buton joc pacanele

Crezi că poate fi slotul tău norocos?

100% Bonus 1500 RON + 225 Rotiri Gratuite Cash

Nume

Păcănele gratis The Story of Alexander

Producator

EGT

Rating

Sending
5 / 5 (2 voturi)

 • Producător: EGT
 • Volatilitate: Medie
 • RTP: 96.02%
 • Data lansării: 28.09.2016
 • Mize: 0.50 RON – 100 RON
 • Câștig maxim: 250 x miza
 • Rotiri Gratuite: DA
 • Dublaj: DA

Păcănele gratis The Story of Alexander – Prezentare Slot

 

Alexandru cel Mare a fost unul dintre cei mai mari războinci, strategi și conducători din istorie, stăpân al celui mai mare imperiu. Este cunoscut pentru victoria împotriva perșilor, dar și pentru lupta cu Darius, din ținuturile Asiei. Pornind de la parcursul istoric al lui Alexandru cel Mare, EGT a creat jocul ca la aparate The Story of Alexander în septembrie 2016, poveste care se scrie pe o matrice cu 4 rânduri X 5 coloane și 50 linii de plată ajustabile. Este un joc de păcănele de volatilitate medie, cu un RTP de 96.09%. Câștigă rotiri gratuite cu wild-uri lipicioase sau chiar un jackpot la orice rotire!

Simboluri la păcănele The Story of Alexander

Pe grila de joc a slotului The Story of Alexander vei găsi o serie de simboluri specifice tematicii, cum ar fi Vase de Aur, pictogramă cu Arme, o Ladă de Comori, un Elefant, Iubirea lui Alexandru și pe el însuși, fiind cel mai bine plătit simbol. Există, de asemenea, simboluri cărți de joc A, K, Q, J, 10 și 9 – sunt cele de valoare mai mică. Wild-ul este reprezentat de Calul negru al lui Alexandru, care apare pe rolele 2, 3, 4 și 5 și le înlocuiește pe toate celelalte, cu excepția Scatter-ului (3 Scatter plătește de 5 ori miza ta).

Tabel de plată la păcănele The Story of Alexander

 • 5 x Alexandru = 6 x miza
 • 5 x Femeie = 6 x miza
 • 5 x Elefant, Ladă de Comori = 3 x miza
 • 5 x Vase de Aur, Arme = 2.5 x miza
 • 5 x A, K, Q, J, 10, 9 = 2 x miza
Păcănele gratis The Story of Alexander

Păcănele gratis The Story of Alexander – Tabel Plăți

Free Spins, Jackpot și Dublaj în slotul The Story of Alexander

Free Spins la păcănele The Story of Alexander

Cu 3 simboluri Scatter pe tamburii 1, 3 și 5 în aceeași rotire activează runda bonus cu 10 rotiri gratuite. În timpul funcției, fiecare simbol Wild care aterizează pe role va rămâne blocat până la sfârșitul rotirilor. Rotirile gratuite pot fi redeclanșate o singură dată înainte de a reveni la jocul obișnuit.

The Story of Alexander joc ca la aparate cu dublaj

The Story of Alexander este un joc ca la aparate cu dublaj, așa că, după fiecare câștig, poți face click pe Gamble, caracteristică care îți dublează câștigul, dacă ghiceșți culoarea cărții, Roșu sau Negru. Dublajul se poate activa doar pentru sume mai mici de 35 X miza.

Jackpot Cards

The Story of Alexander este un joc creat de EGT, astfel că, în orice moment, indiferent de miza pe care joci, poți câștiga celebrul Jackpot Cards – una din cele 4 sume ce cresc în continuu, cu fiecare Spin efectuat la oricare din sloturile EGT. În momentul în care jackpot-ul este declanșat, una din cele 4 sume va fi a ta. Ar putea fi una din 3 cifre sau chiar una din 6 cifre, totul depinde de norocul tău.

Păcănele gratis The Story of Alexander

Păcănele gratis The Story of Alexander – Jackpot Cards

Jocul ca la aparate The Story of Alexander  – părerea noastră

Indiferent dacă îți place sau nu istoria, cu siguranță vei aprecia grafica și efectele audio din acest slot. The Story of Alexander este un joc de păcănele EGT, care se face remarcat prin funcția Free Spins, acolo unde Wild-urile lipicioase joacă un rol esențial către un câștig consistent. În jocul de bază, funcția de dublaj este uneori o modalitate bună de a menține balanță pe plus, dar ramane o caracteristica de risc, iar cele 4 jackpot-uri progresive pot lovi oricând, la orice rotire.

Unde poți juca pe bani reali The Story of Alexander?

Ai încercat varianta demo și ți-a plăcut? Ei bine, află că-l poți juca cu mize reale la următoarele cazinouri online: NetBet, Betano, Superbet, MaxBet și Fortuna Cazino.

Bonus 1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite
5,0 rating
5.0