 1 ron în cont.

NetBet este operatorul cu cel mai mare număr de jocuri de cazino din România – peste 2.000. Pe această platformă dispui de peste 1250 de sloturi, dintre care 31 cu jackpot progresiv, 25 de jocuri de masă de tip blackjack, 20 de jocuri de masă de ruletă si 2 de baccarat. Cei care preferă jocurile cu dealer live vor avea la dispoziţie jocuri de ruletă cu cele mai mici mize (pornesc de la 10 eurocenţi) şi mese de blackjack cu mize cuprinse intre €4 şi €2500. Acestea sunt furnizate de Evolution Gaming.

Jucătorii de loto pot paria la loteriile din peste 20 de ţări, cele mai populare fiind cele din Grecia, Polonia, Spania şi Italia.

Păcănelele NetBet Cazino

Selecţia de sloturi de la NetBet plasează acest operator în topul cazinourilor cu păcănele online.  Aprecierea jucătorilor români pentru acest cazinou are la bază numărul mare de jocuri disponibile (peste 1300), organizarea acestora pe categorii (producători de jocuri de cazino, drop & wins, jackpot, sloturi, ruletă, blackjack, baccarat, jocuri de cărţi, virtuale), rapiditatea şi fiabilitatea platformei, promoţiile zilnice, serviciu eficient de relaţii cu clienţii.

Având aşa de multe jocuri, este nevoie de o bună grupare a acestora, astfel încât jucătorul să ajungă cât mai repede la un anume slot. Păcănelele NetBet sunt disponibile în mai multe secţiuni: Sloturi noi, Sloturi populare, Jackpot,  Animale, Cum apare la televizor, Clasic, Diamante, În Vacanţă, Basme şi legende, etc. Foarte utilă este şi gruparea acestora după furnizor: Isoftbet, NetEnt, Play’nGO, Playtech, Novomatic, Yggdrasyl, Pragmatic, Quickspin, EGT, Evolution Gaming, Microgaming, etc.

Pe platforma de cazinou NetBet poţi câştiga oricând unul dintre cele trei Jolly Jackpot: Bronze, Silver sau Gold. Acestea sunt jackpot-uri globale, progresive, la care participă toate sloturile din secţiunea Cazinou. Pentru a te califica pentru nivelul Bronze, trebuie să plasezi mize de minim 1 ron, pentru Silver de 5 ron, iar pentru Gold mize de minim 10 ron.

Aplicaţia de mobil NetBet Cazino

NetBet Cazino este în top şi în ceea ce priveşte disponibilitatea jocurilor pe dispozitivele mobile. Acestea pot fi jucate direct din browser, experienţa fiind una similară cu cea de pe desktop, sau se pot descărca aplicaţiile pentru cazinou dezvoltate de operator.

Pentru dispozitivele cu Android, după ce aţi deschis cont, trebuie să activaţi ,,surse necunoscute” din ,,Setări ->Aplicaţii”. Descărcaţi aplicaţia NetBet de pe Magazin Play şi instalaţi-o.

Pentru dispozitivele IOS, descărcaţi şi instalaţi aplicaţia NetBet Cazino din App Store, după ce în prealabil aţi activat ,,Surse necunoscute” din ,,Setări -> Securitate”.

Pe mobil veţi putea juca toate jocurile disponibile pe desktop şi veti avea acces la cea mai bogată selecţie de păcănele cu jackpot.

Securitatea datelor personale şi financiare NetBet Cazino

NetBet Cazino acordă o mare atenţie siguranţei jucătorilor şi jocului responsabil. Garanţia respectării acestor deziderate este deţinerea licenţei ONJN până în 2026. Organizaţiile specializateîn reglementarea şi controlul site-urilor de jocuri de noroc certifică folosirea celor mai bune tehnologii de criptare disponibile. Se asigură în acest fel siguranţa datelor personale ale clientilor şi a tranzacţiilor financiare efectuate.

Atât în domeniul prelucrării datelor, cât şi în cel al jocurilor furnizate, NetBet colaborează cu parteneri recunoscuţi la nivel internaţional pentru serviciile sigure şi de calitate.

NetBet are un întreg departament care se ocupă de prevenirea fraudelor, de depistare a riscului de dependenţă şi de prevenire a accesului minorilor pe site. Astfel, este obligatorie verificarea identităţii în termen de 30 de zile de la înregistrare.

Pentru  a menţine jocul în sfera distracţiei, jucătorii vor fi informaţi în timpul jocului despre timpul de când sunt logaţi, sumele jucate şi au opţiuni de limitare a sumelor depuse, a sumelor jucate, a sumelor pierdute şi de suspendare temporară sau permanentă a contului.

Cum alimentezi contul NetBet Cazino

Pentru a depune în contul NetBet Cazino ai la dispoziţie cele mai uzuale metode.

Depuneri de pe site:

 • Card de credit Visa – suma minimă de depunere este de 20 de ron, iar suma maximă de 180 000 ron. Depunerea se finalizează instant.
 • Transfer bancar – prin Wire Transfer, minim 20 de ron, maxim 20 000 de ron, în 4-8 zile lucrătoare, sau prin Trustly, minim 80 de ron, maxim 40 000 de ron, în cel mult 24 de ore.
 • Neteller – depozit instant, minim 20 de ron, maxim 40 000 de ron.
 • Skrill – depozit instant, minim 20 de ron, maxim 40 000 de ron.
 • Skrill 1- Tap – depozit instant, minim 20 de ron, maxim 40 000 de ron
 • Paysafecard – depozit instant, minim 20 de ron, maxim 1000 ron.

Depozite din alte locaţii:

 • NetBet Cash Card – depozit instant, minim 10 ron, din agenţiile Favbet.
 • Smith&Smith – depozit instant, minim 50 de ron, din agenţiile Smith&Smith.
 • TopPay – instant, minim 50 de ron, maxim 40 000 de ron.

*Toate tranzacţiile sunt gratuite.

Cum efectuezi depozitul?

 • Accesezi contul tău NetBet .
 • Intri in secţiunea ,,Contul meu” din colţul dreapta sus.
 • Dai click pe ,,Depozit”.
 • Selectezi metoda de depunere.
 • Finalizezi depunerea urmând instrucţiunile.

Cum retragi fonduri de la NetBet Cazino

NetBet Cazino
Metode de depunere la NetBet Cazino

Pentru a retrage fonduri de la NetBet urmezi aceeaşi paşi ca în cazul depunerilor: ,,Contul meu” -> ,,Depozit” -> ,,Retragere” -> ,,Metode de plată”.

Metode de retragere:

 • Card Visa – în 4-8 zile, minim 80 de ron, maxim 180 000 de ron.
 • Paysafe – în 2-4 zile, minim 20 de ron, maxim 40 000 de ron.
 • Transfer bancar – prin Wire sau Trustly, tranzacţia se finalizează ăn 4-12 zile şi se pot retrage minim 80 de ron şi maxim 40 000 de ron.
 • Portofel electronic Skrill – retragere finalizată în 24 de ore, sumă minimă 80 de ron, maxim 40 000 de ron
 • Portofel electronic Neteller – retragere finalizată în 24 de ore, suma minima 80 de ron, maxim 40 000 de ron.
 • TopPay – în cel mult 24 de ore, minim 50 de ron, maxim 40 000 de ron.

NetBet Cazino Suport

Serviciul de relaţii cu clienţii la NetBet este disponibil în limba română. Pentru a lua legătura cu acesta trebuie să accesaţi secţiunea ,,Asistenţă” din colţul dreapta  jos al paginii de pornire. Se va deschide o fereastră din care alegeţi ,,Contactează-ne”. Poţi opta pentru una dintre metodele disponibile:

NetBet Cazino
Serviciul de relatii cu clientii NetBet Cazino
 • e-mail – completând formularul disponibil.
 • WhatsApp – la numărul 0759 653 484
 • Live Chat – între orele 10:00 – 23:00 – butonul roşu din colţul dreapta jos.
 • Telefon – 0316 300 249 sau 0316 304 852 – între orele 10:00 – 23:00.
 • Adresa de corespondenţă – Malta, Valleta, Str. Melita nr. 60/2

Merită să deschizi cont la NetBet Cazino?

Dacă eşti practicant al jocurilor de noroc online, nu ai cum să nu deschizi un cont NetBet Cazino. Aici vei găsi una dintre cele mai sigure şi stabile platforme, indiferent că vorbim de poker, pariuri sportive , pariuri live, jocuri de cazino, cazino live sau loto.

Punctul forte îl constituie jocurile de cazinou. Cele peste 2.000 de jocuri satisfac toate gusturile şi toate buzunarele. Aici vei putea plasa pariuri cu cele mai mici mize, dar şi cu unele dintre cele mai mari. În plus, păcănelele NetBet au unele dintre cele mai mari RTP-uri din piaţă.

Daca vizezi un câştig fabulos, selecţia de jocuri cu jackpot de la NetBet Cazino este una fantastică, incluzând jackpotul progresiv global Mega Moolah, jocul cu cele mai mari câştiguri. În prezent, acest jackpot sare de 10 milioane de euro.

Daca adăugam şi Jolly Joker (jackpot-ul global NetBet), renumele furnizorilor, bonusul uriaș de bun venit, calitatea serviciului de suport şi promoţiile fantastice, avem toate motivele pentru a deschide un cont la NetBet Cazino.

DESCHIDE CONT LA NETBET CHIAR ACUM!

Lasă un răspuns