Slot game

Book of Ra jocuri păcănele cu Egipt gratis – Prezentare 

Parte din suita de jocuri clasice, Book of RA continuă să fie printre cele mai populare în rândul pasionaților de cazino online și nu numai. Sursa de inspirație a acestui slot vine din Egiptul Antic, acolo unde se află vistieriile secrete ale puternicilor faraoni egipteni. Descifrează hieroglifele și ele te vor duce către camera secretă. Este un joc disponibil pe zece linii de plată ajustabile, pe care poți miza între 0.10 și 200 RON. Slotul aparține unuia dintre cei mai cunoscuți provideri, GreenTube, cu o experiență de câțiva zeci de ani în spate. Volatilitatea este medie, RTP 95.10%, iar întreaga acțiune se poartă pe cinci role a câte trei simboluri fiecare.

Ce simboluri are Book of RA Deluxe

Cum Egiptul Antic a servit drept sursă de inspirație pentru tema acestui slot, simbolurile sunt specifice acelei perioade. În total sunt zece simboluri, jumătate dintre ele reprezintă jocul si tema lui, iar alte cinci simboluri sunt des întâlnite în sloturile video ale acestui provider si nu numai. 10, Q, J, A si K sunt aceste simboluri pe care le întâlnești în cele mai multe dintre sloturi, exceptându-le pe cele cu fructe. Faraonul, Exploratorul, Scarabeul și Statueta fac parte din cadrul simbolurilor speciale la Book of Ra jocuri păcănele. Singurul simbol special este Cartea Aurie, aceasta are rol de Scatter, dar și de Wild, care substituie toate celelalte simboluri obișnuite de pe ecranul de joc.

Book of Ra a ajuns la ediția Deluxe 10 – vezi video

Reguli de joc și gameplay Book of Ra jocuri păcănele

Simbolurile sunt foarte importante, iar stivuirea lor pe liniile de plată aduc câștiguri substanțiale si diferite de la un simbol la altul. Pentru ca jucătorul să beneficieze de un asemenea câștig, în funcție de simbol are nevoie de la două sau trei simboluri consecutive pe linia de plată, de la stânga către dreapta. Iți poți personaliza jocul așa cum dorești selectând miza pentru fiecare rotire în parte și numărul de linii de plată exacte pe care vrei să joci. De asemenea, poți activa anumite funcții care să te ajute în drumul spre câștiguri substanțiale. Panoul de control al jocului poziționat în partea de jos a ecranului permite activarea rotirilor automate.

Funcții speciale Book of Ra

Book of Ra este un joc ca la păcănele la care funcțiile speciale nu lipsesc, iar cea mai interesantă pentru jucători este cea unde sunt acordate Jocuri Gratuite. Cel puțin trei simboluri Scatter oriunde pe cele cinci ori la finalul unei rotiri, declanșează 10 Jocuri Gratuite la începutul cărora va fi ales aleatoriu un simbol expandabil special. Se poate extinde ocupând până la trei poziții pe role și plătește ca orice alt simbol normal, chiar și atunci când el nu este situat pe role consecutive. De la un simbol la altul, se extinde doar dacă sunt suficiente simboluri compatibile (două sau trei) pentru obținerea unui câștig.

Book of Ra jocuri păcănele

Book of Ra jocuri păcănele – 10 Rotiri Gratuite

Același simbol care declanșează speciala are și rol de Wild. Substituie toate celelalte simboluri obișnuite și leagă câștigurile pe linia de plată. Dacă cinci simboluri Wild sunt consecutive pe linia de plată, atunci ai parte de un caștig de top. De la un cazino online la altul, există și funcția Gamble, unde poți dubla ultimul câștig obținut într-o rundă prin dezvăluirea culorii următoarei cărți. Ea poate fi roșie sau neagră, iar indicarea corectă dublează câștigul pariat, în caz contrar vei pierde suma respectivă.

Plăți Book of Ra jocuri păcănele

Simbolurile care plătesc cel mai puțin sunt cele comune, precum A, K, 10, Q si J. Într-adevăr, în specială ar putea aduce câștiguri substanțiale, dar într-o rotire normală aduc câștiguri modeste. Răsplata depinde și de miza pentru fiecare rotire, care poate fi între 0.10 și 200 RON pentru fiecare rotire completă în parte. Cel mai mult pe o singură linie de plată poți câștiga 100.000 RON și pentru asta iți trebuie o linie cu simbolul Aventurier. 40.000 RON iți aduce o singură linie de plată cu Faraon/Wild, iar 15.000 RON linia completă cu Scarabeu si Statueta.

Păcănele online pe mobil: Book of RA Deluxe

In 2020 nu mai este un secret pentru nimeni că tehnologia a ajuns la un nivel la care nimeni nu se aștepta în urma cu 20 de ani. Slotul Book of Ra Deluxe este un slot pe care ai posibilitatea să îl joci atât în varianta clasică, pe PC/laptop, cât și pe oricare alt dispozitiv mobil, indiferent de sistemul lui de operare. IOS, Windows, Android, toate dispozitivele sunt acum compatibile cu accesarea sloturilor online. Experiența de joc este la cel mai înalt nivel și pe mobil.

Merită să joci Book of RA Deluxe?

Categoric, Book of Ra jocuri păcănele este unul dintre cele pe care nu trebuie să le ratezi. Oferă câștiguri pe măsură, iar cu puțin noroc poți ajunge la sume de 1.000 X miza. Posibilitatea de redeclanșare a specialei este un plus pentru oricare joc care permite acest lucru, la fel si accesibilitatea de pe oricare alt dispozitiv mobil. RTP-ul este un subiect discutabil pentru ca nu este unul care să ofere câștiguri mari în dese rânduri, dar aceste câștiguri există, se pot declanșa oricând. Pentru a juca Book of Ra pe bani reali, îți recomandăm Unibet Cazino, Betano Cazino sau NetBet Cazino, 3 din cele mai apreciate cazinouri online licențiate în România.

Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite

Notă: 0 Voturi: 0