Slot game

Păcănele NetEnt Mega Joker

 

Mega Joker este un joc clasic de păcănele online, creat de NetEnt în octombrie 2013. Slotul iese în evidență prin RTP-ul (Return to Player) mare, de 99%, volatilitatea ridicată și premii de până la 1.000x miza totală pe rotire. Învârte o matrice cu 3 rânduri X 3 role și 5 linii de plată fixe, caută Șeptarii, Cireșele, Lămâile și Pepenii pentru a încasa premii aproape la fiecare rotire! Află mai multe detalii interesante, inclusiv cât de ușor este să activezi bonusul!

Cum câștigi la Păcănele NetEnt Mega Joker?

Există doar 5 moduri de a câștiga, deci nu se vor forma atât de ușor combinații câștigătoare, însă valoarea lor este destul de ridicată, în special pe Cufărul de Comori și Șeptari – pentru a creea o plată, ai nevoie de 3 simboluri de același fel, așezate pe o linie de activă. RTP-ul foarte mare și volatilitatea ridicată anunță premii constante, dar nu atât de mari ca valoare, însă, în același timp se poate obține o recompensă substanțială într-o sesiune scurtă ca durata, cu puțin noroc.

Plăți simboluri în jocul principal

 • 3 x Cufăr de Comori = 2.000 de monede
 • 3 x Clopoței = 200 de monede
 • 3 x Pepeni = 80 de monede
 • 3 x Lămâi = 20 de monede
 • 3 x Cireșe = 20 de monede

Plăți simboluri în Supermeter

 • 3 x Șeptari = 2.000 de monede
 • 3 x Clopoței = 1.200 de monede
 • 3 x Pepeni = 1.000 de monede
 • 3 x Struguri = 500 de monede
 • 3 x Lămâi = 400 de monede
 • 3 x Grapefruit = 200 de monede
 • 3 x Cireșe = 200 de monede
Păcănele NetEnt Mega Joker

Tabel de plată Păcănele NetEnt Mega Joker

Caracteristici bonus Mega Joker

Mega Joker iese în evidență prin Supermeter, o matrice ca cea principală, adică 3×3, dar pe care o poți folosi în mod opțional, făcând click pe “Miza” după fiecare combinație castigătoare. Dacă nu dorești să pariezi premiul, poți face click pe “Colectare”. Totuși, în Supermeter valoarea simbolurilor crește și există șansa unor câștiguri frumoase.

Fiecare Spin contribuie cu 3% la valoarea unui Jackpot, a cărui valoare crește încontinuu. Oricând îl poți încasa, deoarece se plătește în mod aleatoriu, însă cu cât miza este mai mare, cu atât există șanse mai mari de a-l declanșa. Din păcate, în versiunea demo nu este disponibil, ci doar pe bani reali într-un cazino online recomandat.

Îți place jocurile de păcănele cu Jackpot? Vezi AICI care sunt cele mai mari jackpot-uri în cazinourile online!

Păcănele NetEnt Mega Joker

Descriere Reguli Supermeter în Păcănele NetEnt Mega Joker

Merită să joci Păcănele NetEnt Mega Joker?

Da, merită să joci păcănele online Mega Joker. Este un slot simplu, dar care are o aură aparte, elemente clasice, ce au făcut istorie în anii precedenți. Cu siguranță, nu este pentru toată lumea, mai ales că miza pe rotire minimă este destul de mare, însă, dacă îți place să joci sloturi gratis cu fructe, pe site-ul ai o gamă largă de unde poți alege. O recomandare bună ar fi Wild Booster de la Pragmatic Play! 

Unde poți juca pe bani reali Mega Joker?

NetBet, Frank Casino, Mr Bit și SlotV sunt cazinouri online licențiate în România, unde poți testa pe bani reali păcănele online Mega Joker, inclusiv pe dispozitivele mobile iOS și Android. Vrei un bonus fără depunere la înregistrare? Alege NetBet și activează unul din cele mai bune pachete de bun venit de pe piață!

Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite

Notă: 5 Voturi: 1