Slot game

Păcănele Novomatic Power Stars

 

Joacă păcănele Novomatic Power Stars, unul dintre cele mai populare jocuri ca la aparate de la acest provider și bucurate-te de o sesiune clasică de sloturi, alături de simboluri cu fructe, șeptari și multe wild-uri! Acțiunea are loc pe o matrice standard, cu 3 rânduri X 5 role și 10 linii de plată ajustabile, într-o atmosferă retro, cu premii de până la 1.000 X miza totală pe rotire. Află mai multe detalii interesante, inclusiv cum poți obține un “tablou” cu 77777!

Păcănele Novomatic Power Stars

Păcănele Novomatic Power Stars

Cum câștigi la slotul Power Stars?

Jocul este destul de simplu, cu 8 simboluri de plată (vezi în tabelul de plăți), unde combinațiile câștigătoare se formează destul de ușor. Slotul plătește în ambele sensuri (atât de la stânga la dreapta, cât și de la dreapta la stânga), începând de la 3 pictograme de același fel, așezate pe o linie de plată selectată (5, 6, 7, 8, 9 sau 10). Premiile mai mari se obțin pentru 5X simbol, dar mai ales cu ajutorul Wild-ului (Stea), dar mai multe despre asta poți citi în paragrafele de mai jos.

Tabel de plată la păcănele Novomatic Power Stars

  • 5 x Șeptari = 100 x miza
  • 5 x Clopoței = 50 x miza
  • 5 x Pepeni = 20 x miza
  • 5 x Struguri = 20 x miza
  • 5 x Prune, Portocale = 15 x miza
  • 5 x Lămâi, Cireșe = 10 x miza
Păcănele Novomatic Power Stars

Simboluri si plati Power Stars

Funcții bonus

Slotul se concentrează pe caracteristica Power Star – simbolul Stea (Wild) poate ateriza doar pe tamburii 2, 3 sau 4, iar ori de câte ori o face, acesta se extinde pe întreaga rolă și se acordă o re-rotire, în timpul căreia poate să pice un alt Wild (până la 3), ca apoi să se facă plata. Această poate fi destul de mare, deoarece Steaua înlocuiește toate celelate simboluri si poate ajuta la formarea de  victorii de până la 1.000X miza totală.

La fel ca la multe alte păcănele Novomatic, există o funcție de dublu sau nimic Gamble – este un joc de noroc, cu două cărți întoarse cu fața în jos de culoare Roșie – Neagră. Dacă ghicești, suma pariată se va dubla, iar dacă selecția ta este greșită, pierzi totul. De menționat este faptul că poți juca la dublaj doar premiile mai mici de 500 X miza totală.

Păcănele Novomatic Power Stars  – părerea noastră

Power Stars nu impresionează din punct de vedere grafic și audio, dar acest slot clasic cu elemente standard este mai mult decât suficient de atractiv încât să te distreze la fiecare rotire. Acest joc încă se bucură încă de un real succes, iar noi le-am testat de multe ori, atât la cele mai bune cazinouri online, cât și în agențiile stradale – cel mai mare câștig a fost de 150 X miza totală. Încearcă și tu unul dintre cele mai populare păcănele cu fructe de la Novomatic!

Dacă nu îți plac jocurile retro, am pregătit pentru tine o listă cu păcănele noi în 2022. Vezi AICI!

Unde poți juca pe bani reali Power Stars?

Superbet, Magic Jackpot, Maxbet, Betano, NetBet, Winbet, Unibet și Vlad Cazino sunt cazinouri online licențiate ONJN în România, unde poți testa pe bani reali jocul ca la aparate Power Stars, cu mize cuprinse între 0.10 RON și 200 RON, atât pe versiunea desktop, pe laptop sau PC, dar și pe dispozitivele mobile – smartphone sau tabletă Android/Apple.

La Maxbet ai un bonus fără depunere, după verificare indentității, multe promoții foarte atractive, dar și un pachet de bun venit fabulos! Nu ai cont? CLICK AICI și intră în atmosfera!

350 ROTIRI GRATUITE SHINING CROWN
5.0