Slot game

Păcănele EGT Venezia D Oro – Descriere Slot

Vizitează Veneția cu jocul de păcănele Venezia D Oro pe o matrice cu 3 rânduri x 5 role și 243 linii de plată ajustabile câștigătoare! Slotul a fost dezvoltat de producătorul de jocuri EGT Interactive în iulie 2014, inspirat de frumusețea unuia dintre cele mai frumoase orașe din lume. RTP-ul este foarte bun, de 96.25%, iar volatilitatea este medie. Călătoria cu Gondola vine cu Rotiri Gratuie, 4 Jackpot-uri progresive, Dublaj și Multiplicatori de până la 30x. Descoperă mai multe în recenzia noastră completă Venezia D Oro!

Ce simboluri sunt în slotul online Venezia D Oro ?

Grila de joc așezată pe un Canal din Veneția conține simboluri comune cărți de joc A, K, Q, J, 10 și 9, dar și simboluri specifice tematicii – Măști, Felinare, Statuie și doi venețieni – un Bărbat și o Femeie. Gondola este simbol Wild și apare doar pe tamburii 2, 3 și 4 și le înlocuiește pe toate celelalte, cu excepția Scatter-ului (Pod).

Cât plătește maxim fiecare simbol?

 • 5 x Bărbat = 40 x miza
 • 5 x Femeie = 32 x miza
 • 5 x Statuie = 32 x miza
 • 5 x Mască = 12 x miza
 • 5 x Felinare = 12 x miza
 • 5 x A, K = 8 x miza
 • 5 x Q, J, 10, 9 = 4 x miza
Păcănele EGT Venezia D Oro
Păcănele EGT Venezia D Oro – Tabel simboluri

Caracteristici bonus – Jackpot, Gamble, Rotiri Gratuite și Multplicator

Cu 3 sau mai multe simboluri Scatter, oriunde pe role, începând cu primul tambur, vei iniția runda bonus cu Rotiri Gratuite. Vei primi un premiu de 5x, 10x sau 50x, în funcție de numărul lor, iar înainte de a începe, va trebui să alegi între 5 opțiuni:

 • 20 rotiri gratuite cu Wild multiplicator de 2x, 3x sau 5x
 • 15 rotiri gratuite cu Wild multiplicator x3, x5 sau x8
 • 10 rotiri gratuite cu Wild multiplicator x5, x8 sau x10
 • 8 rotiri gratuite cu Wild multiplicator de x8, x10 sau x15
 • 5 rotiri gratuite cu Wild multiplicator de x10, x15 sau x30

În timpul funcției, dacă simbolul Felinar apare simultan pe tamburii 1 și 5, poți câștiga un premiu de 2x, 10x, 15x, 20x sau 50x pariul total. 3 x Scatter pe role consecutive adaugă rotiri gratuite suplimentare.

Jackpot Cards

În orice moment din timpul jocului, ar putea fi declanșat unul dintre cele 4 Jackpot-uri progresive disponbile. Verifică valoarea fiecăruia în partea de sus a ecranului pentru a vedea ce poți câștiga și speră să fie ziua ta norocoasă. Odată “prins”, va trebuie să întorci 3 cărți identice din cele 12, iar la sfârșit vei fi recompensat cu un premiu, în funcție de culoarea cărților – poate fi chiar și de 6 cifre.

 Gamble

Dacă vrei să pui mâna pe câștiguri mari rapid, poți apela la funcția Gamble – o oportunitate excelentă. După fiecare plată mai mică de 35 X miza totală, poți să îți dublezi câștigul, până de 5 ori, dacă ghicești corect culoarea cărții ce urmează – Roșu / Negru. Poți colecta câștigul sau poți merge mai departe, totul este în mâinile tale, dar prima carte greșită va face ca toate suma riscată să fie pierdută.

Păcănele EGT Venezia D Oro
Păcănele EGT Venezia D Oro – Gamble

Păcănele EGT Venezia D Oro  – părerea noastră

Ne place acest slot, în special pentru faptul că îți oferă posibilitatea de a juca funcția Rotiri Gratuite așa cum dorești – noi am inițiat caracteristica și am optat pentru 5 rotiri gratuite cu multiplicator maxim x30, ceea ce ne-a făcut o plata de 90x – 100x miza totală (5 RON). Este un joc ca la aparate distractiv, cu o mulțime de premii de câștigat, poate chiar și un Jackpot. E timpul să te relaxezi și să pleci în vacanță cu jocul de păcănele gratis Venezia D Oro.

Unde poți juca pe bani reali Venezia D Oro?

Călătoria virtuală în Veneția poate avea loc la NetBet, Maxbet, Magic Jackpot, 888casino și Superbet, cu mize cuprinse între 0.25 RON și 100 RON, atât de pe desktop, cât și direct din browser pe mobil sau din aplicațiile mobile corespunzătoare fiecărui cazino online licențiat ONJN.

La Maxbet te așteaptă un pachet fabulos de bun venit, dar și premii în numerar, fără depunere. Click aici dacă vrei 50 RON!

350 ROTIRI GRATUITE SHINING CROWN PLUS 700 Rotiri Gratuite la Depunere

Notă: 0 Voturi: 0