Slot game

Păcănele bune Planet Fortune

Salvează planeta din jocul de păcănele Planet Fortune de la Play n Go și poți fi recompensat cu premii de până la 2.500 X miza totală! Roboții au pus stăpânire pe o grilă cu 3 rânduri X 5 role și 40 de linii de plată. Lupta-te cu ei într-o atmosferă dinamică, plină de adrenalină și activează runda bonus cu rotiri gratuite. Caută wild-urile pentru recompense uriașe! Volatilitatea este ridicată, așa că nu uita să practici un joc responsabil!

Cum câștigi la slotul Planet Fortune?

Se câștigă de la stânga la dreapta, atunci când minim 3 simboluri de același fel aterizează pe o linie de plată activă – cu 5 bucăți obții recompense mai mari, în special pentru Wild – apare sub formă unui Robot, iar 5 de un fel acordă de 62.5 x miza totală. În runda bonus cu rotiri gratuite există șanse mai mari de a încasa premii mai consistente, deoarece Wild-urile devin lipicioase.

Premii pentru 5 x simbol

  • 5 x Bărbat = 18.75 x miza
  • 5 x Femeie = 12.5 x miza
  • 5 x Smarald = 7.5 x miza
  • 5 x Diamant = 5 x miza
  • 5 x A, K, Q = 2.5 x miza
  • 5  J, 10 = 1.25 x miza
Păcănele bune Planet Fortune

Funcții speciale

Simbolul Robot este atât Wild, cât și Scatter. Cu minim 3 în aceeași rotire, vei activa secvența bonus cu rotiri gratuite. Vei primi 10 jocuri bonus, iar simbolurile Wild care au activat funcția rămân blocați pe role. Apoi, împreună cu fiecare simbol Wild care pică ulterior pe grilă se vor deplasa spre stânga câte o rolă.

Există o funcție care se poate activa aleatoriu – Haos Magnetic. Două sau 3 role se lipesc una de alta – două role transformă simbolurile în 2×2, iar 3 le transformă în 3×3. Astfel, există șanse mari de a revendica un premiu consistent.

Păcănele bune Planet Fortune

Merită sau nu să joci păcănele Planet Fortune?

Planet Fortune nu este un slot inovator, nu vine cu nimic nou, iar ca design este destul de interesant. Pentru a ne atrage, credem că este nevoie de mai mult, mai ales că sunt atât de multe jocuri ca la aparate. În ceea ce privește câștigurile mari, ele vin destul de rar, fiind un slot foarte volatil, deci nu este pentru toată lumea. Există un premiu maxim de până la 2.500 X miza totală, dar este nevoie de mult timp, buget și multe Wild-uri.

Unde poți juca pe bani reali Planet Fortune?

Crezi că poți salva planetă? Poți află la unul dintre cazinourile online recomandate: Unibet, Vlad Cazino, Maxbet, Winmasters, PokerStars, Magic Jackpot, Winbet, SlotV, Frank Casino, Mr Bit sau Netbet. Dacă ajungi pentru prima dată într-un cazino online, îți recomandăm Vlad Cazino, un operator cu specific românesc, la care primești bonus mare, dar ai parte și de alte facilități și promoții de top.