Slot game

Sizzling Hot Deluxe Demo Gratis Online

Sizzling Hot Deluxe Demo este unul dintre sloturile care au făcut istorie în lumea jocurilor de noroc din România. Acest slot este varianta cu grafică superioară a slotului clasic Sizzling Hot, care aparține de Novomatic, unde 77777 și fructele sunt simbolurile care îți vor aduce câștiguri pe măsură.

Jocul a fost lansat de GreenTube în anul 2007, având corespondenți și în sloturi ale altor provideri. Unul dintre ele este slotul 5 Dazzling Hot al providerului EGT. Ambele sunt sloturi de top pe cinci linii de plată, unde acțiunea se poartă pe 5 coloane X 3 simboluri fiecare.

Sizzling Hot Deluxe Demo – simboluri

Cel mai important simbol și pe care ți-l dorești pe linia de plată este Cifra 7. O întreagă linie de plată cu acest simbol îți va aduce 1.000 X miza. Strugurele și Pepenele roșu vin și ele cu premii de până la 100 X miza, spre deosebire de Steaua aurie sau Scatter, care plătește până la 50 X miza. Pruna Lămâia, Portocala și Cireașa toate plătesc același câștig maxim pe linia de plată, 40 X miza.

Păcănele gratis Sizzling Hot Deluxe - simboluri
Păcănele gratis Sizzling Hot Deluxe – simboluri

În total, sunt opt simboluri, dintre care șase reprezintă fructele, unul este simbol top, 7 roșu, iar Scatter aduce un câștig în plus fără să aibă vreo funcție specială anume. Poate fi stivuit pe toate cele cinci role, iar pentru a genera un câștig, ai nevoie de cel puțin trei simboluri.

Păcănele gratis Sizzling Hot Deluxe – dublaj și bonusuri

Cum funcția care declanșează Rotiri Gratuite nu există, singura care rămâne este funcția Gamble. Aceasta permite dublarea ultimului câștig prin indicarea corectă a culorii pe care cartea cu fața în jos o are. Ea poate fi roșie sau neagră, dar dacă indici greșit, atunci suma pariată este pierdută.

Sizzling Hot Deluxe Demo GamePlay
Demo GamePlay

Unde poți juca Sizzling Hot Deluxe pe bani reali?

GreenTube este unul dintre cei mai cunoscuți provideri, care oferă sloturi de top precum este și Sizzling Hot Deluxe. Astfel, nu este de mirare că acesta poate fi jucat la cele mai importante cazinouri online din România: NetBet, Betano, SuperBet, Unibet, Vlad Cazino, Platinum Casino, Winbet, Admiral, MaxBet.

Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite

Notă: 5 Voturi: 1

Bonus 100% pana 1.000 RON

Notă: 5 Voturi: 1

Bonus 1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite

Notă: 5 Voturi: 1