Slot game

Book of Ra Deluxe 10 Win Ways Demo Gratis

Călătorește înapoi în timp, până în Egiptul Antic, în timp ce joci păcănele online Book of Ra Deluxe 10 Win Ways Demo Gratis! Acest slot inedit de la Novomatic dezvoltat în aprilie 2022 vine cu două seturi de role (10 coloane) și cu până la 251.957 linii de plată câștigătoare, Exploratori, Hieroglife, Faraoni sau Zei egipteni! Caută Cartea magică pentru a activa până la 20 rotiri gratuite cu simbol special expandabil și încasează premii consistente!

Cum câștigi la Păcănele Book of Ra Deluxe 10 Win Ways Demo Gratis?

Nu este preau greu să câștigi la păcănele online Book of Ra deluxe 10 Win Ways, dar nu va fi nici ușor de încasat un premiu consistent. Este un slot de volatilitate ridicată, cu un RTP cam mic, de 95.15%, ce folosește motorul de joc Megaways – există până la 251.957 linii de plată pentru cele două seturi de role adunate. După cum vei observa, sunt două seturi de role – setul 1 poate acorda până la 3.125 moduri de a câștiga, în timp ce setul 2 vine cu până la 248.832 de linii. Acest lucru face ca premiile per simbol să nu fie atât de mari, însă se vor forma mai des plăți.

Book of Ra Deluxe 10 Win Ways Demo Gratis GamePlay
Book of Ra Deluxe 10 Win Ways Demo Gratis GamePlay

Câștiguri pentru 5X simboluri la Păcănele Novomatic Book of Ra Deluxe 10 Win Ways

  • 5 x Explorator = 3 x miza
  • 5 x Faraon = 2 x miza
  • 5 x Horus = 1 x miza
  • 5 x Scarabeu = 1 x miza
  • 5 x A, K = 0.60 x miza
  • 5 x Q, J, 10 = 0.40 x miza
Book of Ra Deluxe 10 Win Ways Demo Gratis – Tabel de plată
Book of Ra Deluxe 10 Win Ways Demo Gratis – Tabel de plată

Funcții speciale Book of Ra Deluxe 10 Win Ways Demo Gratis

Orice combo câștigător declanșează funcția Câștiguri în Cascadă – simbolurile care au format plata vor fi eliminate de pe role, iar în locul lor vor cădea altele noi, ceea ce poate duce la obținerea de noi victorii. Funcția se încheie când nu mai sunt alte combinații câștigătoare.

Simbolul Wild

(Moneda) le înlocuiește pe toate celelalte, cu excepția Bonusului, iar de fiecare dată când aterizează stivuit, dublu sau triplu pe setul 1 de role, se transferă la setul 2 de role, spre dreapta, pentru a forma noi victorii.

Rotiri Gratuite

3, 4 sau 5 simboluri Bonus (Carte) pe ambele seturi de role activează 8, 12 sau 20 de rotiri gratuite. Înainte de a începe, se alege în mod aleatoriu un simbol special expandabil, care se va extinde și va forma combinații câștigătoare indiferent unde aterizează pe tamburi (nu trebuie să fie pe role adiacente). De asemenea, acestea se extinde și pe setul 2 de role!

Cumpără Rotiri Gratuite

Oricând, poți activa funcția principală, făcând click pe butonul din stânga a ecranului „Bonus de cumpărat”, ca mai apoi să plătești de 100 de ori pariul totală. La următorul spin, cel puțin 3 simboluri Scatter vor ateriza pe role și vor iniția secvența bonus cu rotiri gratuite.

Book of Ra Deluxe 10 Win Ways Demo Rotiri Gratuite
Book of Ra Deluxe 10 Win Ways Demo Rotiri Gratuite

Merită să joci Păcănele Novomatic Book of Ra Deluxe 10 Win Ways?

Book of Ra deuxe 10 Win Ways Demo Gratis este cel mai nou slot Novomatic, unul dintre cele mai bune pacanele 2022, mai ales că face parte din seria celebra Book of Ra. Ne place acest joc, deoarece vine cu un gameplay inedit, cu două seturi de role și multe linii de plată, până la 251.957. Cu siguranță, merită să arunci o privire, asta și pentru că miza este pentru toate buzunarele, dar pe site-ul nostru îl poți testa gratis, fără să riști niciun ban. Joacă-l chiar acum!

Unde poți juca pe bani reali Book of Ra deluxe 10 Win Ways?

Book of Ra deluxe 10 Win Ways se găsește momentan doar la Betano Casino, unul dintre cele mai bune cazinouri online licențiate din România, cu pariuri accesibile. Îl poți testa de pe versiunea desktop (laptop/PC), câți și pe dispozitivele mobile iOS și Android – Aici ai parte de cea mai bună aplicație de mobil!

Bonus 100% pana 1.000 RON

Notă: 5 Voturi: 1